Relax, ktorý si zaslúžite! To je dovolenka v štýlovom RM Hotel Wellness & Congress **** neďaleko malebných Bojníc, kde na vás okrem krásnej izby či apartmánu čaká aj luxusná polpenzia, moderné wellness centrum s bazénom a saunami a vysoko nadštandardné fitness centrum. Na výlet v okolí navyše láka napríklad Zoo Bojnice, zámok, bohaté cyklotrasy či dych vyrážajúca vyhliadková veža.

O ubytovaní

RM Hotel Wellness & Congress **** sa nachádza v mestečku Prievidza, neďaleko kúpeľného mesta Bojnice (1,4 km) a s dobrou dostupnosťou k Strážovským Vrchom, Malej Magure, Malej Fatre a ďalším monumentom. Krásna okolitá príroda je ideálnym prostredím pre odpočinok a načerpanie novej energie, ale aj na výlety a zábavu.

Cyklisti si môžu prejsť hneď niekoľko skvelých trás. Na výlet láka napríklad Hornonitrianska cyklomagistrála s celkovou dĺžkou 66 km, Rokošská radiála s dĺžkou 25,6 km alebo nenáročná Cigeľská spojka s dĺžkou 9,7 km. Výstup potom môžete podniknúť na Bralovú skalu (18,3 km), vrchol Kľak (59 km) alebo Jančekovu skalu (11,2 km).

Deti i dospelých určite nadchne návšteva ZOO Bojnice (1,9 km), ako najstaršej zoologickej záhrady na Slovensku, nádherného Bojnického zámku (1,9 km) alebo modernej vyhliadkovej veže Čajka v oblakoch (3,6 km), inšpirované chodníkmi v korunách stromov.

Poriadnu dávku adrenalínu vám potom dodá Downtown Aréna Prievidza (4 km) s airsoftom, lasergame, paintballom a ďalšími hrami. Oddýchnuť si naopak môžete na Termálnom kúpalisku Čajka (2,3 km). A v zime nezabudnite otestovať ski areály v okolí, napríklad Cigeľ (11,2 km), Kľačno (18,9 km) alebo Čičmany (38,2 km).

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v 24 izbách a apartmánoch, ktoré vás očaria moderným, elegantne vybaveným interiérom s drevenými prvkami a dokonale zladenými dekoráciami. V každej izbe budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom, televíziu, WiFi pripojenie, trezor, minibar a kávovar.

  • Dvojlôžková izba meria 25 m² a je vybavená dvomi posteľami, ktoré môžu byť oddelené alebo spojené do dvojlôžka, a písacím stolom.

  • Rodinný apartmán má plochu 35 m² a nájdete v ňom manželskú posteľ kráľovských rozmerov, rozkladaciu pohovku a písací stôl. Niektoré izby majú aj vlastnú terasu.

  • Bezbariérový apartmán s plochou 35 m² zahŕňa manželskú posteľ, písací stôl a pohodlné kreslo.

  • De Luxe apartmán s terasou (53 m²) sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou, obývacej izby s rozkladacou pohovkou a písacím stolom a priestrannej terasy.

  • De Luxe apartmán s kuchynkou (61 m²) ponúkne samostatnú spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s kuchynským kútom, jedálenským stolom, rozkladacou pohovkou a písacím stolom.

Na čom si pochutnáte?

Z ponuky kvalitných pokrmov a nápojov reštaurácie rezortu si zaručene vyberie každý. Tešiť sa môžete na medzinárodnú, predovšetkým francúzsku, anglickú a nemecko-rakúsku kuchyňu, jedlá z rýb a morských plodov, kvalitné mäso, ale aj varianty pre vegetariánov a vegánov. A nezabúda sa tu ani na tradíciu, okrem rôznych sezónnych exotických jedál tu po celý rok ochutnáte aj klasické slovenské pokrmy. Súčasťou reštaurácie je aj bar so širokou ponukou tradičných aj originálnych nápojov a na posedenie poslúži útulná kaviareň.

Kde budete relaxovať?

Exkluzívne wellness centrum bude dokonalou oázou odpočinku. Na relax vám tu poslúži vyhrievaný bazén (30 °C), hydromasážna vírivka či saunová zóna** s tromi typmi sáun (fínska, parná a infra sauna). Súčasťou wellness zóny je aj ochladzovací bazénik, Kneippov chodník, masážne štúdio so širokou ponukou procedúr a štýlová odpočiváreň so soľnou stenou.

A na svoje si prídu aj vyznávači aktívneho odpočinku. Spa je totiž súčasťou rozsiahleho wellness a fitness komplexu, kde nájdete aj 800m² fitness s viac ako 100 posilňovacími a kardio strojmi, 600m² funkčnú zónu, lezeckú stenu, ladies zónu, boxerskú miestnosť s ringom, spinningovú sálu a dve tanečné sály s terasou.

Cestujete s deťmi?

Na prvom poschodí, hneď vedľa ladies zóny, sa nachádza moderne vybavený detský kútik. O zábavu vašich ratolestí sa postarajú spoločenské hry, plyšové hračky, farby na kreslenie, interaktívne kocky a televízia s detským programom. Jedna stena kútika je presklená, a deti tak budete mať bezpečne pod dohľadom aj pri cvičení.

RM Hotel Wellness & Congress ****

RM Hotel Wellness & Congress ****

Úzka 418/4 , Prievidza
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
LK Consulting SK s. r. o. IČ: 45920397


+421 465 198 500

recepcia@rmhotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
9 km
Bežkovanie
11,1 km