Pobyt v Hoteli Elenka *** nadchne najmä všetkých milovníkov relaxu. Budete obklopení krásnym lesoparkom, ale zároveň v pešej vzdialenosti (280 m) od slávneho termálneho aquaparku Thermal Corvinus. V dobovo ladených izbách s klimatizáciou sa vyspíte doružova a každý deň sa posilníte chutnou polpenziou. Na výletoch vás očaria krásy okolitej prírody a zájsť môžete aj do Maďarska, napríklad do obľúbeného kúpeľného mesta Györ.

O ubytovaní

Hotel Elenka *** sa nachádza v krásnom lesoparku v meste Veľký Meder. Len 280 m od hotela nájdete hlavnú miestnu atrakciu - termálny aquapark Thermal Corvinus, ktorý čerpá z najteplejšieho termálneho prameňa na Slovensku. Za odpočinkom v kúpeľoch sa môžete vydať aj za hranice, do 25 km vzdialeného kúpeľného mesta Györ v Maďarsku. To je známe aj svojou bohatou históriou, medzi populárne pamiatky tu patrí barokové námestie Bécsi kapu tér, Opátsky dom z 18. storočia alebo radnica so 60-metrovou vežou.

Pokiaľ si na dovolenke radi užijete aj trochu aktivity, vyskúšajte adrenalínovú jazdu na autodróme Slovakia ring (32 km), preplávajte na lodi priehradu Vodné dielo Gabčíkovo (25 km) alebo sa prevezte na koni na Ranči a Czajlika (28 km). Pre cyklistov je tu Dunajská cyklomagistrála a na výletníkov čaká prírodná rezervácia Klátovské rameno (24 km), chránená prírodná oblasť Číčovské mŕtve rameno (12,7 km) a Dunajské luhy (28 km). Milovníci histórie a umenia si zase užijú prehliadku mesta Komárno (34 km) s protitureckou pevnosťou a malebným Nádvorím Európy alebo návštevu Dunajskej stredy, kde uvidíte Galériu súčasných maďarských umelcov alebo Žitnoostrovské múzeum v budove kostola. V oboch spomínaných mestách navyše nájdete ďalšie termálne kúpaliská.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlnej dvojlôžkovej izbe s manželskou posteľou, do niektorých izieb je možné pridať aj prístelku. Izby sú klimatizované, takže sa skvelo vyspíte aj v horúcom lete. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovým kútom, WC a fénom. K dispozícii budete mať malú chladničku, kreslá na posedenie, varnú kanvicu a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu sa o vaše stravovanie postará hotelová reštaurácia Elenka, kde si každé ráno pochutíte na bohatých raňajkách formou bufetu a deň zakončíte dvojchodovou večerou, ktorú si môžete vyberať zo 4 jedál. Tešiť sa môžete na domácu kuchyňu a jedlá z čerstvých kvalitných surovín. Mäso aj zelenina pochádza priamo od lokálnych dodávateľov.

Kde budete relaxovať?

Hotel stojí iba 280 m od známeho termálneho aquaparku Thermal Corvinus. Dokopy tu nájdete 13 bazénov s termálnou vodou, z toho 8 je v prevádzke celoročne. Vo vonkajšej časti je bazén s vlnobitím, divoká rieka, skokanský bazén, plavecký bazén, taliansky bazén, tobogany, SprayPark a bazény pro deti. V krytej sekcii si môžete vyskúšať perličkovú vírivku, rodinný zážitkový bazén, detský bazén, plavecký bazén, sedacie bazény a celoročné tobogany. Nechýba tu ani saunový svet so soľnou komorou a bylinkovou, parnou, infra a fínskou saunou. Pro náročných sú tu najrôznejšie procedúry, vrátane bahenných zábalov alebo pedikúry rybičkami.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v hoteli pripravený detský kútik s hračkami a v blízkosti hotela sú dve vonkajšie detské ihriská.

Niečo naviac

V peknom počasí si môžete posedieť na vonkajšej terase, v chladnejších dňoch si zase posedíte v spoločenskej miestnosti s krbom. Navyše sú tu k zapožičaniu spoločenské hry.

Hotel Elenka ***

Hotel Elenka ***

Promenádna 1 , Veľký Meder
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MEDOS VARGA, spol. s r.o. IČ: 36254631


+421915813833

recepcia@hotelelenka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 2 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od jazera
3,8 km
Zastávka
2,3 km
Aquapark
0,3 km

Tipy na výlet

Veľký Meder

Veľký MederTip na výlet

Aj keď ide o pomerne malé mestečko, jeho história presahuje 900 rokov. Je to miesto, kde sa snúbi kúpeľníctvo, turistika a príroda. Populárny je predovšetkým pre termálne kúpele Thermal Corvinus, medzi jeho pozoruhodnosti patrí aj zbierka predmetov z každodenného života miestnych sedliakov, ktorá sa nachádza v najstaršom dome mesta. V okolí sa vydajte k Číčovskému mŕtvemu ramenu alebo do chránenej oblasti Dropie.

Aquapark Thermal Corvinus
Aquapark Thermal Corvinus
Komárno
Komárno
Tata
Tata