Užite si dovolenku v Rajeckých Tepliciach vo Ville Amélia, ktorá leží len 300 metrov od štýlových kúpeľov Aphrodite, v ktorých si užijete skvelú relaxáciu. Okrem ubytovania vás čakajú aj raňajky formou bufetu. Parkovanie a dieťa do 4 rokov zadarmo.

O ubytovaní

Villa Amélia sa nachádza v kúpeľnom meste Rajecké Teplice. Nádherné prostredie severného Slovenska si tu užijete do sýtosti, penzión sa totiž pýši podmanivým výhľadom na okolité hory.

Len necelých 300 metrov od vily nájdete známe kúpele Aphrodite v Rajeckých Tepliciach. Nádherná výzdoba kúpeľov vás prenesie do antického Grécka a vo vnútorných i vonkajších termálnych bazénoch a niekoľkých saunách si dokonale oddýchnete. Blízko leží aj termálne kúpalisko Laura (800 m), ktoré v lete patrí k najnavštevovanejším miestam v Rajeckých Tepliciach. Po vodných radovánkach sa môžete pozrieť do parku s krásnou fontánou pri kúpeľoch Aphrodite.

Pokiaľ budete chcieť dovolenku stráviť trochu aktívnejšie, určite si prejdite zaujímavý náučný chodník Stratený Budzogáň, kde vás na 7 km čaká 6 zastavení s informačnými panelmi. Zájdite si na ľahkú túru s fantastickým výhľadom na Skalky, či si pozrite rodný dom Jozefa Gabčíka priamo v Rajeckých Tepliciach. V zime vyrazte na lyžovačku do Rajeckej Lesnej (12 km), kde nájdete malý lyžiarsky areál s 3 zjazdovkami, alebo do lyžiarskeho strediska Javorinka v Čičmanoch (26 km) so 4 zjazdovkami.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba (19 m²) má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, WiFi pripojenie a je vybavená manželskou posteľou, šatníkovou skriňou, stolíkom s posedením, televíziou a malou chladničkou.

Dvojlôžková izba s balkónom (19 m²) je rovnako vybavená ako klasická dvojlôžková varianta, čaká na vás teda manželská posteľ, vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, šatníková skriňa, minichladnička, televízia, malé posedenie a WiFi pripojenie. Navyše má ale izba aj balkón s výhľadom na hory.

Trojlôžková izba Economy oproti dvojlôžkovým variantom o niečo väčšia (22 m²), vďaka tomu sa do izby zmestí nielen manželská posteľ, ale aj samostatné jednolôžko. Nechýba vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, televízia, WiFi pripojenie, malá chladnička, šatníková skriňa a stolík s posedením.

Trojlôžková izba je ešte o kúsok väčšia (25 m²), zahŕňa manželskú posteľ a samostatné jednolôžko, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, stolík s kreslami, televíziu, WiFi pripojenie, malú chladničku a šatníkovú skriňu.

Trojlôžková izba s balkónom je viac-menej rovnaká ako klasická trojlôžková varianta, počítajte teda s veľkosťou 25 m², manželskou a jednolôžkovou posteľou a vlastnou kúpeľnou. V izbe nájdete aj šatníkovú skriňu, stolík s posedením, televíziu, WiFi pripojenie a minichladničku. Hlavnou výhodou izby je balkón s výhľadom.

Na čom si pochutnáte?

Pochutnať si môžete na vynikajúcej polpenzii - čakajú vás raňajky, ktoré sa podávajú formou teplého a studeného bufetu, a dvojchodové večere.

Villa Amélia

Villa Amélia

Slnečná 564 , Rajecké Teplice
Slovenská republika

+421 902 351 824

villa.ameliarajecke@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
12,5 km