Vyrazte na dovolenku do Wellness Hotela Fénix **** a užite si služby na skutočne svetovej úrovni. Luxusné wellness centrum s vírivkou a saunami, parádna detská herňa, štýlové izby a raňajky formou bohatého bufetu - všetko tu už čaká len na vás. K dokonalosti dovolenku dotiahne nádherné prostredie s výhľadom na Ještěd a mesto Liberec plné zábavných atrakcií a zaujímavých výletných cieľov.

O ubytovaní

Wellness Hotel Fénix **** na vás čaká na okraji mesta Liberec, takmer na úpätí známeho Ještědu (1,2 km). Hotel ponúka nadštandardné zážitky pre každého - či už sa chystáte na dovolenku s rodinou, romantický pobyt vo dvojici, alebo aktívny výlet s priateľmi, budete sa tu cítiť ako v raji.

Chystáte sa na pobyt s deťmi? Potom vás určite poteší bohaté vyžitie v okolí. Vyberte sa do Parku voľného času Nisa Park (6,6 km), prejdite sa po Detskom náučnom chodníku Příhrazské skály (32 km) alebo navštívte Koziu farmu Pěnčín (20,3 km). Samozrejme, nenechajte si ujsť ani libereckú zoologickú záhradu (6,9 km), ktorá je dokonca najstaršou v krajine. V prípade nepriaznivého počasia vás privíta zábavné centrum Babylon (4,1 km) s aquaparkom, lunaparkom a ďalšími atrakciami, Dinopark Liberec (5,1 km) alebo vedecké a zábavné centrum iQLANDIA (4,1 km).

Ak dávate prednosť výletom do prírody, vydajte sa do Heřmanic (22,4 km), Štěpánky (29,5 km) alebo na Světlý vrch (25,1 km). Pešo alebo lanovkou sa môžete dostať aj na vrchol Ještědu so známym vysielačom. A ak máte dostatok času, vydajte sa do Českého raja (27,2 km) a preskúmajte Klokočské skaly, skalné bludisko Chlévište, skalný hrad Drábovna a ďalšie zaujímavé pamiatky.

V lete vyskúšajte kúpalisko Vápenka (2,5 km), Kúpalisko Sluníčko (6,9 km) alebo Vodnú nádrž Bedřichov (15,1 km). V zime sa tu môžete aj korčuľovať. Mrazivé mesiace budú navyše ideálnou príležitosťou na lyžovačku, pretože len 600 metrov od hotela sa nachádza Skiareál Ještěd. Je to jedno z najmodernejších stredísk v krajine a ponúka 4 upravované zjazdovky všetkých stupňov náročnosti, snowpark, lyžiarsku školu a detské lyžiarske ihrisko pre najmenších.

Kde budete spať?

Nech si vyberiete ktorúkoľvek zo 14 luxusných izieb, jedno je zaručené - nájdete v nej moderný, štýlový interiér, súkromnú kúpeľňu so sušičom vlasov a vysoký komfort, ktorý vám poskytne ultrarýchle WiFi pripojenie, smart TV a zatemňovacie závesy.

Izba Classic má rozlohu 13 m² a je dvojlôžková. Izba je vybavená manželskou posteľou (200 x 160 cm) so štýlovým podsvietením a sprchovacím kútom s rozmermi 80 x 80 cm v kúpeľni. V izbe nie je možné použiť prístelky ani deti v akomkoľvek veku.

Izba Comfort (17 m²) je priestrannejšia verzia izby Classic, takže vybavenie je takmer rovnaké, ale okrem manželskej postele sa do izby pohodlne zmestí aj detská postieľka. Okrem toho má o niečo väčší sprchovací kút (90 x 90 cm) a audio systém v kúpeľni.

Izba Edge má rozlohu 20 m² a ponúka priestor pre 2 osoby na manželskej posteli a detskej postieľke. Má tiež veľké pohodlné kreslo na sedenie a kúpeľňu s priestrannou sprchou a audio systémom.

Izba Relax je dvojlôžková izba pre náročných. Má rozlohu 17 m² a dominuje jej kúpeľňa s rohovou masážnou vaňou, priestrannou sprchou a audio systémom. K dispozícii je manželská posteľ s podsvietením. V tejto izbe nie je možné použiť prístelky ani deti v akomkoľvek veku.

Izba Skyline má rozlohu 30 m² a môžu sa v nej ubytovať až 3 osoby na jedinečných posuvných posteliach (200 cm x 80 cm). Tie môžu byť usporiadané podľa vašich predstáv - ako 3 samostatné postele, manželská posteľ a samostatná posteľ alebo obrovské letisko. Izba má tiež panoramatickú kúpeľňu s veľkým sprchovacím kútom (120 x 80 cm), audio systémom a výhľadom na Liberec, zabudovaný nehlučný minibar alebo veľké okno s výhľadom na Jizerské hory a mesto Liberec.

Rodinná izba Panorama ponúka veľký priestor (45 m²) a krásny výhľad na Liberec a Jizerské hory. K dispozícii je panoramatická kúpeľňa s veľkým sprchovacím kútom (120 x 80 cm) a audio systémom, k vybaveniu patrí aj manželská posteľ, 2 samostatné lôžka a stôl s kreslami.

Apartmán Dream (39 m²) ponúka vysoký komfort a súkromie vďaka samostatnej spálni s manželskou posteľou, detskému kútiku s menšou posteľou a hračkami a obývacej izbe s rozkladacou pohovkou. V kúpeľni s audiosystémom sa nachádza vírivá vaňa aj priestranná sprcha.

Apartmán Horizon (45 m²) je vybavený posuvnými lôžkami, ktoré možno nastaviť ako 4 samostatné postele, 2 manželské postele alebo dokonca ako kombinovanú obrovskú plochu. V kúpeľni je audio systém a vírivá vaňa a v izbe je detský kútik a zabudovaný nehlučný minibar.

