Vyrazte do krásneho letoviska Bibione a užite si perfektný relax pri mori! Ubytujete sa v klimatizovanom apartmáne v Residenza delle Terme, odkiaľ to budete mať len 300 m na krásnu piesočnú pláž a 100 m k kúpeľom Bibione Thermae. A okrem kúpania v mori si užijete aj plávanie v strešnom bazéne a slnenie s krásnym výhľadom.

O ubytovaní

Apartmány Residenza delle Terme sa nachádzajú v talianskom letovisku Bibione v regióne Benátsko. Len 100 m vás bude deliť od miestnej obľúbenej atrakcie - kúpeľov Bibione Thermae, kde si oddýchnete v termálnych bazénoch a saunách. Na pláž sa potom dostanete za cca 4 minúty chôdze. S deťmi môžete vyraziť aj do neďalekého lunaparku Adriatico (900 m).

Na výlet sa vydajte do blízkeho Portogruara (29,8 km), kde nájdete niekoľko múzeí či katedrálu Sant'Andrea s hodnotnými umeleckými dielami talianskych maliarov a svätyňou Madonna di Fatima, prvú svojho druhu v Taliansku. K návšteve lákajú aj mestá Cinto Caomaggiore (36,2 km), Concordia Sagittaria (29,2 km) či Cordovado (33,4 km) všetky bohaté na historické pamiatky.

Prírodné krásy potom môžete obdivovať v rezervácii Foci dello Stella (33,8 km) pri zálive Marano. Lokalita je známa okrem iného ako hniezdiská mnohých druhov vodných vtákov, a očarí vás jedinečným charakterom slaných močiarov. V okolí navyše narazíte aj na rôzne tradičné stavby, ktoré tejto oblasti dodávajú ešte zaujímavejšiu atmosféru.

More a pláže

Od mora vás bude deliť len 300 m. Tešiť sa môžete na širokú, čistú piesočnú pláž s pozvoľným zostupom do vody, ktorá je skvelá pre dospelých aj deti. O vaše pohodlie sa postarajú ležadlá aj slnečníky na zapožičanie. Pláž sa tiahne cca 8 km pozdĺž pobrežia, nech sa tak vydáte akýmkoľvek smerom, vždy narazíte na skvelé miesto na kúpanie. Miestne pláže sú navyše ocenené Modrou vlajkou za čistotu prostredia.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnom, klimatizovanom apartmáne s vlastnou kúpeľňou, vybaveným kuchynským kútom a balkónom s vonkajším posedením. Chýbať nebude ani televízia a WiFi pripojenie.

  • Apartmán typu B4 sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a jednolôžkom a obývacej izby s pohovkou a jedálenským stolom.

  • Apartmán typu C6 zahŕňa spálňu s manželskou posteľou a jednolôžkom, izbu s oddelenými jednolôžkami a obývaciu izbu s pohovkou a jedálenským kútom.

Kde budete relaxovať?

Relax si užijete nielen na pláži, ale aj na streche s vonkajším bazénom a ležadlami ideálnymi na slnenie. Navyše si odtiaľ vychutnáte dych vyrážajúci výhľad do okolia.

Residenza delle Terme

Residenza delle Terme

Via delle Colonie 3/4 , Bibione
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
EUROPA GROUP S.p.A IČ: 01761080272


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 17:00
Check Out
do 9:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Požičovňa bicyklov
Minibar
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
50 m
Vzdialenosť od mora
0,6 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
9,9 km

Tipy na výlet

Bibione

Bibione Tip na výlet

Prímorské letovisko Bibione s asi 3 000 obyvateľmi je jedným z najobľúbenejších cieľov slovenských turistov v Taliansku. Ku kúpaniu aj k vodným športom tu nabáda 8 km dlhá pláž, prejsť sa môžete na trhovisko alebo k majáku. K ďalším lákadlám mesta patria termálne kúpele alebo lunapark s atrakciami pre celú rodinu. Tých, ktorí radi žijú nočným životom, v centre mesta potešia diskotéky a bary a nákupná promenáda v časti Bibione Spiaggia.

Vodný park Aquasplash
Vodný park Aquasplash
Portogruaro
Portogruaro
Termály Bibione Thermae
Termály Bibione Thermae