Užite si ubytovanie v jednom z penziónov (Cosmopolitan I. a II.) a preneste sa v čase. Penzióny ležia v centre Banskej Štiavnice, ktorá patrí od r. 1993 na zoznam UNESCO. Tešte sa na bufetové raňajky a servírované večere
Užite si ubytovanie v jednom z penziónov (Cosmopolitan I. a II.) a preneste sa v čase. Penzióny ležia v centre Banskej Štiavnice, ktorá patrí od r. 1993 na zoznam UNESCO. Tešte sa na bufetové raňajky a servírované večere

Ubytovanie v centre Banskej Štiavnice

Spoznajte krásy historického mestečka Banská Štiavnica, ktorá je výnimočná práve vďaka svojej histórii a ubytujte sa v penzióne Cosmopolitan I. a II.

Penzióny vznikli rekonštrukciou bývalého mešťanského domu postaveného koncom 19. storočia. Penzióny Cosmopolitan I. a II. sú zariadené v historickom duchu s mnohými zachovanými prvkami a tak nie je divu, že sa budete cítiť ako by ste sa presunuli v čase. Súčasťou každej izby je vlastné sociálne zariadenie s WC, sprchou alebo vaňou a TV.

Pokrmy pripravované z čerstvých a kvalitných surovín

V hotelovej reštaurácii sa môžete tešiť na širokú ponuku domácej aj zahraničnej kuchyne varenej z kvalitných a vždy čerstvých surovín. Tešte sa aj na lahodné dezerty, ktoré sa pečú priamo v penzióne.

Ak zatúžite po pohári dobrého vína, vydajte sa do penziónu Cosmopolitan II. kde sa nachádza vínna pivnica. Pravidelne sa tu organizujú aj ochutnávky vín.

Načerpajte energiu v malebnom hotelovom wellness

Po náročnom dni si môžete zájsť oddýchnuť do wellness centra, ktoré je umiestnené na 2. poschodí. Oddýchnuť si tu môžete v saune, jacuzzi, vírivke alebo si zájsť na masáž (nutná rezervácia dopredu). Cenník nájdete tu.

Pamiatky a termálne kúpele Skalné Teplice

Vydajte sa na potulky po historickej Banskej Štiavnici, ktorá sa môže pýšiť až 360 objektami s umelecko-historickým nádychom -podzemný kameňolom, banské múzeum v prírode, tajchy a ťažobné doly, ktoré sú prístupné aj verejnosti.

  • Doprajte si oddych v kúpeľoch Sklené Teplice, ktoré sa nachádzajú uprostred údolia na upätí Štiavnických Vrchov. Tešte sa na 12 termálnych prameňov s teplotou 28 - 53 °C a na jaskynný parný kúpeľ zvaný "parenica". Cenník nájdetetu.
  • S deťmi sa vydajte do Terra Permonia. Deti sa ti naučia hravou formou pracovať s rôznymi technickými zariadeniami, orezávať, farbiť, rezať, ohýbať, vŕtať a mnoho ďalších zábavných vecí.
Penzion Cosmopolitan

Penzion Cosmopolitan

Andreja Kmeťa 18 , Banská Štiavnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Beta-car s.r.o. IČ: 34127224


+421 45 692 11 13

cosmopolitan2@penzioncosmopolitan.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná