Ubytujte sa v pokojnej okrajovej časti Františkových Lázní v štýlovom Penzióne U Námořníka. Okrem tématicky vybavených izieb sa tu môžete tešiť sa kopec zábavy. V lete sa môžete osviežiť v kúpacom jazierku, opaľovať sa na ležadlách, alebo si môžete zašportovať. Pre deti je pripravené parádne detské ihrisko a vnútorný detský kútik.

O ubytovaní

Penzión U Námořníka nájdete na okraji Františkových Lázní, patrí k nemu rozľahlá záhrada, takže tu hostia majú dostatok súkromia a deti sa zas majú kde vyšantiť. Prejdite sa okolo Mlýnskeho rybníka a Stodolského potoka (1,7 km), vydajte sa do centra Františkových Lázní (2,2 km) s Novou kolonádou, Mestským múzeom a niekoľkými liečivými prameňmi. V žiadnom prípade nevynechajte ani Aquaforum, kde si môžete oddýchnuť v bazénoch. Len 3 km vzdialený je Lesopark Amerika s rovnomennou rezerváciou a rybníkom. Hrad Vildštejn je vzdialený 6 km.

Kde budete spať?

Dokopy je tu k dispozícii 6 kajút, teda izieb. 3 dvojlôžkové izby s možnosťou až 2 prísteliek, 2 apartmány a 1 rodinná izba, do ktorých je možné umiestniť až 4 prístelky. Izby sú vybavené pohodlnými lôžkami, televíziou, WiFi pripojením, rozkladacou pohovkou a vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom alebo vaňou. V apartmánoch je navyše aj plne vybavený kuchynský kút (chladnička, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, atď.)

Na čom si pochutnáte?

Pobyt je bez stravy, ale kedykoľvek si v penzióne môžete pripraviť kávu, zakúpiť chladené nápoje alebo si pripraviť niečo dobré v spoločnej kuchyni. Na záhrade zas nájdete pergolu s grilom.

Kde budete relaxovať?

Dokonalú relaxáciu si užijete vo vonkajšej záhrade plnej ležadiel a lavičiek. Je tu aj kúpacie jazierko, v ktorom sa skvelo osviežite.

Cestujete s deťmi?

V spoločenskej miestnosti sa nachádza detský kútik plný hračiek. Vonku je zas parádne detské ihrisko s pieskoviskom, trampolínou a dreveným hradom.

Penzion U Námořníka

Penzion U Námořníka

Družstevní 202/7 , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SRUBMONT Forest s.r.o. IČ: 05359911


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,6 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
2,5 km