Vyrazte na dovolenku do Dunajskej Stredy a ubytujte sa v Hoteli Legend *** - k najväčšiemu miestnemu lákadlu, Thermalparku, to budete mať doslova pár krokov. Posilnení skvelými raňajkami alebo polpenziou tak môžete hneď vyraziť za vodnými atrakciami. Alebo si užite kúpanie v jazere hneď vedľa hotela a zaujímavé výletné ciele v okolí - Slovakia Ring, Malkia Park s šelmami a ďalšie.

O ubytovaní

Hotel Legend *** sa nachádza v Dunajskej Strede, len kúsok od jazera (200 m) a obľúbeného Thermalparku (230 m). Príležitosť na kúpanie sa tu tak nájde po celý rok. V Thermalparku vás zabaví celkom 10 vnútorných aj vonkajších bazénov, saunový svet, tobogany, ale aj plážový minigolf, stolný tenis a ďalšie aktivity. Ak by vám pobyt v Thermalparku nestačil, navštíviť môžete aj neďaleké termálne kúpalisko Topoľníky (17,5 km).

Milovníkov zvierat určite nadchne návšteva Malkia Parku (11,3 km), kde môžu na vlastné oči uvidieť najrôznejšie šelmy. Vyznávači adrenalínovej zábavy zase nesmú vynechať profesionálny areál motorových športov Slovakia Ring (12,2 km), kde sa nielen konajú obľúbené závody FIA WTCC, The Grand Prix Slovensko a ďalšie, ale môžu si tu aj vyskúšať jazdu na profesionálnom okruhu alebo aj kurz bezpečnej jazdy.

Ani obdivovatelia historických a kultúrnych pamiatok neprídu skrátka. Za poznaním môžete vyraziť do Žitnoostrovského múzea (1,8 km) alebo Galéria súčasných maďarských umelcov (2,4 km). Medzi populárne výletné ciele patrí aj vodný mlyn Dunajský Klátov (9,2 km), kde nájdete aj stálu expozíciu vodného mlynárstva, alebo kolesový vodný mlyn v Jahodnej (11,4 km), ten si ale môžete prezrieť len zvonku.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo 17 komfortne vybavených izieb a apartmánov. K dispozícii budete mať klimatizáciu, WiFi pripojenie, vlastnú kúpeľňu so sprchou či vaňou, televíziu, chladničku, trezor a telefón.

  • Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou, písacím stolom so stoličkou, kreslom alebo pohovkou na posedenie a úložným nábytkom. Niektoré izby umožňujú prístelku.

  • Apartmán je väčší, zahŕňa spaciu zónu s manželskou posteľou a obývaciu zónu s rozkladacou pohovkou, ktorá poslúži ako prístelky až pre 2 osoby. Nechýba písací stôl.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na vybraných špecialitách európskej kuchyne, ktoré môžete doplniť kvalitným vínom z vínneho lístka.

Hotel Legend ***

Hotel Legend ***

Gabčíkovská cesta 5676/50 , Dunajská Streda
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GMSM, s.r.o. IČ: 47814420


+421 315 511 318

legend@hotellegend.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
1,4 km

Tipy na výlet

Dunajská Streda

Dunajská Streda Tip na výlet

Dunajská Streda láka počas leta návštevníkov hlavne na oddych v termálnom parku. V samotnom meste si potom prídete na svoje, či už vás zaujímajú múzeá alebo historické pamiatky. K tráveniu voľného času poslúži aj samotný Dunaj. Vydajte sa pozdĺž brehu na romantickú prechádzku.

Čo navštíviť v Dunajskej Strede?

  • Thermal Park Dunajská Streda
  • rímsko-katolícky kostol sv. Juraja
  • radnicu na Hlavnej ulici
  • Žitnoostrovské múzeum v budove kaštieľa
  • Galériu súčasných maďarských umelcov
Thermal Park Dunajská Streda
Thermal Park Dunajská Streda
Žitnoostrovské múzeum
Žitnoostrovské múzeum
Slovakia Ring
Slovakia Ring