Odpočinok vo wellness, pestré výlety, nádherné pamiatky a ďalšie atrakcie - to všetko vás čaká pri návšteve Bojníc. Skvelým východiskovým bodom pre vaše dobrodružstvo bude Hotel Belassi ****, kde vás privítajú fľašou kvalitného vína a každé ráno si pochutnáte na bohatých raňajkách.

O ubytovaní

Štvorhviezdičkový Hotel Belassi sa nachádza v historickom centre obľúbených Bojníc, neďaleko termálnych kúpeľov. V tichej lokalite si krásne oddýchnete a čakajú na vás aj skvelé výletné ciele. Veľkým lákadlom v okolí sú najmä spomínané kúpele Bojnice (1,5 km), termálne kúpalisko Čajka (950 m) alebo krásny Bojnický zámok (550 m), ktorý patrí k najznámejším pamiatkam Slovenska.

A tým zoznam zaujímavostí v okolí zďaleka nekončí - vyrazte do miestnej zoo (600 m), ktorá je najstaršia v republike as cca 390 druhmi zvierat tiež jedna z najfarebnejších. Navyše ide o jedinú slovenskú zoo, kde žijú slony africké. Nadšencov do histórie zase očarí Prepoštská jaskyňa (350 m), ako známa archeologická lokalita s nálezmi prítomnosti neandertálskeho pračloveka, a pridružené Múzeum praveku.

Cca 40-minútovou prechádzkou sa z mesta dostanete k unikátnej vyhliadkovej veži Čajka v oblakoch (3 km), odkiaľ budete mať celú lokalitu ako na dlani. Odvážlivci si užijú aj cestu späť na zem, tú totiž môžete absolvovať toboganom. V zime potom nezabudnite otestovať lyžiarske areály v okolí, napríklad Cigeľ (12,3 km) s 2 zjazdovkami, Kľačno (19,6 km) alebo Čičmany (38,3 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z komfortne vybavených izieb a apartmánov. V každom je k dispozícii kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou a fénom na vlasy, klimatizácia, sada na žehlenie, televízia, WiFi pripojenie, set na prípravu kávy a čaju a minibar.

  • Izba Twin meria 20 m² a nájdete v nej 2 samostatné jednolôžka, písací stôl a malý stolík s posedením.

  • Izba Standard má plochu 23 m² a je vybavená manželskou posteľou, pracovným stolík a stolíkom so stoličkami.

  • Izba Comfort ponúkne plochu 30 m² a disponuje manželskou posteľou, písacím stolom a kreslami na posedenie. Navyše umožňuje prístelku.

  • Izba Deluxe je veľká 40 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, pohovku s kreslami na posedenie a písací stôl so stoličkou. Umožňuje až 2 prístelky.

  • Rodinný apartmán veľký 54 m² zahŕňa 2 oddelené spálne a obývaciu izbu. Celkom ubytuje až 6 osôb na manželskej posteli, 2 jednolôžkach a rozkladacej pohovke. Nechýba písací stôl a posedenie.

Na čom si pochutnáte?

Hotel nemá klasickú dennú reštauráciu, podávajú sa tu iba bohaté raňajky, ktoré môžu byť formou bufetu so slanými i sladkými pochúťkami, alebo servírované.

Hotel Belassi ****

Hotel Belassi ****

Sládkovičova 46 , Bojnice
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
BOMBOVO, cestovná kancelária, s.r.o. IČ: 36539961


+421 46 519 80 97

recepcia@hotelbelassi.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
zadarmo - parkovisko, 5 €/deň - garáž.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
31,1 km
Zjazdovka
28,8 km
Bežkovanie
28,8 km

Tipy na výlet