V hoteli Hotel Narád Park **** na vás čaká dovolenka snov. V rozprávkovej lokalite pri národnom parku Mátra si dokonale oddýchnete od všedných starostí. A pomôžu vám v tom nádherné kúpele v antickom štýle, výborná polpenzia plná regionálnych špecialít aj krásne výletné ciele. Hotel je navyše skvele pripravený na rodiny s deťmi a ústretový k štvornohým miláčikom.

O ubytovaní

Hotel Narád Park **** sa nachádza v dedinke Mátraszentimre, neďaleko národného parku Mátra a slovenských hraníc. V nádhernej maďarskej prírode si dokonale oddýchnete, v okolí na vás navyše čaká mnoho pamiatok, turistických trás i zaujímavých atrakcií. Na svoje si tu príde každý, či už cestujete v páre alebo s rodinou.

Na peší výlet môžete vyraziť ku kostolu kráľa Szent Istvána (3,1 km) zo 40. rokov minulého storočia, známemu ako kostol Troch dedín, na vyhliadku Vöröskő (4,9 km) alebo na vyhliadku Pétera Hegyesa (5,5 km), ktorá zaujme aj unikátnym architektonickým riešením. Na zvedavcov čaká v okolí Minerálny dom Mátra (750 m) s expozíciou venovanou nerastom, brusičskou dielňou a strojmi na ryžovanie zlata.

Navštíviť môžete hrad Orczy (21,6 km), v ktorom sídli Múzeum Mátra. Dozviete sa viac nielen o živote miestnej šľachty, ale aj o prírodnom bohatstve regiónu, v záhrade totiž nájdete rozsiahly prírodovedný pavilón. Na milovníkov pamiatok čaká aj hrad Siroki (37,2 km) s jedinečnou expozíciou, ktorá vykresľuje každodenný život Osmanov zo 16. a 17. storočia.

A ak si chcete užiť trochu aktívnejšiu zábavu, vyrazte na krytú motokárovú dráhu Mátra Kart (28,3 km), ktorá je v prevádzke po celý rok. V zime si zase nenechajte ujsť návštevu moderného lyžiarskeho areálu Mátraszentistván (3,1 km) s 10 zjazdovkami, večerným lyžovaním a fun parkom pre nadšencov do snowboardingu a freeskiingu.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej izbe s dreveným nábytkom a interiérom ladeným do neutrálnych farieb. Celkovo ich hotel ponúka 50, všetky sú klimatizované a vybavené TV, WiFi pripojením, minibarom, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom, županmi a toaletnými potrebami.

  • Izba Standard meria 24 m² a môže mať francúzske okno alebo strešné okná. V izbe nájdete manželskú posteľ (180x200 cm) alebo 2 jednolôžka (90x200 cm), je možné pridať aj prístelku (90x190 cm).

  • Izba Superior (24 m²) poteší vlastnými balkónom či terasou s krásnym výhľadom. K vybaveniu patrí manželská posteľ (180x200 cm)/2 jednolôžka (90x200 cm), izba umožňuje aj prístelku (90x190 cm).

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Panorama vás očarí nielen úžasnou ponukou jedál, ale aj dych vyrážajúcim výhľadom. Na menu nájdete tradičné maďarské, ale aj slovenské špeciality, miestna kuchyňa je totiž silne ovplyvnená susednou kulinárskou tradíciou (od hraníc to predsa len nie je nijako ďaleko).

Nechýba ani detské menu a po dohode je možné pripraviť aj alternatívy pre hostí s vegetariánskou, bezlaktózovou, bezlepkovou či inou diétou.

Kde budete relaxovať?

V nádhernom wellness centre sa budete cítiť ako v antických kúpeľoch. Na ploche 350 m² na vás čaká plavecký bazén (27-28 °C), zážitkový bazén s vodnými prvkami (34-36 °C), detský bazén (36 °C), vírivka so slanou vodou, sauny, parný kúpeľ a soľná jaskyňa.

Cestujete s deťmi?

V hoteli je patrične postarané aj o potreby tých najmenších. Skvele sa zabavia v detskej herni, na vonkajšom ihrisku či v lesnej telocvični, v niektorých termínoch je pre deti pripravený aj program so skúseným animátorom.

Na zapožičanie je navyše detská postieľka, nočník, záchodová doska a vanička, v reštaurácii potom nechýbajú vysoké stoličky k dispozícii budete mať aj mikrovlnku na ohrev príkrmov.

Niečo naviac

Využiť môžete tiež vybavenú posilovňu s kardio strojmi, ping-pongový stôl, stolný futbal, biliard, tenisový kurt a požičovňu bicyklov a športového vybavenia. Tešiť sa môžete na zaujímavý program – organizujú sa tu pravidelné kultúrne večery, prechádzky so sprievodcom, workshopy a iné zábavné aktivity.

Hotel je navyše dog friendly – pre vašich štvornohých miláčikov je v rôznych častiach hotela k dispozícii voda na osvieženie, zapožičať si môžete misky na vodu a kŕmenie a určite poteší aj maškrtu či vrecká na upratovanie pri venčení.

Hotel Narád ****

Hotel Narád ****

Narád u. 6 , Mátraszentimre
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Zöld park Kft. IČ: 01-09-890518


06 305 179 047

info@hotelnaradpark.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 16 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
1,5 km
Zjazdovka
3 km
Bežkovanie
3 km

Tipy na výlet

Pohorie Matra

Pohorie Matra Tip na výlet

Pohorie Matra je najvyššie pohorie Maďarska s najvyššie položenými dedinami i 4 najvyššími vrchmi Maďarska. Nachádza sa na severe krajiny, a to najmä v župe Heves, čiastočne aj v župe Nógrád. Pohorie Matra je zároveň chránenou krajinnou oblasťou (Mátrai Tájvédelmi Körzet) so vzácnymi a veľmi cennými druhmi rastlín. Táto lokalita sa vyníma aj rôznymi skalnými útvarmi, ktorých dominantou je tzv. „Rad skál“ skláňajúci sa nad priepasťou. Výlet pohorím Matra teda bude mať úplne všetko, čo od návštevy hôr očakávate!

Kam sa v rámci pohoria vydať na výlet?

  • po národnej Modrej ceste na horu Kékes
  • do obce Mátraverebély na najnavštevovanejšie pútnické miesto v Maďarsku (Svätá studnička - Szentkút)
  • pozrieť sa na Rad skál a ďalšie skalné útvary
  • k nádhernej vodnej nádrži Csorreti
  • tretia najvyššia hora Maďarska Galya-tető (Matranská hoľa), ktorá je obľúbená najmä lyžiarmi
  • do kúpeľov Mátrafüred (slovensky Matranské kúpele)
Pevnosť Benevár
Pevnosť Benevár
Hora Kékes
Hora Kékes
Mesto Eger
Mesto Eger