Vydajte sa do Veľkého Medera a ubytujte sa v Apartmánoch Alice. Tie ležia len 1 km od termálneho kúpaliska Thermal Corvinus, kde si skvele oddýchnete v horúcej vode. Apartmány sú ideálne pre 5 či 6 osôb, ponúkajú tiež vlastnú kuchynku a využiť tu môžete vírivku, altánok s možnosťou grilovania a pre deti je tu parádne ihrisko.

O ubytovaní

Apartmány Alice sa nachádzajú v kúpeľnom mestečku Veľký Meder na juhu Slovenska. Areál obľúbených termálnych kúpeľov Thermal Corvinus je vzdialený iba 1 km od ubytovania, a tak si tu užijú pobyt všetci milovníci vodných radovánok a relaxácie v liečivej pramenitej vode.

Celoročne otvorený kúpeľný komplex ponúka 13 bazénov, tobogany, divokú vodu a ďalšie atrakcie aj saunový svet. Zaujímavosťou je, že práve vo Veľkom Mederi využívajú najteplejší prameň termálnej vody na Slovensku s teplotou 92 °C.

Pokiaľ odpočinok radi kombinujete s výletmi, môžete sa vydať napríklad do neďalekého maďarského mesta Györ (36 km) so skvelými termálnymi kúpeľmi, pamiatkami a reštauráciami s maďarskými špecialitami. Ďaleko to nie je ani do dvoch historických hraničných miest ležiacich na sútoku riek Váh a Dunaj. Zaujímavé dejiny mesta Komárno (39 km) na slovenskej strane na vás budú dýchať na každom kroku a prezriete si tu impozantnú protitureckú pevnosť zo 16. storočia, ktorá nebola nikdy dobytá. Zachovalým pevnostným systémom a mnohými pamiatkami sa pýši aj mesto Komárom (41 km) na maďarskej strane hranice.

Pre cykloturistov je k dispozícii cyklistická trasa Dunaj, ktorá sa sem tiahne až z Nemecka a je jednou z najznámejších v Európe. Milovníci prírody môžu pozdĺž riečneho toku objavovať krásy CHKO Dunajskej luhy.

Kde budete spať?

Štvorlôžkový apartmán je umiestnený na prízemí budovy. Skladá sa z kuchyne, spálne a vlastnej kúpeľne. Kuchyňa je vybavená chladničkou, mikrovlnnou rúrou, platničkovým varičom a všetkým potrebným riadom. V spálni je manželská posteľ, dve samostatné lôžka a LCD televízia. Rozkladací gauč v kuchyni je možné použiť ako prístelku až pre dve deti. Súčasťou je aj WiFi pripojenie.

Päťlôžkový apartmán sa nachádza na poschodí a skladá sa z kuchyne, dvoch spální, kúpeľne a balkóna. Kuchyňa je vybavená chladničkou, mikrovlnnou rúrou, platničkovým varičom a všetkým potrebným riadom. V jednej spálni sú dve jednolôžka, v druhej spálni manželská posteľ a jedno jednolôžko. Súčasťou vybavenia je aj LCD televízia a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Okrem vybavenej kuchyne v každom z apartmánov môžu hostia využívať altánok so zázemím na grilovanie.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí čaká množstvo zábavy na detskom ihrisku s hojdačkou, šmykľavkou a trampolínou.

Apartmány Alice

Apartmány Alice

Pavla Országha Hviezdoslava 8 , Veľký Meder
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Alica Vinczeová IČ: 51542277


+421 907 232 536

info@alice-apartmany.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Detské ihrisko

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
1 km

Tipy na výlet

Aquapark Thermal Corvinus

Aquapark Thermal Corvinus Tip na výlet

Hlavným lákadlom Veľkého Medera je termálny komplex Thermal Corvinus, ktorý ponúka 13 bazénov s termálnou liečivou vodou. Osem z nich je v prevádzke celoročne a vybláznia sa v nich malí aj veľkí návštevníci. Na deti tu čaká zábavný aj detský bazén a k tomu skupina celoročne dostupných toboganov. Vy si môžete dopriať oddych v perličkovom bazéne, krytom aj polokrytom sedacom bazéne alebo v relaxačnom bazéne. Oddych môžete striedať s aktívnym plávaním v plaveckom bazéne. V lete sú k dispozící tiež vonkajšie bazény - plavecký, taliansky či skokanský bazén, 2 detské bazény a ďalšie tobogany. Milovníkov pravej letnej pohody nadchne bazén s vlnobitím a unášajúca voda. Vo všetkých 13 bazénoch je termálna voda s teplotou 20 - 38 °C, ktorá má blahodarné účinky na pohybové ústrojenstvo, chrbticu, svalstvo a má regeneračné účinky na ľudský organizmus. Navštíviť tu môžete tiež Saunový svet s 5 druhmi sáun, kde sa pravidelne konajú aj rituály. Ešte sa necítite dokonale oddýchnutý? V tom prípade je čas na procedúru v podobe masáže, bahenného zábalu či pedikúry rybičkami Garra rufa.

Otváracia doba:

  • Denne: 9:00 - 20:00 hodín

Vstupné: (môže sa meniť podľa sezóny)

  • Dospelí: 15,90 €/celodenné vstupné
  • Deti do 15 rokov: 12,90 €/celodenné vstupné
Viac informácií
Veľký Meder
Veľký Meder
Dunajská Streda
Dunajská Streda
Komárno
Komárno