Uniknite každodennému zhonu na wellness pobyte v Centre pre zdravie a oddych Nowy Zdroj, kde vás čaká polpenzia, neobmedzený vstup do bazéna, vírivky či sauny a až 10 kúpeľných procedúr podľa vášho výberu. Skúste napríklad inhaláciu alebo liečebný zábal. K hotelu to nebudete mať ďaleko – leží len necelých 30 km od hraníc s Českom.

Overené Travelkingom

“Hotel je novo postavený, s mnohými izbami a veľkou reštauráciou. Pochutnali sme si tu na veľmi kvalitných a dobrých jedlách. Určite je ale lepšie chodiť na raňajky / večere skôr, aby ste si z jedál mohli vybrať. Izby sú dostatočne veľké a naozaj pekne zariadené.”

Nikola Průdková - Finančný tím
Osobne overené v: Júli 2018

O ubytovaní

Hotel Nowy Zdroj sa nachádza v kúpeľoch Polanica-Zdrój v podhorí poľských Bystrických a Stolových hôr. Doslova pár krokov od hotela leží krásny kúpeľný park s kúpeľnými budovami vrátane sanatória Wielka Pieniawa z roku 1906. V parku nájdete aj malebnú krytú promenádu, svetelnú fontánu a pavilón na pitné kúry tunajšej blahodarnej minerálnej vody. Okolie je možné preskúmať po mnohých turistických a cyklistických trasách. Obľúbenými výletnými cieľmi sú zámok Lesná skala (17 km), Pekelské údolie (4 km) s populárnou reštauráciou Piekjelko, či veľmi zaujímavé múzeum papiera v neďalekom kúpeľnom mestečku Duszniki-Zdrój (10 km). Obľúbený lyžiarsky areál Ski Zieleniec je vzdialený len 20 km.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Standard s vlastnou kúpeľňou (22 m²) je vybavená WiFi pripojením, telefónom, rýchlovarnou kanvicou a fénom. Súčasťou je aj balkón.

Dvojlôžková izba Deluxe s vlastnou kúpeľňou (22 m²) ponúka moderný interiér a vybavenie v podobe televízie, WiFi pripojenia, minibaru, trezoru a setu na prípravu čaju a kávy. V kúpeľni nájdete okrem toalety a sprchy aj papuče, župany a sadu kozmetiky. Izba disponuje aj terasou, alebo balkónom.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na pestrej ponuke regionálnych pokrmov pripravovaných z kvalitných miestnych surovín. Tešiť sa môžete na bohaté bufetové raňajky a večere. Na želanie vám radi pripravia aj pokrmy pre vegetariánov, diabetikov a celiakov. V areáli hotela sú ďalej 2 kaviarne s bohatou ponukou nápojov a domácich dezertov.

Kde budete relaxovať?

O harmóniu vášho tela a mysle sa postará wellness s bazénmi, vírivkou a saunovou zónou. Súčasťou hotela je rozsiahle liečebné centrum, kde pod vedením profesionálov ponúkajú mnoho procedúr, ako sú terapia chronických bolestí, fyzioterapia, zdravotné a relaxačné masáže a ďalšie. Dopriať si môžete aj kozmetické rituály.

Niečo naviac

Zašportovať si môžete v hotelovej posilňovni.

Hotel Nowy Zdroj

Hotel Nowy Zdroj

Zdrojowa 34a , Polanica-Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Miroslaw Palbow IČ: 230516949


+48 74 306 7676

recepcja@nowyzdroj.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 16 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 6 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,9 km
Zjazdovka
19 km
Bežkovanie
12 km

Tipy na výlet