Vyrazte do Banskej Štiavnice a spoznajte úžasnú kultúru historického mesta a okolia. Ubytujete sa v dizajnových Apartmánoch Opera hneď pri Starom zámku a ďalších pamiatkach a užijete si komfort štýlového apartmánu s nádherným interiérom, výhľadom na krásy mesta, vlastnou kuchynkou a WiFi pripojením.

O ubytovaní

Apartmány Opera sa nachádzajú v historickej časti Banskej Štiavnice, mesta s bohatou kultúrou a okolím plným prírodných pokladov. Medzi obľúbené pamiatky v Banskej Štiavnici patrí námestie sv. Trojica (290 m) s rovnomenným súsoším, historickú radnicu, ktorej pôvod siaha až do 14. storočia, Komorský dvor – Kammerhof (600 m), vybudovaný v 16. storočí, Starý zámok (260 m) – pôvodne kostol, prestavaný na protitureckú pevnosť, Nový zámok (700 m), Kalváriu (2,3 km) a mnoho ďalšieho.

Užiť si môžete aj výlet do prírody, v okolí na vás čaká chránená krajinná oblasť Štiavnické vrchy (8,6 km) s horou Sitno (11,4 km), botanická záhrada (650 m) z 19 storočie, prírodná rezervácia Kamenné more (10,9 km) nad obcou Vyhne, najväčšie svojho druhu vo vulkanickej časti Karpát, alebo arborétum Kysihýbel (3,9 km) z roku 1900 s takmer 300 druhmi drevín , predovšetkým zo Severnej Ameriky. V zime navyše môžete vyraziť aj na zjazdovku neďalekého lyžiarskeho strediska Salamandra Resort (8,3 km).

Kde budete spať?

Ubytovanie v Apartmánoch Opera je jednoducho štýlové. Každý apartmán má jedinečný dizajn, vo všetkých sa ale môžete tešiť na vysoký komfort. Vždy budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, vybavenú kuchynku (varná doska, chladnička, mikrovlnná rúra, sada na prípravu kávy a čaju, riad), televíziu s plochou obrazovkou a WiFi pripojenie. Vyberať môžete z týchto apartmánov:

  • Fresco (38 m²) sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a priestrannej obývacej izby, kde nechýba pohodlné posedenie s kreslami.

  • Dalí (46 m²) je elegantný štúdiový apartmán s manželskou posteľou, pohovkou, jedálenským stolom a písacím stolom.

  • Family (50 m²) je útulný rodinný apartmán, ktorý pozostáva zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s veľkou rozkladacou pohovkou.

  • La Boheme (57 m²) zahŕňa obývací priestor s manželskou posteľou a veľkou pohovkou a rustikálnu kuchyňu s jedálenským stolom.

  • Romance (43 m²) je príjemné štúdio s manželskou posteľou, posedením s pohovkou a kreslami a jedálenským stolom.

  • Versailles (60 m²) je priestranný apartmán so samostatnou spálňou (manželská posteľ) a obývacou izbou s pohovkou, jedálenským stolom a krbom.

  • Carmen (80 m²) ponúkne obývací priestor s manželskou posteľou, pohovkou a písacím stolom a ďalšiu miestnosť s jedálenským stolom a druhou posteľou.

  • Rigoletto (66 m²) má obývaciu izbu s pohovkou, kreslom a jedálenským stolom a čiastočne oddelenú spaciu zónu s manželskou posteľou.

  • Tosca (65 m²) zahŕňa kuchynský kút, obývaciu izbu s čalúneným nábytkom a spálňu s manželskou posteľou.

  • Poirot (40 m²) je jednoizbový apartmán s manželskou posteľou, posedením s kreslami a kuchynským kútom.

Apartmány Opera

Apartmány Opera

Antona Pécha 72/5 , Banská Štiavnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Apartments group, s. r. o. IČ: 55794319


+421 911 343 855

apartmanyopera@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Apartmán nemá vlastné parkovisko

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od jazera
1,1 km
Zastávka
1,7 km
Aquapark
11,3 km
Zjazdovka
8,3 km
Bežkovanie
8,3 km

Tipy na výlet

Banská Štiavnica (UNESCO)

Banská Štiavnica (UNESCO) Tip na výlet

Krásne mesto s fascinujúcou históriou a pre mnohých najkrajšie mesto na Slovensku. To je Banská Štiavnica zapísaná na Zoznam UNESCO. Nachádza sa v centre Štiavnických vrchov a k jej magickej atmosfére prispieva až 360 objektov s umelecko-historickým nádychom. Banská Štiavnica leží v centre dávno vyhasnutej sopky a je prevŕtaná kilometrami a kilometrami podzemných chodieb a baní. Kostoly, paláce, romantické uličky, to všetko sa tu oplatí vidiet. Okrem toho žije mesto bohatým kultúrnym životom, v uličkách často môžete zahliadnuť maliara so stojanom, fotografov, v kaviarňach a v krčmičkách muzikantov a tiež sa tu koná množstvo koncertov a festivalov, ktoré je potrebné navštíviť.

Čo navštíviť v Banskej Štiavnici?

  • Historické centrum tvorené Radničným námestím a námestím Svätej Trojice s barokovým morovým stĺpom
  • Starý a Nový zámok
  • Kalváriu nad mestom
  • Kostol sv. Kataríny a Kostol Nanebovzatia Panny Márie
  • Dom Sládkovičovej Maríny s Bankou lásky
  • Banskoštiavnický betlehem
  • Slovenské banské múzeum - Berggericht
  • Tajchy Klinger, Sitno, Počúvadlo či Vindšachta a Richňava, kde sa dá aj kúpať
Viac informácií
Kalvária Banská Štiavnica
Kalvária Banská Štiavnica
Starý zámok
Starý zámok
Slovenské banské múzeum
Slovenské banské múzeum