Zažite dokonalú dovolenku v poľskej prírode, len kúsok od českých hraníc. V Biała Perła Sun&Snow sa môžete tešiť na moderné ubytovanie a chutné raňajky formou bufetu. K dispozícii budete mať aj wellness v partnerskom rezorte Czarna Perła s vnútorným aj vonkajším bazénom, vírivkou a saunou. Okolie je navyše plné turistických trás, cyklotrás a krásnych výletných cieľov.

O ubytovaní

Biała Perła Sun&Snow je moderný celoročný rezort priamo v obľúbenom poľskom letovisku Czarna Góra. Ubytovanie je len kúsok od českých hraníc a obklopené prírodou parku Sněžník a ide o ideálny východiskový bod na výlety aj športové aktivity v akomkoľvek ročnom období.

Oblasť Czarna Góra môžeme označiť za skutočnú Mekku cyklistov - viac ako 200 kilometrov cyklistických trás, Bike park (550 m), trasy pre horskú cyklistiku aj pre elektrobicykle uspokoja naozaj každého milovníka tohto športu. Na svoje si ale prídu aj nadšení chodci a horskí turisti. Tí môžu vyraziť napríklad na vrchol Králického Sněžníka (9,3 km), odkiaľ dohliadnete aj na Krkonoše a Jeseníky, alebo naopak do hlbín jaskýň. Medvedia (5,8 km) a Radochowská jaskyňa (16,7 km) dokonca patria k najväčším v Poľsku.

Ak sa zaujímate o históriu, vyrazte do pevnosti Kladsko (32,6 km), historickej zlatej bane v Złotom Stoku (29,9 km) alebo do kúpeľného mesta Lądek-Zdrój (12,9 km), kde si prejdete krásny kúpeľný park a arborétum. Po všetkom tom putovaní si tu nádherne oddýchnete v termálnych kúpeľoch založených v roku 1680, ktoré patria k najstarším v Európe. Chcete si naopak užiť ešte viac aktivity? Vydajte sa do strediska vodných športov Wake Up Park (8 km) na vodnej nádrži Stará Morava. V zime zase preveríte svoje schopnosti na svahoch ski areálu Czarna Góra (600 m). A rozhodne bude z čoho vyberať, čaká na vás rovno 20 zjazdoviek rôznych obťažností.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej, moderne vybavenej izbe s vlastnou kúpeľňou s fénom, televíziou, WiFi pripojením, chladničkou a rýchlovarnou kanvicou.

  • Dvojlôžková izba meria 18-22 m² a je vybavená manželskou posteľou, písacím stolom a šatníkovou skriňou.

  • Štvorlôžková izba má plochu 35-54 m² a zahŕňa spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou. Nechýba písací stôl a šatníková skriňa.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia v rezorte servíruje bohaté raňajky formou bufetu s ponukou slaných, sladkých, teplých i studených jedál. Na kávu alebo drink si potom môžete zájsť do útulného Lobby baru.

Kde budete relaxovať?

Za relaxom môžete vyraziť do partnerského rezortu Czarna Perła (600 m), kde nájdete krytý bazén s výhľadom na hory a vodnými prvkami, vírivku alebo fínsku saunu. V letných dňoch sa môžete osviežiť vo vonkajšom bazéne so šmykľavkou a ležadlami na opaľovanie.

V novom, modernom SPA si potom môžete dopriať množstvo relaxačných procedúr a masáží, pri ktorých je používaná kvalitná prírodná kozmetika.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je vo wellness centre Czarna Perła vnútorný aj vonkajší detský bazénik. V rezorte Biała Perła sa potom zabavia na vonkajšom ihrisku.

Niečo naviac

Športovci môžu využiť úschovňu bicyklov a lyží.

Biała Perła Sun&Snow

Biała Perła Sun&Snow

Sienna 8D , Sienna
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SUN&SNOW GROUP SPÓŁKA AKCYJNA IČ: 145827282


+48224502626

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 30 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5,7 km
Vzdialenosť od rybníka
0,5 km
Zjazdovka
0,6 km
Bežkovanie
0,6 km

Tipy na výlet

Czarna Góra Resort

Czarna Góra Resort Tip na výlet

Ski Resort Czarna Góra sa v lete mení na aktívny raj pre celú rodinu. Na vrchol Czarnej Góry vás v okamihu vyvezie moderná lanovka, z ktorej sa vám naskytne úchvatný výhľad na krajinu pod vami. Uvidíte odtiaľto Hrubý Jeseník s najvyššou horou Praděd a Zlaté alebo Bystřické hory. Ak budete mať šťastie na dobrú viditeľnosť, uvidíte dokonca až do Vroclavu.

Na vrchole vás čaká nekonečná zábava. Nadšení budú najmä milovníci pešej turistiky, pretože vrchol je skvelým východiskovým bodom pre túry po hrebeňoch. Vystúpte napríklad na vrchol Śnieżnik, preskúmajte Medvediu jaskyňu alebo objavujte krásnu prírodu na bicykli. Pre tých, ktorým pohodová jazda nestačí, je tu Bike Park s náročnejšími trasami, ako aj nové rodinné zariadenia pre začiatočníkov.

Malí aj veľkí si odnesú skvelý zážitok z jedinečnej bobovej dráhy, na ktorej budete svišťať rýchlosťou až 40 km/h. Počas vzrušujúcej jazdy nezabudnite mať hlavu hore, aby vám neunikol nádherný výhľad.

Odvážlivci sa môžu vydať do lanového parku, kde sa nachádza najdlhšia detská trasa v celom Poľsku. Na tejto dobrodružnej ceste vysoko nad zemou budete musieť prekonať 14 staníc a dokonca prejsť po 22-metrovom Tibetskom moste.

Viac informácií
Králický Sněžník
Králický Sněžník
Ladek-Zdrój
Ladek-Zdrój
Kladská pevnosť
Kladská pevnosť