Nezabudnuteľná dovolenka v hoteli La Limonaia *** s výhľadom na obľúbené jazero Lago di Garda v severnom Taliansku. Užite si rodinnú dovolenku v populárnej lokalite plnej zaujímavostí. Platnosť od apríla až do októbra.
Nezabudnuteľná dovolenka v hoteli La Limonaia *** s výhľadom na obľúbené jazero Lago di Garda v severnom Taliansku. Užite si rodinnú dovolenku v populárnej lokalite plnej zaujímavostí. Platnosť od apríla až do októbra.

Hlavné výhody pobytu v hoteli La Limonaia ***

  • Veľmi obľúbená turistická lokalita.
  • Bohatá polpenzia po celú dobu pobytu.
  • Krásny výhľad na jazero Lago di Garda z izby hotela.
  • Veľká pláž cca 2,5 km od hotela, menšia pláž 800 m od hotela.
  • Kupón platí od apríla až do októbra, môžete si teda s predstihom vybrať miesto pre svoju letnú dovolenku.

Rodinná dovolenka v koži Rimanov

Vydajte sa na dovolenku a objavte krásy najväčšieho talianskeho jazera Lago di Garda tak, ako ho objavili starí Rimania pred niekoľkými tisíckami rokov. Nebude síce vyzerať úplne ako za starých čias, aj napriek tomu si však iste užijete jeho rozľahlou hladinu a priezračnú vodu.

Na prvý prieskum sa môžete vydať rovno do historického centra mesta Limone Sul Garda (cca 2,5 km). Ak však nie ste zdatní turisti, môžete využiť hotelový autobus za poplatok 1 €/osoba, ktorý vám celú cestu uľahčí.

Tešiť sa môžete na útulné ubytovanie v hoteli La Limonaia *** pod skalným útesom. Na rozdiel od starých Rimanov totiž budete bývať v elegantne zariadených izbách s prekrásnym výhľadom na jazero a okolitú krajinu. Hotel sa nachádza v rozľahlom parku s olivovníkmi, oleandre, cyprusmi a prírodným vodopádom.

Typy izieb:

  • Dvojlôžková izba (cca 16 m², min. 2 dospelí / max. 2 dospelí + 1 dieťa): sprcha / WC, fén, SAT-TV, trezor, telefón, kúrenie, klimatizácia (cca 01.07. - 31.08. ), balkón alebo terasa.
  • Rodinná izba (cca 16 m², min./max. 2 dospelí + 2 deti) sú vybavené podobne ako dvojlôžkové izby. Navyše sú tu dve prístelky.
  • Oba tipy izieb sú za rovnakú cenu, môžete si tak bez obáv vybrať, ktorý vám viac vyhovuje.

Relax po náročnom dni vás zaručene nakopne

Za príplatok si môžete zakúpiť aj vstup do wellness centra, ktoré vám po náročnom dni príde vhod. Vo wellness centre sa môžete tešiť na parný kúpeľ, vaňu so slanou vodou, vitárium, regeneračnú sprchu, Kneippov bazén, bio saunu, ľadový vodopád, vyhrievanú lavicu, solárium, hydromasáž, vodopád a ak chcete nabrať svaly aj na dovolenke, môžete využiť posilňovňu.

V hoteli ďalej nájdete recepciu, spoločenskú miestnosť, výťah (v hlavnej budove), bar, reštauráciu, kaviareň a krytý bazén. V letných mesiacoch určite oceníte aj vonkajší bazén pri hoteli, v ktorom si budete môcť preveriť svoje plavecké schopnosti alebo si len tak porelaxovať. Hotel je child friendly a tak si môžete byť istí, že sa dovolenka bude páčiť aj deťom. Na vybláznenie je pre nich k dispozícii detský bazén a detské ihrisko.

Nádherná príroda v oblasti Lago di Garda

Limone to je typické Gardské letovisko, kde si cez deň môžete dopriať slniečko a kúpanie na krásnych plážach, večer zase príjemné prechádzky a ochutnávku miestnej kuchyne s vašou drahou polovičkou. Na promenáde okolo jazera môžete naraziť na olivovníky, agáve, palmy a tiež citrónovníkmi. Práve tie dali mestečku svoje meno - Limone.

Gardské jazero je najväčším talianskym jazerom, na ktorom sa romanticky rozprestierajú malé ostrovčeky. Panuje tu príjemné, stredomorské podnebie a vďaka priaznivým poveternostným podmienkam je Lago di Garda ideálnym miestom pre vodné športy ako kitesurfing, windsurfing, plachtenie, apod.

Tipy na výlety v okolí:

  • Gardaland (zábavný park, Peschiera) - zažite skvelú atmosféru jedného z najväčších zábavných parkov v celej Európe - navštívte napríklad Čarovný dom alebo sa zaveste hlavou dolu a spoznajte svet z inej perspektívy.
  • Canevaworld - to je kombinácia atrakcií, filmových show a kaskadérskych prehliadok.
  • Arena di Verona - milovníci kultúry zajasajú, ponúka sa im totiž jedinečný pohľad na operu priamo pod holým nebom. Samotné mestečko Verona potom skrýva množstvo pamiatok a malebných krivoľakých uličiek, ktoré potešia každého turistu.
  • Monte Baldo - kochajte sa pohľadom na najväčšie talianske jazero z parádnej výšky tejto hory a vyjdite rotačnou kabínovou lanovky takmer do nebies.
  • Múzeum vína či múzeum výroby olivového oleja .
Hotel La Limonaia *** (CK Nic než pryč)

Hotel La Limonaia *** (CK Nic než pryč)

Via Sopino Alto 3 , Limone Sul Garda BS
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: 02843790210


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná