Užite si dovolenku v Národnom parku Veľká Fatra v Apartmánovom dome Fatrapark. Čaká na vás privítanie welcome drinkom, moderný apartmán s kuchynkou, chutné raňajky, popoludňajšia káva a dezert aj zľava na masáž. Tešiť sa môžete na krásne výlety. Po aktívnom dni si môžete užiť infrasaunu s relaxačným svetlom.

O ubytovaní

Apartmánový dom Fatrapark nájdete v meste Ružomberok v malebnej Hrabovskej doline v Národnom parku Veľká Fatra. Jeho poloha je ideálna na horské výlety po Nízkych Tatrách, Chočských vrchoch aj Veľkej Fatre, užijete si tu ale aj lyžovanie alebo relaxačnú dovolenku.

Obľúbeným miestom po celý rok je Malinô Brdo ski & bike family park, kam sa dostanete lanovkou, ktorá zastavuje len 200 m od apartmánov. V lete si tu užijete bike park s 11 trailmi vrátane veľmi vysokých obťažností, horské káry, terénne kolobežky a ďalšie atrakcie. V zime vás zase čaká parádna lyžovačka na 8 zjazdovkách. A keby vám Malinô Brdo bolo malé, navštívte Park Snow Donovaly (28,7 km) s 19 zjazdovkami a najväčším detským fun parkom v strednej Európe.

Počas letných mesiacov vás skvele zabaví vodná nádrž Hrabovo, ktorú budete mať len 350 m od ubytovania. Tá ponúka jazdu na člne, rybárčenie alebo aquazorbing. V okolí navyše nájdete náučný chodník s informačnými panelmi (3,7 km) venovanými miestnej faune a flóre, lanový park Tarzánia (200 m) alebo športovú trať Kyslíková trasa. Nielen rodiny s deťmi určite ocenia aj blízkosť niekoľkých aquaparkov, ako je Gino Paradise v Bešeňovej (14,3 km), Gothal Liptovská Osada (18,2 km) alebo Aqua-Vital Park Lúčky (16 km).

Na svoje si prídu aj milovníci histórie a kultúry. Priamo v meste Ružomberok uvidíte novobarokovú radnicu (3 km), kostoly sv. Ondreja a sv. Žofie (3 km) alebo Mauzóleum Andreja Hlinku (3,1 km). Navštíviť môžete tiež Galériu Ľudovíta Fullu (2,7 km), Liptovské múzeum (2,8 km) alebo Skautské múzeum Václava Rubeša (2,8 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v moderných apartmánoch s vlastnou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou, plne vybaveným kuchynským kútom (riad, elektrický sporák, mikrovlnná rúra, chladnička, rýchlovarná kanvica), sedacou súpravou, televíziou a WiFi pripojením.

Apartmán s 1 miestnosťou má plochu 29 m² a je vybavený manželskou posteľou, ku ktorej je možné pridať ešte 1-2 prístelky na rozkladacom gauči.

Apartmán s 2 miestnosťami (45 m²) sa skladá z obývacej izby s kuchynským kútom a samostatnej spálne, pri dovolenke s rodinou tak zaručí viac súkromia. V spálni nájdete dvojlôžkovú posteľ, v obývacej izbe je zase rozkladací gauč, ktorý poslúži ako prístelka pre 1-2 osoby. Niektoré apartmány sú dokonca mezonetové.

Na čom si pochutnáte?

Ráno pre vás budú pripravené chutné raňajky, buď servírované alebo formou švédskych stolov, podľa veľkosti skupiny. Za príplatok je možné objednať aj raňajky v bezlepkovej verzii.

Obed a večeru si môžete pripraviť podľa chuti v kuchynke apartmánu, alebo navštívte niektorú z okolitých reštaurácií. Len 30 m od ubytovania nájdete reštauráciu Fatrapark, kde si pochutnáte na slovenských i medzinárodných špecialitách.

Len 100 m od apartmánového domu je reštaurácia Hrabovo, ktorá ponúka špeciality z diviny, rýb i hydinového mäsa a lokálne pochúťky, o 50 m ďalej potom natrafíte na Grill bar Motajka známy svojou ponukou drinkov a grilovaných jedál.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou Apartmánového domu Fatrapark je malá wellness zóna. Tu sa môžete zohriať v infrasaune, fínskej alebo parnej saune a oddýchnuť si v horúcej kadi alebo vo vírivke. Veľkým lákadlom je tiež zaujímavá ponuka masáží, vrátane detoxikačnej medovej masáže alebo bankovania.

Cestujete s deťmi?

Apartmánový dom Fatrapark sa pýši certifikátom Zariadenie priateľské k deťom. Tie sa môžu vyšantiť v detskom kútiku alebo na vonkajšom ihrisku s preliezkami, šmykľavkou, hojdačkami a trampolínou. Okrem toho je tu na zapožičanie detská postieľka a stolička alebo detský riad.

Niečo naviac

Využiť môžete aj požičovňu a úschovňu bicyklov, lyžiareň, stolný futbal, stolný tenis alebo vonkajšie ohnisko a gril. Na posedenie má apartmánový dom letnú terasu.

Apartmánový dom Fatrapark

Apartmánový dom Fatrapark

Hrabovská dolina 3280/18 , Ružomberok
Slovenská republika

+421 917 765 608

info@ApartmanyFatrapark.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od jazera
60 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
14 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,2 km

Tipy na výlet

Ružomberok

RužomberokTip na výlet

Mesto Ružomberok sa rozprestiera medzi pohoriami Veľká Fatra, Nízke Tatry a Chočské vrchy. Vďaka svojej výbornej polohe budete mať z neho blízko prírodným krásam, turistickým chodníčkom a cyklotrasám v okolí, no nudiť sa nebudete ani vtedy, ak ostanete v meste.

Čo si prehliadnuť v Ružomberku?

  • Medzi významné pamiatky architektúry patrí Kostol sv. Ondreja, priamo pod ním si zas budete môcť prehliadnuť Mauzóleum Andreja Hlinku.
  • Významnou stavbou je i Kaštieľ sv. Žofie alebo už na pohľad jedinečný Mestský dom.
  • Ak radi spájate prechádzky s duchovným zážitkom, vydajte sa na prechádzku Kalváriou za mestom.
  • S deťmi potom zamierte za zábavou na Lanovú dráhu Tarzanka
  • O nezabudnuteľný kultúrny zážitok sa postará Galéria Ľudovíta Fullu, ktorej autor sám daroval okolo 548 svojich obrazov, grafík a malieb.
  • Niekdajší život na Liptove vám predstaví Liptovské múzeum, o živote a pôsobení skautov sa zas dozviete viac v Skautskom múzeu Václava Rubeša.
Viac informácií
Národný park Veľká Fatra
Národný park Veľká Fatra
Tarzánia Hrabovo
Tarzánia Hrabovo
Bešeňová
Bešeňová