Lákajú vás krásy Talianska? Vyrazte do Hotela Fortebraccio ***, pomenovanom po významnom šľachtickom rode, a užite si dovolenku v jednej z najkrajších dediniek Talianska, skvelé raňajky formou bufetu, relax pri vonkajšom bazéne aj krásne výlety. Na dosah budete mať napríklad slávne mestá Assisi a Perugia alebo Trasimenské jazero. Pobyt si môžete za príplatok spestriť aj masážou, oddychom vo wellness, hľadaním hľuzoviek a ďalším programom.

O ubytovaní

Renovovaný Hotel Fortebraccio *** sa nachádza priamo pri starobylom múre obklopujúcom malebnú obci Montone v talianskej provincii Perugia. Hotel nesie meno významného šľachtického rodu, ktorý oblasti vládol od konca 14. storočia. Lokalita vás očarí bohatou kultúrou a farbistou históriou, tešiť sa môžete na tradičné festivaly a iné kultúrne podujatia, rovnako ako krásne výletné ciele v okolí. Montone je dokonca členom Asociácie najkrajších dedín v Taliansku.

Na výlet sa vydajte napríklad ku kostolu Madonna dei Confini (7,8 km) z 18. storočia. Po diaľnici E45 sa potom pohodlne dostanete do Assisi (57,4 km) – významného historického a duchovného strediska Talianska, ďalej do Perugie (40,4 km) so stredovekými, rímskymi a etruskými pamiatkami a údajne najlepšou čokoládou v Taliansku, navštívte tiež mesto Arezza (58,1 km) s obrovskou antickou tržnicou a aj Trasimenské jazero (38,4 km), ktoré je štvrtým najväčším v krajine.

Kde budete spať?

Dovolenkovým domovom vám bude jedna z 28 pohodlných izieb a apartmánov. Všade je k dispozícii vlastná kúpeľňa, klimatizácia, televízia, minibar a WiFi pripojenie. Niektoré izby majú aj vlastný balkón.

  • Izba Standard meria 17 m² a nájdete v nej manželskú posteľ alebo oddelené jednolôžka, písací stôl a kreslo na posedenie.

  • Trojlôžková izba (17 m²) ponúkne manželskú posteľ, samostatné jednolôžko a písací stôl so stoličkou.

  • Izba Superior je o trochu väčšia (19 m²) a elegantne vybavená. Okrem manželskej postele ponúka aj možnosť prístelky. V izbe je aj písací stôl a pohodlné kreslo.

  • Junior Suite (25 m²) sa skladá z oddelenej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou. Nechýba písací stôl a posedenie.

  • Apartmán (35 m²) zahŕňa samostatnú spálňu s manželskou posteľou a vybavenú kuchynku s malým jedálenským stolom.

Na čom si pochutnáte?

V elegantnej reštaurácii & pizzerii Ostaria ochutnáte dokonalý mix tradičných jedál a medzinárodnej kuchyne, starostlivo pripravený z tých najčerstvejších lokálnych surovín. Posedieť si môžete aj na vonkajšej terase s krásnym výhľadom, napríklad pri poháriku regionálneho vína.

Kde budete relaxovať?

Moderná wellness zóna je skutočnou oázou pokoja, v ktorej zabudnete na všetky všedné starosti. Oddajte sa relaxácii v horúcej saune, hydromasážnej vírivke alebo zážitkovej sprche. Môžete si tiež dopriať profesionálnu masáž alebo aktívny oddych v hotelovej posilňovni.

Hotel Fortebraccio ***

Hotel Fortebraccio ***

Via dei Magistrati 11 , Montone
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Fortebraccio Pharma Srl IČ: 00152090544


+39 0759 306 400

info@hotelfortebraccio.it

Check In
15:00 - 21:30
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc - do 10 kg
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Trasimenské jazero

Trasimenské jazero Tip na výlet

Lago Trasimeno alebo aj Trasimenské jazero je štvrtým najväčším jazerom v Taliansku a úplne najväčším jazerom na Apeninskom polostrove. Nachádza sa v regióne Umbria, má rozlohu 128 km², hĺbku 7 m a v jeho vodách žije 18 druhov rýb. Historicky sa preslávilo vďaka bitke pri trasimenskom jazere v roku 217 pred naším letopočtom, kedy tu Hannibal porazil rímsku armádu. Dnes je jazero obľúbeným rekreačným miestom, je okolo neho veľa kúpalísk i kempov. Na jazere je niekoľko ostrovčekov - Isola Maggiore, Isola Minore a prírodná rezervácia Isola Polvese.

Viac informácií
Mesto a jazero Chiusi
Mesto a jazero Chiusi
Perugia
Perugia
Assisi
Assisi