Plánujete letnú dovolenku pri mori? Potom je Hotel Cosmopol Cesenatico *** tou správnou voľbou. Nachádza sa priamo pri pláži a ponúkne vám all inclusive stravu aj neobmedzený vstup do vonkajšieho bazéna. Rušné letovisko Cesenatico sa čoskoro zamilujete vďaka skvelým službám, krásnym plážam a čistému Jadranu.

O ubytovaní

Hotel Cosmopol *** nájdete v prímorskom talianskom letovisku Cesenatico. Na pobreží Jadranského mora prežijete luxusnú letnú dovolenku plnú slnka, zábavy a relaxu. Vďaka all inclusive stravovaniu, hotelovému bazénu a blízkej pláži vám počas pobytu nebude vôbec nič chýbať.

Cesenatico je rušné letovisko v provincii Forlì-Cesena neďaleko mesta Rimini (21,5 km). Turistov láka nielen na krásne pláže s jemným pieskom, ale aj na bohatú históriu a architektúru. Nájdete tu napríklad prístav navrhnutý Leonardom da Vincim (3,6 km). K prístavu, ktorý sa skladá z niekoľkých kanálov, si určite naplánujte prechádzku.

Letovisko je vyhľadávaným cieľom predovšetkým kvôli nádherným plážam. Báječný letný odpočinok vás čaká napríklad na pláži Gatteo Mare (1,5 km) alebo pláži Ponente (5 km), kde sa bude vďaka pozvoľnému vstupu do mora páčiť hlavne rodinám s deťmi. Pláže tu majú bohaté turistické zázemie, a nudy sa tak báť rozhodne nemusíte.

Keby vás kúpanie na chvíľu omrzelo, môžete si dovolenku spestriť výletmi po okolí. Naplánujte si výlet do neďalekej Ravenny (36 km), ktorá oplýva významnými historickými pamiatkami. Do letoviska Cervia (13 km) zase vyrazte za krásnymi plážami a na jednodňový výlet sa zájdite do San Marina (37 km).

More a pláže

Hotel stojí priamo na pobreží Jadranského mora, a tak to na širokú piesočnú pláž budete mať doslova pár krokov. Na pláži Spiaggia di Cesenatico vám bude k dispozícii všetko vybavenie od ležadiel a slnečníkov až po dve multifunkčné ihriská.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v dvojlôžkovej alebo štvorlôžkovej izbe Standard s dvojlôžkovými posteľami. Izby sú moderne vybavené, priestranné a niektoré majú balkón s výhľadom na more. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa s toaletou, vaňou alebo sprchou a fénom.

K vybaveniu ďalej patrí písací stôl, LCD televízia, trezor a telefón. Samozrejmosťou je pripojenie k WiFi a klimatizácia, vďaka ktorej bude v izbe príjemne aj v parných dňoch.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli nájdete útulnú reštauráciu, v ktorej sa podávajú výborné talianske pokrmy po celý deň. Špeciality miestneho šéfkuchára si vychutnáte s výhľadom na more a pohárom regionálneho vína. Ochutnáte tu čerstvé ryby z Jadranského mora, veľa čerstvej zeleniny, teplé i studené predjedlá a ovocie od lokálnych farmárov.

Vaše chuťové bunky zaplesajú niekoľkokrát za deň, v reštaurácii sa totiž podávajú raňajky, obedy aj večere. Pokiaľ máte balíček s all inclusive máte navyše všetko v cene pobytu.

K dispozícii vám bude aj bar, kde si doprajete alkoholické aj nealkoholické nápoje počas celého dňa. Určite ochutnajte biele a červené víno z Colli Romagnoli.

Kde budete relaxovať?

Kedykoľvek počas dňa si budete môcť osviežiť v hotelovom vonkajšom bazéne so šmykľavkou. Bazén má dĺžku 25 metrov, a tak si v ňom aj pohodlne zaplávate.

Hneď vedľa sa nachádza vírivka, ktorá vám spríjemní pobyt, či už sa do nej ponoríte ráno, večer alebo po obede. Pri bazéne sa môžete opaľovať na ležadlách a užívať si slnečnú letnú atmosféru.

Niečo naviac

Za poplatok si v hoteli môžete požičať bicykle aj s detskou sedačkou alebo navštíviť vodný park, kde si užijete veľa zábavy.

Cosmopol Hotel ***superior

Cosmopol Hotel ***superior

Viale Carducci, 296 , Cesenatico
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
COSMOPOLITALY SRLS IČ: 04437370408


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 45 €/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,9 km
Vzdialenosť od mora
80 m
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Rimini

Rimini Tip na výlet

Na pobreží Jadranského mora leží mesto Rimini s históriou siahajúcou do čias Rímskej ríše, krásnymi plážami a renesančnými pamiatkami. Za videnie tu stojí napríklad Tiberiov most, Augustov oblúk alebo palác Palazzo dell'Arengo. Taliansku atmosféru ale tiež dobre nasajete, keď sa prejdete tunajšími uličkami a ochutnáte cestoviny s boloňskou omáčkou alebo nejaké morské špeciality.

Viac informácií
Ravenna
Ravenna
Zábavný park Mirabilandia
Zábavný park Mirabilandia
San Marino
San Marino