Maximálny relax vo wellness s vnútorným bazénom a vírivkou, ubytovanie v luxusných izbách zámockého hotela, polpenzia s romantickou večerou pri sviečkach, to je dovolenka v zámockom hoteli Kastélyhotel Sasvár.
Maximálny relax vo wellness s vnútorným bazénom a vírivkou, ubytovanie v luxusných izbách zámockého hotela, polpenzia s romantickou večerou pri sviečkach, to je dovolenka v zámockom hoteli Kastélyhotel Sasvár.

Luxusný zámocký hotel v náručí pohoria Mátra

Vyberte sa na romantický pobyt do luxusného zámockého hotela Sasvár, ktorý nájdete v mestečku Parádsasvár. Hotel je obklopený prírodou a pohorím Mátra, ktoré je najvyšším pohorím v Maďarsku.   Či sa už rozhodnete pre ubytovaniev renesančnom, romantickom či rendez-vous krídle, vaša izba bude elegantná, vybavená štýlovým nábytkom, LCD TV, klimatizáciou a minibarom. Chýbať nebude kúpeľňa s priestrannou vaňou.

Tešte sa na medzinárodne i maďarskej lahôdky, ktoré ochutnáte v hotelovej reštaurácii Aquila. K dispozícii je aj bar, kde si kedykoľvek môžete dopriať osviežujúci drink.

Relax vo wellness a bohaté športové vyžitie

V zámockom wellness si doprajte relaxáciu vo vnútornom bazéne s masážnym chrličom, vírivke, pare, soľnej kabíne a saune. Je tu tiež Kneippov chodník a solárium.

Dávate prednosť aktívnemu oddychu? Tak to uvítate bohaté športové vyžitie. Zadarmo využite tenisové kurty, squash, gulečník, bowling, zahrajte basketbal a volejbal, alebo si zacvičte vo fitness.


V hoteli myslia aj na deti, pre ktoré je k dispozícii vonkajšie detské ihrisko i vnútorná herňa.


Liečivá termálna voda na dosah

  • Kúpele Eger (37 km) - boli založené v roku 1934 a ponúkajú areál so 6 bazénmi, nechýba ani bazénik a zážitkový bazén. Celodenné vstupné do termálnych kúpeľov je 1 900 HUF (cca 6€).

  • Kúpele Egerszalók (37 km) - sa môžu pochváliť unikátnym prameňom vody prúdiacej z hĺbky 410 metrov. V kúpeľoch nájdete 17 bazénov a atrakcie. Celodenné vstupné do termálnych kúpeľov je 5 500 HUF (cca 18€).

  • Kúpele Demjén (42 km) - sú najmladšie kúpele v okolí - boli otvorené roku 2010. Nájdete tu 6 vonkajších bazénov, 2 kryté bazény s termálnou vodou (až 68 °C) a rôzne atrakcie. Celodenné vstupné do termálnych kúpeľov je 1 700 HUF (cca 5,5€).

Kastélyhotel Sasvár

Kastélyhotel Sasvár

Kossuth u. 1. , Parádsasvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
NEOCOOP Kft IČ: Pleasecomplete


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
15:00 - 21:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná