Ubytujte sa v štvorhviezdičkovom hoteli v srdci Liberca. Hotel Radnice **** sa postará o to, aby ste si užili skvelú dovolenku v jednej z najkrajších lokalít severných Čiech. Vychutnáte si bufetové raňajky, večeru pri sviečkach aj relax v saune so zľavou. V okolí na vás čaká množstvo zaujímavých atrakcií, napríklad liberecká zoo, Ještěd, Centrum Babylon alebo Jizerské hory s turistickými trasami.

O ubytovaní

Hotel Radnice **** sa nachádza v samotnom centre mesta Liberec, len pár krokov od námestia so slávnou libereckou radnicou. V okolí ubytovania na vás čaká mnoho atrakcií a výletných miest, ktoré vykúzlia úsmev na tvári celej rodine. V lete aj v zime sa na Liberecku a v priľahlých Jizerských horách ponúka dostatok športového vyžitia.

Svoju dovolenku začnite prehliadkou mesta Liberec, ktoré ukrýva samé zaujímavé pamiatky. Na námestí Dr. Edvarda Beneša (40 m) stojí veľkolepá novorenesančná radnica, ktorá tvorí dominantu celého severočeského mesta. Pokračujte k libereckému zámku (1,1 km), Valdštejnským domčekom alebo s deťmi navštívte slávnu libereckú zoo (2,2 km) s bielymi tigrami. Ratolestiam sa bude páčiť aj v Dinoparku (260 m) alebo v Centre Babylon (2,5 km), kde ich čaká Lunapark, Funpark alebo Aquapark. Hneď vedľa stojí zábavné science centrum iQLANDIA (2,5 km).

Liberec sa rozprestiera na úpätí Jizerských hôr, ktoré sú bohatým zdrojom zábavy v zime aj v lete. Nenechajte si ujsť výstup na Ještěd (7 km), z ktorého je prekrásny výhľad na mesto a krajinu v okolí. Ďalej navštívte rašeliniská Na Čihadle (24 km), rozhľadňu Královku (11 km) alebo prameň rieky Nisy (16 km).

V zime bude o zábavu postarané v neďalekých Skiareáloch Ještěd (7 km) alebo Bedřichov (10 km), ktoré patria k najlepším v Českej republike. Bežkári zase ocenia dlhé kilometre bežkárskych tratí, ktoré spadajú pod slávnu Jizerskú magistrálu.

Kde budete spať?

Ubytujte sa v štýlovej izbe priamo v centre mesta Liberec. Izby sú moderne zariadené a spĺňajú najvyššie očakávania komfortu a súkromia. Všetky majú vlastnú kúpeľňu s vaňou a fénom. Samozrejmosťou je pripojenie k WiFi zadarmo.

Vyberať môžete z týchto variantov:

  • Dvojlôžková izba s dvomi oddelenými lôžkami alebo manželskou posteľou a rozkladacou sedačkou, ktorú možno v prípade potreby využiť ako prístelku. Steny izieb zdobia dizajnové tapety a obrazy. Súčasťou vybavenia je písací stôl, šatníková skriňa, LCD televízor, minibar, príslušenstvo na prípravu kávy a čaju a trezor pre vaše cennosti. Z okien sa vám naskytne výhľad na mesto.

  • Štvorlôžková izba ubytuje pohodlne celú rodinu. Je zariadená manželskou posteľou a dvoma oddelenými lôžkami, alebo rozkladacím gaučom. Súčasťou vybavenia je písací stôl so stoličkami, sedačka, šatníková skriňa s dostatkom priestoru, LCD televízor, minibar, príslušenstvo na prípravu kávy a čaju a trezor. Z okien je výhľad na mesto.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v hoteli si budete môcť dopriať prvotriedne špeciality v moderne zariadenej reštaurácii so známou kuchyňou. Vyberiete si z menu s českými a medzinárodnými lahôdkami, ako je sviečková, viedenský rezeň, domáce halušky a denná ponuka polievky. Pokrmy doplníte o vybrané alkoholické a nealkohlické nápoje.

Pokojné prostredie v hotelovej reštaurácii je ako stvorené na romantickú seansu pri sviečkach, ale aj na posedenie s celou rodinou. Ak si vyberiete balíček s raňajkami, vydáte sa do týchto priestorov aj na voňavé raňajky vo forme bufetu.

Kde budete relaxovať?

Keď si po nachodených kilometroch v centre mesta alebo v neďalekých Jizerských horách budete chcieť oddýchnuť, zavítajte do hotelovej infrasauny. Uvoľníte v nej celé telo a myseľ a doplníte energiu pre zvyšné dovolenkové dni.

Hotel Radnice ****

Hotel Radnice ****

Moskevská 11 , Liberec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Petra Veselá IČ: 64054632


+420 485 105 257

recepce@hotelradnice.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 120 Kč/noc - Nutná rezervácia vopred na recepcii.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Lyžiareň
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
1,3 km
Zjazdovka
7 km
Bežkovanie
6 km

Tipy na výlet

Liberec

Liberec Tip na výlet

Liberec je mesto na severe Čiech siahajúce svojou históriou do 13. storočia. Mnoho ľudí si ho spojí iba s vysielačom Ještěd, mesto má ale svoje vlastné zaujímavosti. Za akýsi symbol obce môžeme považovať novorenesančnú radnicu, nájdeme tu ale aj krásne pamiatky baroka a klasicizmu.

Čo by ste nemali v Liberci minúť:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickú záhradu
  • Nezabudnite ani na moderné vedecké centrum iQLANDII s planetária, DinoPark alebo Technické múzeum.

Za relaxáciou zamierte do aquaparku s wellness centrom, ktoré je zariadené v štýle antických kúpeľov. Aquapark je súčasťou centra Babylon.

Viac informácií
Jizerské hory
Jizerské hory
Ještěd
Ještěd
Zoo Liberec
Zoo Liberec