Vydajte sa malebného Liptova len 2 kilometre od slávnych termálov Bešeňová. Apartmány Adam vám poskytnú skvelú príležitosť na oddych. Pochutnáte si na výbornej polpenzii, užijete si príjemné chvíľky vo wellness a zaplávate si vo vyhrievanom bazéne s protiprúdom.

O ubytovaní

Apartmány Adam nájdete v dedinke Liptovská Teplá. Liptov patrí medzi najnavštevovanejšie oblasti na Slovensku, vydajte sa spoznať jeho krásy aj vy. Čakajú vás tu jaskyne, UNESCO pamiatka, kúpele aj rajská príroda.

Ubytovanie sa nachádza uprostred liptovskej prírody blízko všetkých obľúbených atrakcií. Poloha apartmánov poteší ako milovníkov aktívnej dovolenky v horách, tak aj tých, ktorí nedajú dopustiť na naozajstný relax. Liptovskú kotlinu obklopujú Vysoké Tatry, Nízke Tatry a Veľká Fatra, o zábavu tak núdza rozhodne nebude.

Len pár kilometrov od apartmánov sa nachádza Bešeňová - kúpeľné mestečko ako stvorené na odpočinok. Miestny termálny aquapark Gino Paradise (2,2 km) vás vezme na výlet do raja vody a relaxu. Areál s množstvom bazénov, atrakcií a wellness patrí medzi najmodernejšie na Slovensku. Keby ste sa chceli vydať za atrakciami o kúsok ďalej, urobte si výlet do známej Tatralandie (22 km).

Z turistických lákadiel sa vydajte do Demänovskej ľadovej jaskyne (23 km), obce zo Zoznamu UNESCO - Vlkolínec (17 km) alebo na Oravský hrad (33 km). Nech už vyrazíte kamkoľvek, budete si môcť užiť prechádzky horskou krajinou, cyklistiku, ale aj lyžovanie. Medzi populárne lyžiarske areály v okolí patrí Malinô Brdo (13 km) alebo Jasná (30 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednom z útulných a funkčne zariadených apartmánov pre 2 až 5 osôb. Všetky majú vlastnú, plne vybavenú kuchynku s chladničkou, mikrovlnkou, indukčnou platňou, rýchlovarnou kanvicou a riadom. Súčasťou je vlastná kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom. K vybaveniu patrí šatníková skriňa, TV s plochou obrazovkou a pripojenie k WiFi. Je možné pripojiť detskú postieľku pre deti do 2 rokov.

Na výber máte z 5 apartmánov:

  • Apartmán 2 (27 m²) – dvojlôžkový apartmán bez prístelky je ideálnou voľbou pre pár. Ubytuje 2 osoby na veľkej manželskej posteli bez možnosti prístelky. K izbe patrí balkón s výhľadom na dedinku.

  • Apartmán 4 (45 m²) – dvojlôžkový apartmán s prístelkou je vhodný pre rodinu s jedným dieťaťom. Je vybavený veľkou manželskou posteľou a pohovkou. Má balkón s výhľadom.

  • Apartmán 3 (44 m²) – trojlôžkový apartmán s prístelkou tvorí 1 jednolôžková posteľ, 1 veľká manželská posteľ a 1 pohovka. Nachádza sa v podkroví, a je tak útulný aj priestranný. K dispozícii je balkón s posedením.

  • Apartmán 5 (42 m²) – trojlôžkový apartmán s prístelkou je vybavený 1 jednolôžkovou posteľou, 1 veľkou manželskou posteľou a 1 pohovkou. Nájdete ho v podkroví hotela. K apartmánu patrí balkón s posedením.

  • Apartmán 1 (50 m²)– trojlôžkový apartmán s 2 prístelkami ubytuje až 5 hostí na 1 veľkej manželskej posteli, 1 jednolôžkovej posteli a 1 rozkladacej pohovke.

Na čom si pochutnáte?

Na prízemí ubytovania čaká na vašu návštevu občerstvenie v priestoroch bývalého hostinca. Pochutnáte si tu na skvelom čapovanom a rezanom pive a ďalších nápojoch, v ponuke sú aj nanuky, nápoje pre deti a liptovské korbáčiky.

Poctivé domáce jedlo vám potom pripravia v reštaurácii Penziónu Motýľ (450 m), Penziónu za Mlynom (500 m) alebo Zuzana (800 m). Ak si vyberiete balíček s polpenziou, zavítate ráno aj večer do reštaurácie v Penzióne Motýľ (450 m).

Kde budete relaxovať?

V partnerskom Penzióne Motýľ na vás čaká parádne wellness centrum, kde vám nebude vôbec nič chýbať. Po pobyte v horách oceníte oddych vo fínskej alebo infra saune. Po hrejivej seanse si doprajete oddych v relaxačnej miestnosti s ležadlami.

V lete si užijete vyhrievaný bazén s protiprúdom, masážnymi tryskami a posuvným zastrešením, vďaka ktorému na vás nebude páliť slnko. Na jar a na jeseň sa potom namiesto bazéna naložíte do vírivky, ktorá vám uvoľní myseľ aj telo.

Cestujete s deťmi?

Vaše ratolesti sa zabavia na detskom ihrisku, ktoré sa nachádza kúsok od hostinca. Vyhrajú sa na hojdačkách, preliezkach a šmýkačke.

Niečo naviac

Za poplatok si môžete požičať bicykel a vyraziť objavovať okolité krásy zo sedadla.

Apartmány Adam

Apartmány Adam

Liptovská Teplá 119 , Liptovská Teplá
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
RS-PROFI s.r.o. IČ: 51058022


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 16:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
11 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
3,6 km
Zjazdovka
15,7 km
Bežkovanie
18 km

Tipy na výlet

Bešeňová

Bešeňová Tip na výlet

Bešeňová sa nachádza v okrese Ružomberok a je známa predovšetkým svojimi termálnymi prameňmi. Pramene majú liečivé účinky a obsahujú prvky vápniku, horčíku, sodíku, železa a draslíku. V Bešeňovej je populárnym turistickým cieľom aquapark Gino Paradise Bešeňová, ktorý uchváti deti aj dospelých.

V obci sa nachádza pekný salaš Bešeňovka, kde si každý milovník slovenských mliečnych výrobkov zakúpi tradičné syry, bryndzu, kravské jogurty, parenicu, žinčicu, tvaroh alebo domáce maslo vyrobené priamo z domácej farmy.

Zaujímavým turistickým cieľom pre milovníkov histórie je kašieľ v Bešeňovej z prvej polovice 17. stor. Je to dvojpodlažná stavba so štyrmi hranatými nárožnými vežami. V miestnostiach sa nachádzajú renesančné a barokové valené klenby. V okolí kaštieľa sa môžete prejsť v malebnom parku.

Liptovská Mara
Liptovská Mara
Kúpele Lúčky
Kúpele Lúčky
Skanzen Vlkolínec
Skanzen Vlkolínec