Užite si pokojnú dovolenku uprostred prírody v hoteli, ktorý ponúka ten najväčší komfort. Čaká vás neobmedzený vstup do sauny, bazéna i vírivky, kde môžete relaxovať. Tešte sa tiež na pestré raňajky a výborné večere.
Užite si pokojnú dovolenku uprostred prírody v hoteli, ktorý ponúka ten najväčší komfort. Čaká vás neobmedzený vstup do sauny, bazéna i vírivky, kde môžete relaxovať. Tešte sa tiež na pestré raňajky a výborné večere.

Relax uprostred prírody na úpätí hôr

Pohodlie, výborná kuchyňa a profesionálny servis. Toto všetko sú synonymá pre hotel Dębowe Wzgórze ***, ktorý sa nachádza v malej dedinke Jarnołtówek na úpätí malebných Opavských hôr neďaleko mesta Prudnik.

Hotel Dębowe Wzgórze ***, v preklade "dubový kopec", zodpovedá svojmu názvu a i interiér hotela je inšpirovaný okolitou prírodou a lesmi. Hostia sa môžu tešiť na útulné izby, ktoré sú navrhnuté s použitím dreva a prírodných materiálov. Navyše si užijete krásne výhľady na okolité hory a lesy, priamo z okna vašej izby.

Všetky izby sú vybavené televízorom a telefónom, hosťom je k dispozícii taktiež fén a varná kanvica. Každá izba ma vlastnú kúpeľňu.

Poľské špeciality a horská príroda

V miestnej reštaurácii ochutnáte tie najlepšie poľské špeciality. Pri hoteli sa taktiež nachádza veľký drevený altánok s grilom a možnosťou prípravy grilovaných pochúťok.

Objavujte okolie a vyrazte na túru poľskou horskou krajinou. Za poplatok môžete využiť taktiež hotelový autobus, ktorý vás odvezie do okolitých lokalít.

Ideálne miesto na rodinnú dovolenku

Dovolenka je predovšetkým o trávení času s našimi najbližšími. Hotel Dębowe Wzgórze *** je ideálne miesto pre rodinnú dovolenku. Pobyt poteší aj vašich najmenších. V hoteli je pre deti k dispozícii detská herňa. Rodinám s malými deťmi príde iste vhod bezdrôtová "opatrovateľka", ktorú budú mať na izbe k dispozícii, aby dohliadala na nerušený spánok ich ratolestí.

Malí návštevníci si iste užijú špeciálne detské kúpele Junior SPA, kde si môžete zakúpiť niektorú z procedúr. Deti môžu vyskúšať čokoládovú, malinovú alebo banánovú masáž. A dievčatá určite poteší detská manikúra pre princezné.

Dospelým je zase ponúkaná thajská masáž lomi-lomi alebo ayurvédská masáž.

Dębowe Wzgórze ***

Dębowe Wzgórze ***

Pokrzywna 48 , Jarnołtówek
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Agnieszka Żurakowska IČ: 531309597


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná