Zažite pohodovú dovolenku v Hoteli Flóra v Bešeňovej len 220 m od známeho termálneho aquaparku. Na hoteli vás čaká zľavová karta GoPass a tiež 10 % zľava do aquaparkov Bešeňová a Tatralandia. Dokonale oddýchnutí a náležite posilnení výbornou polpenziou môžete vyraziť objavovať krásy Nízkych Tatier, na dosah budete mať Liptovskú Maru aj ďalšie obľúbené výletné ciele.

O ubytovaní

Hotel Flóra Bešeňová sa nachádza v známej kúpeľnej obci Bešeňová, len 220 m od aquaparku Gino Paradise s vnútornými aj vonkajšími bazénmi, adrenalín zónou a kúpeľmi. Blízko to budete mať aj ku všetkým krásam Nízkych Tatier, Liptovská Mara leží len 7 km od hotela, Demänovská ľadová jaskyňa necelých 23 km.

Za poznaním môžete vyraziť do neďalekého archeologického centra Havránok (8,7 km), keltského opevnenia z 1. storočia pred n.l., alebo do archeoparku Liptovia (7,3 km), umelo vybudovaného areálu, ktorý slúži ako interaktívne múzeum. Za návštevu stojí aj obec Vlkolínec (16,1 km), ktorá je pre svoju zachovalú historickú architektúru zapísaná na Zozname UNESCO. Vydať sa sem môžete aj v zime, keď snehová pokrývka ešte umocňuje krásnu atmosféru miesta.

V zimných mesiacoch vám krásne predstavenie poskytne aj Brankovský vodopád (19,8 km), ktorý sa radí medzi päť najvyšších vodopádov na Slovensku a v tuhých mrazoch vytvára nádhernú ľadovú stenu. Užiť si môžete tiež blízkosť niekoľkých lyžiarskych areálov, ako je Malinô Brdo (14 km) s 12 km zjazdoviek a snowtubingom alebo lyžiarske stredisko Smrekovica (24,5 km) s veľkým množstvom prírodného snehu a prírodným klziskom.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v moderne zariadených dvojlôžkových izbách, rodinných štúdiách či apartmánoch. Všetky ponúkané typy izieb disponujú vlastnou kúpeľňou s fénom, chladničkou, satelitnou televíziou a WiFi pripojením.

  • Dvojlôžkové izby nájdete na prvom poschodí, niektoré môžu mať balkón alebo prístelku.
  • Rodinné štúdiovlastnú kuchynku a je na prízemí.
  • Apartmány sú tiež vybavené kuchynkou, navyše majú priestranný balkón a oddelenú obývaciu izbu a spálňu.

Na čom si pochutnáte?

Pobyt v hoteli vám spríjemní aj reštaurácia s domáckou atmosférou, v ktorej vám profesionálna obsluha ponúkne len tie najkvalitnejšie pokrmy z tradičnej českej aj medzinárodnej kuchyne.

Hotel Flóra Bešeňová **

Hotel Flóra Bešeňová **

Bešeňová 58 , Bešeňová
Slovenská republika

+421 902 907 899

flora@besenovaflora.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,4 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
0,2 km
Zjazdovka
14 km
Bežkovanie
14 km

Tipy na výlet

Aquapark Bešeňová

Aquapark BešeňováTip na výlet

Navštívte obľúbený aquapark s vyhľadávanou geotermálnou vodou. Čakajú vás tu 9 vonkajších aj vnútorných bazénov - 4 termálne a 5 s čírou vodou, 3 vonkajšie tobogany a rôzne atrakcie ako je stan zábavy s bazénom s vlnobitím. Samozrejmosťou je aj wellness centrum so saunovými rituálmi a masážami. Zláka vás najprv oddych v saune s názvom Ruská baňa alebo Rímsky kúpeľ?

Otváracia doba: (môže sa líšiť podľa sezóny)

  • Bazénový svet: denne 11:00 - 20:00 hodín
  • Saunový svet: denne 11:00 - 19:30 hodín

Vstupné:

  • Bazénový svet: dospelí 27 €/osoba/deň, deti 20 € - 23 €/osoba/deň
  • Saunový svet: dospelí 20 €/osoba, deti 16 € - 20 €/osoba

Náš tip: S regionálnou kartou môžete mať vstupy za zvýhodnenú cenu.

Viac informácií
Bešeňová
Bešeňová
Liptovská Mara
Liptovská Mara
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia