Penzión Adak nájdete na okraji Šípskej Fatry, ktorá je súčasťou známejšieho Národného parku Malá Fatra. 1,5 km od penziónu ležia Párnické jazerá a tiež tu začína náučný chodník. Na dosah budete mať horu Šíp, vodopád Zázrivka a množstvo ďalších prírodných krás. V cene balíčka sú zahrnuté raňajky formou bufetu či polpenzie. Dieťa do 10 rokov má pobyt vrátane prístelky a stravy zadarmo, navyše sa zabaví v detskom kútiku.

O ubytovaní

Penzión Adak sa nachádza v obci Párnica na okraji Národného parku Malá Fatra. Vydajte sa objaviť krásy tohto turistického raja, kde si každý nájde to svoje. Či už sa radi prechádzate horskými chodníkmi po trávnatých hrebeňoch, alebo preferujete náročnú vysokohorskú turistiku, užijete si tu dokonalú aktívnu dovolenku plnú nezabudnuteľných zážitkov.

K najznámejším výletným cieľom Malej Fatry patria úzke kaňony Jánošíkových dier (15 km) s rebríkmi a lávkami priamo nad potokom. Tu môžete absolvovať malý okruh s dĺžkou 5 km, alebo zvoliť ťažší 12 km dlhý okruh. Zdolať môžete tiež najvyšší vrchol Malej Fatry - Veľký Kriváň (19km) či susedné hory Chleb (17 km) a Poludňový grúň (13 km). Ďalšími lákadlami tejto oblasti sú napríklad hrad Likava (24 km), Oravský hrad (18 km) a skanzen Vlkolínec (30 km), ktorý je pamiatkou UNESCO.

Malá Fatra je zároveň ideálnou destináciou na zimnú dovolenku. Najbližší Ski areál Malá Lučivná je vzdialený iba 3 km. Skvelé podmienky môžete ďalej očakávať v lyžiarskych strediskách Kubínska hoľa (13 km) alebo Vrátna Dolina (19 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s prístelkou, alebo v trojlôžkovej izbe. Oba druhy izieb disponujú vlastnou kúpeľňou. K vybaveniu izby patrí napríklad televízia a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je reštaurácia, kde sa každé ráno posilníte pri raňajkách vo forme bufetu (v prípade nízkej obsadenosti sú raňajky servírované). Večer sa podávajú trojchodové večere skladajúce sa z polievky, hlavného chodu a dezertu.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je k dispozícii detský kútik.

Penzion Adak

Penzion Adak

Párnica 370 , Párnica
Slovenská republika

0904541888

adak@pmroyal.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
9,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
8,6 km
Zjazdovka
10 km