Načerpajte novú energiu v Hoteli Trojan v kúpeľnom meste Ladek-Zdrój. Čaká vás moderné ubytovanie so vstupom do bazéna a vírivky, bohatá polpenzia a možnosť až 10 kúpeľných procedúr podľa výberu zo širokej ponuky.
Načerpajte novú energiu v Hoteli Trojan v kúpeľnom meste Ladek-Zdrój. Čaká vás moderné ubytovanie so vstupom do bazéna a vírivky, bohatá polpenzia a možnosť až 10 kúpeľných procedúr podľa výberu zo širokej ponuky.

Moderný hotel v kúpeľnom meste

Hotel Trojan stojí na okraji krásneho kúpeľného mesta Ladek-Zdrój, máte to odtiaľto teda blízko do prírody aj do mestských parkov a na kolonádu. Po vykonanej rekonštrukcii ponúka svojim hosťom moderné a elegantné prostredie i širokú škálu služieb.

Ubytovanie je zabezpečené v dvojlôžkových izbách typu Standard s možnosťou prístelky. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a samozrejmosťou je aj WiFi pripojenie.

Počas pobytu si pochutnáte na polpenzii v hotelovej reštaurácii. Každé ráno sa podávajú raňajky formou bufetu a deň zakončíte dvojchodovou večerou. Ku raňajkám a večeriam máte zadarmo aj konzumácii nápojov ako je voda, káva a čaj. Na úžasné drinky potom môžete zájsť do hotelového baru.

Oddych vďaka wellness a okolitej prírode

Relaxovať smiete kedykoľvek vďaka neobmedzenému vstupu do bazéna a vírivky. S 20% zľavou si môžete dopriať masáže a SPA procedúry.

Nenechajte si ujsť ani krásnu okolitú prírodu, ktorej charakter tvorí pohorie Stolové hory. Ešte lepšie sa vám bude po miestnych turistických trasách chodiť s palicami na Nordic Walking.

Široké možnosti kúpeľných procedúr

Nechajte sa rozmaznávať a vyberte si k vášmu pobytu podľa variantu 8 alebo 10 kúpeľných procedúr zo širokej ponuky:

  • Liečebné kúpele - bahenný, hydro, perličkový
  • Liečebné bahenné zábaly
  • Elektroliečba
  • Magnetoterapia
  • Fototerapia - Biotron, Solux
  • Ultrazvuk
  • Lokálna kryoterapia

Hotel Trojan **

ul. Leśna 4a , Lądek-Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWE OPUS SP.z o.o. IČ: 00139683


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Zastávka
1,4 km
Zjazdovka
7 km