Apartmán Harmony Wellness má rozlohu 49 m² a na jednom mieste budete mať pohodlnú manželskú posteľ, pohodlné kreslá, zabudovaný minibar a hlavne obrovskú vírivku (175 x 175 cm) a infrasaunu. Súčasťou izby je aj dobre vybavený kuchynský kút (mikrovlnná rúra, chladnička, kávovar na kapsule vrátane mnohých kapsúl, hriankovač, citrusovač + základné potreby) a kúpeľňa so sprchovacím kútom. Do izby nie je možné umiestniť prístelky ani deti akéhokoľvek veku.

Apartmán King Wellness dopĺňa vnútornú časť s rozlohou 40 m² o priestrannú vonkajšiu terasu s ležadlami, kreslami a nádherným výhľadom s rozlohou 23 m². Vo vnútri suity nájdete luxusnú vírivku (175 x 175 cm), panoramatickú infračervenú saunu, obrovskú sprchu, pohodlné kreslá a nehlučný minibar. Terasa apartmánu je jediným miestom v hoteli, s výnimkou fajčiarskej miestnosti, kde je povolené fajčiť. V izbe nie sú povolené prístelky ani deti akéhokoľvek veku.

Na čom si pochutnáte?

Možno vás na prvý pohľad prekvapí, že hotel nemá klasickú reštauráciu, ale nemusíte sa obávať nedostatku gastronomických zážitkov. K dispozícii je raňajkový bufet, ktorý ponúka čerstvé pečivo, studený bufet (údeniny, syry), ovocie a zeleninu, teplý bufet (vajíčka, párky, slanina, fazuľa...), balené potraviny (džemy, nátierky...), cereálie, sladké jedlá (palacinky, lievance...) a teplé a studené nápoje.

Po zvyšok dňa je v hoteli k dispozícii samoobslužný bar a kaviareň, ktorý je otvorený nepretržite, takže vám príde vhod, ak dostanete neskorý nočný hlad. 24 hodín denne si môžete objednať aj výdatnejšie občerstvenie, ako napríklad pizzu, toasty alebo nachos s dipom. Nakoniec máte k dispozícii kuchynku s mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, drezom a súpravou riadu.

A ak vám bude chýbať jedlo v reštaurácii, vyskúšajte niektorú z obľúbených reštaurácií v okolí, napríklad Hostinec Domov (400 m), Restauráciu Čerti na Ještědu (450 m), Pizzeriu Sport (450 m) alebo Restauráciu Petra (600 m).

Kde budete relaxovať?

Súkromná wellness zóna Nordic SPA vám jednoducho vyrazí dych. Luxusné vybavenie zahŕňa vírivku, fínsku saunu s extra širokými lavicami, infračervenú saunu so soľnou stenou, amazonské zážitkové sprchy, relaxačné kreslá a barové sedenie s výhľadom na vírivku. Atmosféru dokonale doplní dekoračná stena z pravého nórskeho machu, smart TV s Netflixom, YouTube Premium, Spotify Premium a O2 TV Sport alebo špičkový audio systém.

Cestujete s deťmi?

Takmer budete svojim malým deťom závidieť ich dobre vyladenú detskú herňu. Vo vzdušnej modernej miestnosti nájdete hračky, stavebnice, skladačky, puzzle, omaľovánky, vláčikové a autodráhy, ako aj pohodlné pohovky a televízory s Netflixom na sledovanie rozprávok. Herňa je navyše prepojená s hotelovou kaviarňou cez veľké okná, takže môžete popíjať lahodnú kávu a zároveň dohliadať na deti.

O pohodlie detí je postarané počas celého pobytu, pretože si môžete prenajať plne vybavenú detskú postieľku, zábranu do postieľky, vysokú stoličku a príbor, nočník, vaničku a podnožku a pre väčšie deti stolové hry, interaktívne knihy s Albi ceruzkou, boby a sánky. K dispozícii sú aj základné detské lieky a teplomer.

Niečo naviac

Za pekného počasia môžete využívať priestrannú vonkajšiu terasu vo dvore vybavenú stolmi, pohodlnými stoličkami a detským kútikom s trávnatým kobercom, kde sa deti môžu hrať v detskom domčeku s kuchynkou.

Pre zabezpečenie maximálneho pohodlia všetkých hostí má hotel aj vnútornú fajčiarsku miestnosť s krásnym výhľadom na Liberec a okolie.

Wellness Hotel Fénix ****

Wellness Hotel Fénix ****

Ještědská 279 , Liberec 19
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Fénix s.r.o. IČ: 10918671


774 108 430

info@hotelfenix.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,5 km
Vzdialenosť od mora
6 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
4 km
Zjazdovka
0,5 km
Bežkovanie
0,6 km

Tipy na výlet

Liberec

Liberec Tip na výlet

Liberec je mesto na severe Čiech siahajúce svojou históriou do 13. storočia. Mnoho ľudí si ho spojí iba s vysielačom Ještěd, mesto má ale svoje vlastné zaujímavosti. Za akýsi symbol obce môžeme považovať novorenesančnú radnicu, nájdeme tu ale aj krásne pamiatky baroka a klasicizmu.

Čo by ste nemali v Liberci minúť:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickú záhradu
  • Nezabudnite ani na moderné vedecké centrum iQLANDII s planetária, DinoPark alebo Technické múzeum.

Za relaxáciou zamierte do aquaparku s wellness centrom, ktoré je zariadené v štýle antických kúpeľov. Aquapark je súčasťou centra Babylon.

Viac informácií
Ještěd
Ještěd
Jizerské hory
Jizerské hory
Zoo Liberec
Zoo Liberec