Krásne Taliansko so všetkým všade! To na vás čaká v Hoteli Olimpia *** v malebnom letovisku Bibione. Priamo pred hotelom budete mať súkromnú piesočnú pláž, k odpočinku využijete aj strešnú terasu s vonkajším bazénom a o vaše gastronomické zážitky sa postarajú bohaté raňajky alebo polpenzia. Príjemným bonusom je karta Europacard plná zaujímavých zliav.

O ubytovaní

Hotel Olimpia *** sa nachádza v talianskom letovisku Bibione v regióne Benátsko. K hotelu patrí súkromná pláž, vzdialená cca 150 m a ďaleko to nebudete mať ani k miestnej obľúbenej atrakcii - kúpeľnom Bibione Thermae (1,9 km), kde si oddýchnete v termálnych bazénoch a saunách. S deťmi zase môžete vyraziť do neďalekého lunaparku Adriatico s početnými atrakciami (1,4 km).

Na výlet sa vydajte do blízkeho Portogruara (28,7 km), kde nájdete niekoľko múzeí či katedrálu Sant'Andrea s hodnotnými umeleckými dielami talianskych maliarov a svätyňou Madonna di Fatima, prvú svojho druhu v Taliansku. Na návštevu lákajú aj mestá Cinto Caomaggiore (35,1 km), Concordia Sagittaria (28,4 km) či Cordovado (33,4 km) všetky bohaté na historické pamiatky.

Prírodné krásy potom môžete obdivovať v rezervácii Foci dello Stella (32,7 km) pri zálive Marano. Lokalita je známa okrem iného ako hniezdiská mnohých druhov vodných vtákov, a očarí vás jedinečným charakterom slaných močiarov. V okolí navyše narazíte aj na rôzne tradičné stavby, ktoré tejto oblasti dodávajú ešte zaujímavejšiu atmosféru.

More a pláže

Od súkromnej hotelovej pláže vás budú deliť len 2 minúty chôdze. Tešiť sa môžete na širokú, čistú piesočnú pláž s pozvoľným zostupom do vody, ktorá je skvelá pre dospelých aj deti. O vaše pohodlie sa postarajú ležadlá aj slnečníky, tie sú pre hostí hotela k dispozícii zadarmo.

Pláž sa tiahne cca 8 km pozdĺž pobrežia, nech sa tak vydáte akýmkoľvek smerom, vždy narazíte na skvelé miesto na kúpanie. Miestne pláže sú navyše ocenené Modrou vlajkou za čistotu prostredia. Pokiaľ vyrazíte na dovolenku s vašim štvornohým miláčikom, navštívte pláž La spiaggia di Pluto (1 km), najväčšiu a najkrajšiu psiu pláž v okolí.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe Classic s balkónom. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a k dispozícii budete mať dvojlôžkovú posteľ, písací stôl, úložné skrine, televíziu a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V modernej, renovovanej reštaurácii s elegantným interiérom vás pohostia predovšetkým delikatesami regionálnej kuchyne, rozhodne sa tak máte na čo tešiť. Súčasťou hotela je tiež kaviareň Cafè Olimpia s pestrou ponukou nealkoholických i alkoholických nápojov, voňavou kávou a skvelým občerstvením.

Kde budete relaxovať?

Zaslúžený odpočinok a poctivú dávku slniečka si užijete na strešnej terase s vonkajším bazénom, kde si môžete užiť relax na ležadle so slnečníkom.

Cestujete s deťmi?

O zábavu najmenších hostí sa postará bohatý animačný program na pláži pred hotelom. V hotelovej reštaurácii nechýbajú vysoké jedálenské stoličky a je tu aj možnosť ohrevu dojčenských fliaš.

Niečo naviac

Hotel sa pýši nálepkou Pet friendly zariadenie, pre štvornohých miláčikov sú tu na zapožičanie misky na vodu a na jedlo aj psie pelechy.

Hotel Olimpia ***

Hotel Olimpia ***

Corso del Sole 102 , Bibione
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
EURO GESTIONI S.p.A. IČ: 00880040274


+39 0431 430144

reservations@etgroup.info

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
9,2 km

Tipy na výlet

Bibione

Bibione Tip na výlet

Prímorské letovisko Bibione s asi 3 000 obyvateľmi je jedným z najobľúbenejších cieľov slovenských turistov v Taliansku. Ku kúpaniu aj k vodným športom tu nabáda 8 km dlhá pláž, prejsť sa môžete na trhovisko alebo k majáku. K ďalším lákadlám mesta patria termálne kúpele alebo lunapark s atrakciami pre celú rodinu. Tých, ktorí radi žijú nočným životom, v centre mesta potešia diskotéky a bary a nákupná promenáda v časti Bibione Spiaggia.

Portogruaro
Portogruaro
Vodný park Aquasplash
Vodný park Aquasplash
Termály Bibione Thermae
Termály Bibione Thermae