Oddýchnite si v populárnom Györe. V ponuke varianty s raňajkami alebo polpenziou, neobmedzeným wellness a celodennou vstupenkou do termálov. Vyberte si ten pravý pre vás a doprajte si skvelý zážitok.
Oddýchnite si v populárnom Györe. V ponuke varianty s raňajkami alebo polpenziou, neobmedzeným wellness a celodennou vstupenkou do termálov. Vyberte si ten pravý pre vás a doprajte si skvelý zážitok.

Wellness pobyt v centre Györu

Hotel Capitulum ****, ktorý v roku 2015 prešiel kompletnou rekonštrukciou, nájdete doslova v ideálnej lokalite. Nachádza sa v pešej zóne historického centra, takže jeho okolie je pokojné a tiché, ale zároveň sa odtiaľ hravo dostanete k najzaujímavejším miestam kúpeľného mesta.

Štýlové dvojlôžkové izby majú vlastné sociálne zariadenie, klimatizáciu, minibar a TV/SAT. Tešte sa na bohaté raňajky priamo v hoteli, večere vás čakajú buď v hoteli Golden Ball Club Wellness Hotel and Spa **** (800 m) alebo v John Bull Pub (180 m), kde si užijete ako medzinárodnú kuchyňu, tak aj maďarské špeciality.

Hotel ponúka izby v barokovom štýle. WiFi je dostupné zdarma. Na mieste je k dispozícii súkromné podzemné parkovisko.

Hotelové izby majú káblovú TV, minibar a vlastnú kúpeľňu.


Hotel je veľmi dobre hodnotený aj na weboch booking.com (8,7 z 10) a tripadvisor.com (4,5 z 5).


Úplne nové wellness

Wellness centrum v hoteli Golden Ball Club Wellness Hotel and Spa ****, do ktorého máte neobmedzený vstup zdarma, je otvorené každý deň od 9:00 do 21:00 hodín (piatok - nedeľa už od 8:00 hodín). Uchváti vás vyhrievanými bazénmi s celkovou vodnou plochou 120 m², vírivkou, detskými bazénmi alebo saunovým svetom (každý deň 15:00 - 21:00 hodín, piatok - nedeľa už od 10:00 hodín) s parným kúpeľom a tepidáriom.

Relaxujte v termálnych kúpeľoch Györ

Györ je jedným z najkrajších maďarských miest, ktoré sa pýši krásnym barokovým centrom a nájdete ho len 60 km od Bratislavy. Tunajšie termálne a zážitkové kúpele sa nachádzajú asi 1 km (12 minút chôdze) od hotela a patria k tým najobľúbenejším v celom Maďarsku. Z hĺbky 2 000 m tu vyviera liečivá voda s teplotou 37 - 63 °C.

Užite si kúpanie v 3 termálnych a 5 zážitkových bazénoch, nechýbajú tu ani tobogany a saunový svet. Súčasťou saunového sveta je fínska sauna, vonkajší bazénik, parná kabína, perličkový kúpeľ, frigidárium a 2 infrakabíny, vyhrievané kamenné lavice, aromaterapeutická sauna, soľná kabína, masážne kreslo a vírivka.

Kúpele sú otvorené celoročne od nedele do štvrtka (9:00 - 20:00 hodín), v piatok, sobotu a počas štátnych sviatkov (9:00 - 21:00 hodín). Celodenný vstup pre dospelého (bez saunového sveta) vás vyjde na cca 10 €.

Rozhodne sa vydajte na prechádzku do mesta. Jeho história sa datuje až do 11. storočia, vďaka čomu tu nájdete kostoly a ďalšie budovy s nádhernou architektúrou.


Ako sa dostať k hotelu: Po príjazde do Györu zabočte doľava na ulicu Mihály Munkácsy, na kruhovom objazde použite prvý výjazd (smerom na ulicu Zechmeister). Pred mostom zabočte doprava na námestie Bécsi Kapu. Prejdite bránou (pri bráne je dispečer - stačí nahlásiť, že ste hostia Hotela Capitulum) a ste na ulici Király, na jej začiatku stojí po ľavej strane váš cieľový hotel.

Hotel Capitulum ****

Hotel Capitulum ****

Király u. 3 , Györ
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Schweizerhof Kft. IČ: 08-09-004749


+36 96 512 351

info@capitulum.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Fitness
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
1,5 km