Relaxačný pobyt v obľúbenom kúpeľnom meste s ubytovaním vo Ville Lux len 600 m od termálneho kúpaliska. V cene balíka raňajky, sauna, tenisové kurty aj fľaša vína.
Relaxačný pobyt v obľúbenom kúpeľnom meste s ubytovaním vo Ville Lux len 600 m od termálneho kúpaliska. V cene balíka raňajky, sauna, tenisové kurty aj fľaša vína.

Relaxačný pobyt vo Ville Lux vo Veľkom Mederi

Villu Lux nájdete v kľudnej časti Veľkého Medera, populárneho kúpeľného mesta a iba 600 metrov od termálneho kúpaliska s liečivou vodou.

Vďaka výbornej kvalite ubytovania a služieb sa Villa Lux môže chváliť skvelým hodnotením od svojich zákazníkov.

Villa ponúka niekoľko typov ubytovania, každá izba je vybavená vlastnou kúpeľňou so sprchou a WC, TV / SAT a chladničkou. 5 z 13 izieb je vybavených aj vlastnou kuchynkou. K dispozícii sú:

Izby s kuchyňou

Vybavenie kuchyne: chladnička, rýchlovarná kanvica, mikrovlnka, taniere, poháre, príbory.

  • 3x dvojlôžková izba na prízemí
  • 2x štvorlôžková izba rodinného typu na poschodí

Izby bez kuchyne

  • 5x trojlôžková izba nadštandardného typu na poschodí
  • 3x dvojlôžková izba štandardného typu na poschodí

V prípade pekného počasia je pre deti na záhrade k dispozícii vonkajšie ihrisko, kde sa môžu vyblázniť. Dospelí potom môžu relaxovať v saune, alebo si zahrať tenis.

Termálne kúpalisko s ôsmimi bazénmi

Hlavným lákadlom Veľkého Medera je termálny komplex Thermal Corvinius, ktorý ponúka 8 bazénov s termálnou liečivou vodou.

Vo všetkých 8 bazénoch je termálna voda s teplotou 26 - 38°C, ktorá má blahodarné účinky na pohybové ústrojenstvo, chrbticu, svalstvo a má regeneračné účinky na ľudský organizmus. Komplex funguje celoročne. Cenník nájdete tu.

Kam na výlety? Vodné mlyny a jazda na koni

V oblasti Podunajskej nížiny, v ktorej Veľký Meder leží, nájdete napr. vodné mlyny a tiež krásnu krajinu, ktorá je vhodná na turistiku, výlety na bicykli, jazdenie na koni alebo vyhliadkové plavby na lodi.

Nezabudnite navštíviť Komárno alebo Dunajskú Stredu. V Komárne môžete vidieť unikátnu vojenskú pevnosť postavenú v 16. storočí.

Neďaleko leží napríklad aj ranč Czajlik ideálny na vychádzky na koni. Na výlet sa môžete vydať tiež do maďarského Györu.

Penzion Villa Lux

Penzion Villa Lux

Kurtaserská ul. 279/89 , Veľký Meder
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
M & J INVEST, s.r.o. IČ: 45318468


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie