Vyrazte do Centra Trzy Jeziora ***, úžasného rezortu, ktorý sa ukrýva v prírode chránenej krajinnej oblasti Przemęt a užite si letné kúpanie pri jazere, vodné športy, veľa zábavy, ale aj relax vo wellness centre s bazénom, vírivkou a 3 saunami. Tešiť sa môžete na skvelú polpenziu a podľa variantu pobytu aj na úžasnú masáž.

O ubytovaní

Centrum Trzy Jeziora *** sa nachádza v poľskom mestečku Wieleń Zaobrzański, v malebnej krajine CHKO Przemęt, len kúsok od jazier Wieleńskie, Trzytoniowe a Osłonińskie. Krásna príroda a úžasný pokoj v okolí jazier vás uchvátia v akomkoľvek ročnom období. V lete bude veľkým lákadlom piesočnatá jazerná pláž priamo v areáli. Pri pláži nájdete móla, šmykľavky, slnečníky na zapožičanie aj vonkajšie ohnisko. Tešiť sa môžete aj na zaujímavé výlety do chránenej oblasti i okolitých miest.

Pri svojich potulkách v CHKO Przemęt môžete navštíviť rovno 19 jazier a 3 prírodné rezervácie - Wyspa Konwaliowa (6,7 km), Torfowisko nad Jeziorom Świętym (3,5 km) a Jezioro Trzebickie (15,6 km). Jedinečným zážitkom je aj plavba po 37 km dlhej trase pre kanoe. Pokiaľ dávate prednosť peším výletom, prejdite si 12 km dlhú trasu okolo jazera Wieleńskie a zastavte sa pri barokovom kostole Narodenia Panny Márie z 15. storočia (1,5 km). Zdatnejší turisti môžu zdolať aj 25 km dlhý okruh, po ktorom stretnete 19,5 m vysokú vyhliadkovú vežu v Olejnici (4,6 km) a prírodnú rezerváciu Wyspa Konwaliowa a Torfowisko.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej, moderne vybavenej izbe s interiérom ladeným do neutrálnych farieb. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom na vlasy, televíziu, WiFi pripojenie

  • Izba Aria Plus meria 15-21 m² a má výhľad do borovicového lesa. Je vybavená 2 samostatnými posteľami, ktoré je možné spojiť do dvojlôžka, a malým písacím stolom. K izbe patrí balkón s vonkajším posedením.

  • Izba Zen Plus má plochu 15-18 m² a nájdete v nej 2 samostatné postele (možné spojiť do dvojlôžka), malý písací stôl a rozkladacie kreslo. Izba je bez balkóna.

  • Izba Tao je veľký 12-14 m², má vlastný balkón a výhľad do lesa. K vybaveniu izby patria 2 postele, ktoré môžu byť spojené, a malý písací stôl.

  • Izba Luna s plochou 11-14 m² ponúkne výhľad do mestečka, 2 samostatné postele, ktoré je možné spojiť a malý stolík.

Na čom si pochutnáte?

V rezorte nájdete hneď niekoľko podnikov, ktoré sa postarajú o vaše gastronomické zážitky. Reštaurácia Zmyślona je zameraná na originálnu fusion kuchyňu, ktorá prepája lokálne suroviny a receptúry s vplyvom chutí z celého sveta. Jazerný bar Marina ponúkne osviežujúce nápoje, občerstvenie vo forme burgerov, sendvičov, palaciniek a ďalších populárnych jedál i skvelú zmrzlinu. V bowlingovom bare Dziupla si nakoniec pochutnáte na čerstvej pizze, ktorú môžete zapiť rezným pivom.

Kde budete relaxovať?

V relaxačnom prostredí štýlového wellness centra sa dokonale uvoľníte. Tešiť sa môžete na 7 m dlhý bazén s protiprúdom, vírivku, fínsku saunu, infra sauna, bio saunu a odpočinkovú miestnosť. V ponuke sú aj skvelé masáže a originálne relaxačné procedúry, vrátane kávovej masky a masáže lávovými kameňmi.

Cestujete s deťmi?

Na deti čaká mnoho atrakcií, vrátane vnútornej herne, vonkajšieho ihriska a lanového parku Adrenalinka, kde sa vaše ratolesti skvele vyšantia.

Niečo naviac

Zábavu pre celú rodinu zaistia v areáli tenisové kurty, bowlingová dráha, požičovňa športového náčinia (kajaky, vodné bicykle, bicykle, palice na Nordic Walking...), vonkajšie kino a ďalšie atrakcie.

Trzy Jeziora Centrum ***

Trzy Jeziora Centrum ***

Wczasowa 54 , Przemęt
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Oficyna-21 Sp. z o. o. IČ: 932953856


+48 785 996 601

recepcja@trzyjeziora.com.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 20 Zł/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od jazera
0,4 km

Tipy na výlet

CHKO Przemęt

CHKO Przemęt Tip na výlet

Przemecki Park Krajobrazowy je ideálnym miestom pre milovníkov prírody a aktívneho odpočinku. Nachádza sa na hranici Wielkopolského a Lubušského vojvodstva a rozprestiera sa na ploche 21 450 ha. Nájdete v ňom 24 poloľadovcových jazier a bohatú faunu a flóru. Návštevníci môžu obdivovať rôznorodosť krajiny. Park ponúka množstvo aktivít, ako sú jazda kajakom, pozorovanie vtákov alebo pešia turistika po značených chodníkoch.

Pre tých, ktorí chcú preskúmať viac, park je skvelým východiskovým bodom pre ďalšie objavovanie regiónu. Môžete navštíviť rezerváciu Wyspa Konwaliowa, ktorá je známa svojou unikátnou flórou, alebo sa vydať na výlet do okolitých dedín a miest, ako sú Wieleń alebo Boszkowo, kde nájdete ďalšie prírodné krásy a kultúrne atrakcie. CHKO Przemet je skvelým miestom pre jednodňový výlet alebo víkendový pobyt plný relaxácie.

Viac informácií
Wieleńske jazero
Wieleńske jazero
Kráľovský zámok v meste Rydzyna
Kráľovský zámok v meste Rydzyna
Mesto Leszno
Mesto Leszno