V Spa & Wellness Hoteli Orchidea *** vo Veľkom Mederi na vás čaká dovolenka plná relaxácia. Hneď cez ulicu od hotela nájdete slávny termálny aquapark Thermal Crovinus s mnohými bazénmi, toboganmi a ďalšími atrakciami, kam budete mať 2x celodenný vstup zadarmo. Navyše si pochutnáte na vynikajúcej polpenzii s raňajkami aj večerami formou bufetu.

O ubytovaní

Umiestnenie Spa & Wellness Hotela Orchidea *** vytvára dokonalé prostredie pre aktívnu relaxáciu. Nájdete ho totiž v meste Veľký Meder na západe Slovenska, len pár metrov od termálneho aquaparku Thermal Corvinus a 25,6 km od slávneho kúpeľného mesta Győr.

V aquaparku Thermal Corvinus (76 m) na vás čaká 13 bazénov s termálnou vodou, obrovské tobogany, divoká rieka a iné rôznorodé vodné atrakcie. Nechýba ani saunový svet s 5 druhmi sáun a pestrá ponuka masáží a ďalších procedúr. Plne oddýchnutí sa môžete napríklad prejsť na koni na ranči Czajlik (25,4 km), zažiť adrenalínovú jazdu na autodróme Slovakia ring (32,1 km) alebo sa plaviť loďou po nádrži Vodné dielo Gabčíkovo (22,4 km). Na výlet sa vyberte do prírodnej rezervácie Klátovské rameno (23,8 km) alebo do chránenej prírodnej oblasti Číčovské mŕtve rameno (12,5 km). Nadšení cyklisti tiež určite ocenia zaujímavé cyklotrasy, ako je napríklad Dunajská cyklomagistrála.

Za pamiatkami môžete vyraziť napríklad do Dunajskej Stredy (21,5 km), kde uvidíte rímsko-katolícky kostol sv. Juraja zo 14. storočia, Žltý kaštieľ, ktorý je v súčasnosti sídlom Žitnoostrovského múzea, alebo radnicu z roku 1902, ktorej súčasťou bývala aj strážnica a dve väzenské cely. Kúsok od hranice tvorenej riekou Dunaj potom nájdete maďarské mesto Györ (25,6 km) známe svojou kúpeľnou kultúrou a bohatou históriou. Prejdite sa po nádhernom barokovom námestí Bécsi kapu tér a pokochajte sa architektúrou Opátskeho domu z 18. storočia. Oddýchnite si v miestnych kúpeľoch alebo v mestskom parku Batthyány tér a prezrite si pôsobivú budovu radnice s takmer 60 m vežou. Nudiť sa rozhodne nebudete.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej dvojlôžkovej izbe (cca 24 m²) s balkónom. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou a fénom. Postele v izbe môžu byť oddelené alebo spojené do dvojlôžka, v prípade potreby sa dá pridať aj prístelka. K vybaveniu ďalej patrí televízia, WiFi pripojenie, chladnička, telefón a trezor.

Na čom si pochutnáte?

Menu hotelovej reštaurácie zahŕňa chutné slovenské, české i medzinárodné jedlá. Súčasťou hotela je aj malá útulná kaviareň, kde si popoludní vychutnáte šálku kávy a zákusok. A deň môžete zakončiť pohárom niečoho dobrého, napríklad exkluzívnym vínom z pivnice Topoľčianky.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum sa delí na bazénový svet a saunový svet. V bazénovom svete si zaplávate v 10 m dlhom plaveckom bazéne s protiprúdom a oddýchnete si v perličkovom kúpeli, v saunovom svete sa zohrejete vo fínskej saune, aromatickej parnej saune alebo v soľnej kabíne . Na schladenie vám poslúži ponorný ochladzovací bazénik, ľadopád alebo ľadové vedro a na následnú relaxáciu môžete využiť odpočiváreň s vyhrievanými ležadlami.

Dokonalým zavŕšením vášho wellness zážitku môže byť niektorá z masáží či ozdravných a relaxačných procedúr, napríklad rašelinový zábal, detoxikačný peeling alebo turecká očistná masáž Hammam.

 Spa & Wellness Hotel Orchidea ***

Spa & Wellness Hotel Orchidea ***

Rozmarínová 3326/2 , Veľký Meder
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ORCHID, s.r.o. IČ: 36269841


+421 315 919 001

hotelorchidea@hotelorchidea.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc - len malé plemená
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
76 m
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Aquapark Thermal Corvinus

Aquapark Thermal CorvinusTip na výlet

Hlavným lákadlom Veľkého Medera je termálny komplex Thermal Corvinus, ktorý ponúka 13 bazénov s termálnou liečivou vodou. Osem z nich je v prevádzke celoročne a vybláznia sa v nich malí aj veľkí návštevníci. Na deti tu čaká zábavný aj detský bazén a k tomu skupina celoročne dostupných toboganov. Vy si môžete dopriať oddych v perličkovom bazéne, krytom aj polokrytom sedacom bazéne alebo v relaxačnom bazéne. Oddych môžete striedať s aktívnym plávaním v plaveckom bazéne. V lete sú k dispozící tiež vonkajšie bazény - plavecký, taliansky či skokanský bazén, 2 detské bazény a ďalšie tobogany. Milovníkov pravej letnej pohody nadchne bazén s vlnobitím a unášajúca voda. Vo všetkých 13 bazénoch je termálna voda s teplotou 20 - 38 °C, ktorá má blahodarné účinky na pohybové ústrojenstvo, chrbticu, svalstvo a má regeneračné účinky na ľudský organizmus. Navštíviť tu môžete tiež Saunový svet s 5 druhmi sáun, kde sa pravidelne konajú aj rituály. Ešte sa necítite dokonale oddýchnutý? V tom prípade je čas na procedúru v podobe masáže, bahenného zábalu či pedikúry rybičkami Garra rufa.

Otváracia doba:

  • Denne: 9:00 - 20:00 hodín

Vstupné: (môže sa meniť podľa sezóny)

  • Dospelí: 15,90 €/celodenné vstupné
  • Deti do 15 rokov: 12,90 €/celodenné vstupné
Viac informácií
Veľký Meder
Veľký Meder
Tarzánia Velký Meder
Tarzánia Velký Meder
Slovakia Ring
Slovakia Ring