Vydajte sa do malebného mesta Jelenia Hora a užite si krásnu prírodu poľských Krkonôš a dokonalý relax! Z Hotela Bella *** to budete mať len pár minút chôdze k Cieplickým termálnym kúpeľom, pôvabným kúpeľným parkom a zaujímavým historickým pamiatkam. Posilnení výdatnou polpenziou môžete vyraziť aj objavovať kúzelné miesta Krkonošského národného parku.

O ubytovaní

Hotel Bella *** sa nachádza v kúpeľnom mestečku Jelenia Hora, neďaleko poľských Krkonôš. Veľkou atrakciou sú tu, samozrejme, termálne kúpele (750 m), ale môžete si tu vychutnať aj krásne prechádzky a túry. V meste si prezrite Kúpeľný park (230 m) a Nórsky park (650 m), ktoré susedia s kúpeľným komplexom. V Kúpeľnom parku si môžete pozrieť budovu galérie a divadla, zatiaľ čo Nórsky park láka na rybník s Nórskym pavilónom, v ktorom v súčasnosti sídli Prírodovedné múzeum.

Milovníci pamiatok môžu navštíviť Palác Schafgotschov z 18. storočia (450 m), Dlhý dom zo 17. storočia (400 m), Kostol svätého Jána Krstiteľa (300 m) a evanjelický Kostol Spasiteľov (650 m). Nadšených turistov poteší výlet do Krkonošského národného parku, môžete sa vybrať na Horu Żar (5,5 km) alebo k vodopádu Podgórna (8,1 km). V zime si zbaľte snowboard alebo lyže a vydajte sa do Sklarskej Poręby (13,8 km), jedného z najväčších lyžiarskych stredísk v Poľsku, Ski Areny Szrenica (15 km) alebo Karpacza (13,8 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej dvojlôžkovej izbe s rozlohou 15 m². Izba môže byť vybavená manželskou posteľou alebo 2 samostatnými lôžkami, TV, príslušenstvom na prípravu kávy a čaju, telefónom a žehliacim setom. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC a samozrejme nechýba ani WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V krásne zariadenej reštaurácii Bella si môžete vychutnať jedlá poľskej a medzinárodnej kuchyne pripravené z čerstvých a kvalitných surovín. K dispozícii je aj bar so širokou ponukou nápojov, kam môžete zájsť na večerný drink.

Kde budete relaxovať?

Za relaxáciou sa vyberte do termálnych kúpeľov Cieplice, ktoré sú skvelým miestom pre celú rodinu. Na ploche 5 690 m² nájdete:

  • Krytý bazénový komplex s plaveckým bazénom, zážitkovým bazénom, termálnym bazénom, 2 vírivkami, detským bazénikom, vnútornou šmykľavkou a toboganom
  • Vonkajší vodný park s obrovským bazénom prepojeným s vnútorným komplexom termálnou časťou, terasou na opaľovanie s ležadlami, toboganom a trojdráhovou šmykľavkou
  • SPA zóna s 2 fínskymi saunami, parnou saunou, infrasaunou a širokou ponukou masáží
Hotel Bella ***

Hotel Bella ***

A. Zamoyskiego 3 , Jelenia Góra - Cieplice Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Joanna Hassaniyeh IČ: 081222513


+48 606 549 175

recepcja@hotelbella.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
100 Zł/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
1,8 km
Aquapark
0,8 km
Zjazdovka
9 km
Bežkovanie
13,8 km

Tipy na výlet

Jelenia Góra

Jelenia Góra Tip na výlet

Tvrdenie, že Jelenia Góra si toho veľa pamätá, nevystihuje tak úplne ako starobylé je toto mesto. Jeho založenie sa podľa legiend datuje do začiatku 12. storočia a je pripisované Bolesławowi Krzywoustemu. Návštevníkov spravidla okúzľuje historickým centrom a množstvom architektonických pamiatok. Jelenia Góra je skvelá aj ako centrum, z ktorého budete podnikať výlety do okolia. Z mesta sa môžete vydať na túry do všetkých svetových strán. Hrady, zámky, zrúcaniny, technické aj prírodné zaujímavosti, jaskyne, to všetko čaká na vašu návštevu.

Viac informácií
Cieplické termálne kúpele
Cieplické termálne kúpele
 Poľské Krkonoše
Poľské Krkonoše
Dinopark Szklarska Poręba
Dinopark Szklarska Poręba