Preskúmajte, čo skrýva mesto perníka a koní. Ubytujete sa v malebnom Hoteli 100 ***, ktorý vám poskytne príjemné zázemie na výlety do okolia. Ráno sa posilníte raňajkami a cez deň si budete môcť kedykoľvek zájsť do dizajnovej reštaurácie. Bonusom je krásny výhľad na renesančný zámok Pardubice.

O ubytovaní

Hotel 100 *** nájdete v historickom centre Pardubíc v tesnej blízkosti najvýznamnejších pamiatok. Ubytovanie rovnako ako jeho najbližšie okolie vás očarí romantickou atmosférou, ktorú ešte umocní krásny výhľad na renesančný zámok. Ide jednoducho o miesto ako stvorené pre ničím nerušený odpočinok vo dvojici.

Vydajte sa spoznať jedno z najmalebnejších slovenských miest. Pobyt v Pardubiciach sľubuje bohaté vyžitie a množstvo zážitkov pri objavovaní miestnej kultúry. Mesto perníka a koní vás očarí svojím historickým centrom, ktorého dominantu tvorí Zelená Brána (150 m). Z jej ochodzu budete mať mesto aj celé okolie ako na dlani. Ďalej si z pamiatok nenechajte ujsť Pernštýnske námestie (210 m), Pardubický zámok (350 m) a námestíčko Přihrádek (160 m).

Pamiatky ale nie sú ani zďaleka to jediné, na čo sa do Pardubíc môžete tešiť. Ochutnáte tu slávny pardubický maľovaný perník, vyskúšate vychladené pivo s vlastnou receptúrou alebo si užijete vodné radovánky v Aquacentre Pardubice (1,1 km). Nadšených výletníkov potešia atraktívne miesta v okolí, ako je hrad Kunětická hora (6 km), zámok Choltice (15 km) alebo rozhľadňa Bára II (15 km). V lete sa vykúpete v priehrade Seč (28 km) alebo si prejdete okolité cyklotrasy.

Ak patríte medzi romantické duše, je pre vás dovolenka v Hoteli 100 *** tou správnou voľbou. Pardubice žnú chválu za príjemnú atmosféru v mestských uličkách aj v mnohých reštauráciách a kaviarňach, kam si budete môcť so svojou polovičkou zájsť na niečo dobré.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z vkusne zariadených dvojposteľových izieb s modernými a čistými interiérmi. Všetky izby majú klimatizáciu, aby ste sa v nich cítili príjemne aj v horúcich letných dňoch. Vďaka vlastnej kúpeľni s vaňou alebo sprchovacím kútom budete mať po celý pobyt absolútne súkromie. Samozrejmosťou je pripojenie k WiFi zadarmo.

Na výber máte z týchto variant izieb:

  • Izba Economy je vybavená dvojlôžkom s rozmermi 140 x 200 cm, písacím stolom, posedením, televíziou, minibarom za poplatok a šatníkovou skriňou. V kúpeľni je sprcha, WC a toaletné potreby.

  • Izba Standard sa ponúka v dvoch variantoch – s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami. Vždy je súčasťou izby posedenie, písací stôl, televízia a šatníková skriňa. V súkromnej kúpeľni sa nachádza vaňa, toaleta a toaletné potreby. Za poplatok budete môcť využiť minibar.

  • Kúpeľná izba je väčšia ako izba Standard a disponuje manželskou posteľou, na ktorej sa vyspíte do ružova. Ďalej v izbe využijete príjemné posedenie, veľkoplošnú televíziu, písací stôl, minibar za poplatok a priestrannú šatníkovú skriňu. Privátna kúpeľňa má vaňu, WC a toaletné potreby. Z okien ubytovania sa vám naskytne prekrásny výhľad na zámok.

  • Kráľovská izba je priestrannejšia ako izba Standard a k jej vybaveniu patrí manželská posteľ, posedenie, písací stôl, veľkoplošná televízia a šatníková skriňa. V kúpeľni nájdete vaňu, toaletu a toaletné potreby. Za poplatok si budete môcť dopriať niečo dobré z minibaru. Z okien sa pokocháte výhľadom na zámok.

  • Izba Deluxe je vybavená manželskou posteľou a je jediným variantom, ku ktorej je možné pripojiť prístelku. Podobne ako v ostatných izbách, aj tu budete mať k dispozícii písací stôl, posedenie, minibar za poplatok, šatníkovú skriňu, televíziu. V kúpeľni je sprcha, toaleta a toaletné potreby.

Na čom si pochutnáte?

Na romantické posedenie alebo bohaté raňajky si zájdite do hotelovej kaviarničky, ktorá vás zaujme štýlovým interiérom. Po celý deň si tu dáte dobrú kávu a niečo drobné na jedenie.

Pokiaľ dostanete väčší hlad, zavítajte do hotelovej reštaurácie STO, ktorá vás nadchne pôsobivým interiérom aj kulinárskym umením. Pochutnáte si na špecialitách miestneho šéfkuchára, ktoré vám s láskou pripravia. K jedlu si doprajete pohárik vybraného vína, polliter čapovaného piva alebo nealkoholický nápoj podľa výberu.

V letných mesiacoch si užijete posedenie na priestrannej terase, kde vám ponúknu voňavé dobroty priamo z grilu.

Hotel 100 ***

Hotel 100 ***

Kostelní 100 , Pardubice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MK 100 s.r.o. IČ: 21007012


+420 603 140 187

Hotel100@hotel100.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 400 Kč/noc - Na rezerváciu parkovacieho miesta, prosím, kontaktujte hotel vopred.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
28 km

Tipy na výlet

Pardubice

Pardubice Tip na výlet

Mesto s vôňou perníka a preslávené vďaka dostihom, to sú Pardubice, ktoré sa pýši tiež množstvom historických pamiatok. Za zmienku stojí renesančný pardubický zámok, ktorý bol postavený za vlády pánov z Pernštejna. Dnes v ňom sídli Východočeská galéria a Východočeské múzeum s rôznymi expozíciami, napríklad s najväčšou stredoeurópskou kolekciou pohľadníc Orbis pictus.

Prezrieť si môžete aj trasu Velké pardubické, a to vrátane Veľkej Taxisovej priekopy.

Okrem pamiatok si tu užijete tiež odpočinok. Zamierte do Aquacentra Pardubice, ktoré ponúka vnútorné i vonkajšie bazény a wellness centrum. Milovníkov golfu zase nadchne neďaleký Golf Resort Kunětická Hora s 18jamkovým ihriskom a cyklistickým chodníkom.

Viac informácií
Štátny hrad Kunětická hora
Štátny hrad Kunětická hora
Rozhľadňa Bára a Kočičí hrádek
Rozhľadňa Bára a Kočičí hrádek
Chrudim
Chrudim