Relax v luxusných termálnych kúpeľoch, malebná atmosféra kúpeľného mesta, nádherné pamiatky aj zábavné výlety – dovolenka v Győri má skrátka všetko. Ubytujte sa priamo v centre, v Penzióne Katalinkert, a užite si krásny výhľad, bohaté raňajky formou bufetu a príjemnú domácku atmosféru. Zlatým klincom pobytu je potom celodenný vstup do svetoznámych kúpeľov Rába Quelle.

O ubytovaní

Penzión Katalinkert sa nachádza v maďarskom kúpeľnom meste Győr, len 7 minút chôdze od svetoznámych termálnych kúpeľov Rába Quelle. Počas dovolenky v Győri si dokonale oddýchnete, nasajete atmosféru historického kúpeľného mesta a budete mať na dosah skvelé reštaurácie, kaviarne a bary. Prostredie je však skvelé aj pre rodiny s deťmi alebo milovníkov aktívneho trávenia voľného času, pretože v okolí sa nachádza množstvo zábavných atrakcií.

Ak máte radi historické pamiatky, preskúmajte centrum mesta, ktoré je plné barokových a neobarokových budov vrátane Biskupského zámku a Püspökvárskeho paláca (240 m) a nádhernej Radnice z 19. storočia (800 m). Milovníci histórie radi navštívia aj Pannonhalmské arcibiskupstvo (20,9 km), ktoré je jednou z najstarších zachovaných pamiatok v Maďarsku a dokonca je zapísané na Zozname svetového dedičstva UNESCO.

Chcete si vychutnať aj prechádzky po zeleni? Vyberte sa do čarovného parku Eötvös (800 m). Za zvieratami sa vyberte do Zoo Xantus János (3,4 km), kde môžete vidieť vzácne biele tigre. Potom si vychutnajte skutočnú divočinu v neďalekej chránenej krajinnej oblasti Szigetköz (13,3 km), ktorá je ideálna na pešiu turistiku. Lesnú divočinu môžete vidieť v obore Dodo (28,5 km) a pre odvážlivcov je tu aj zábavný park v Mosonmagyaróvári (36 km) s labyrintom lanových dráh, lezeckých stien, trampolín, šmýkačiek a ďalších atrakcií.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Standard s rozlohou 25 m² je vybavená manželskou posteľou, TV, chladničkou a WiFi pripojením. K dispozícii je kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou a toaletnými potrebami.

Štvorlôžková izba Standard má rozlohu 30 m² a na manželskej posteli a rozkladacom gauči sa v nej môžu ubytovať až 4 osoby. K dispozícii je kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou, toaletné potreby, TV, WiFi pripojenie a chladnička.

Rodinná izba Standard má vlastný vchod pre väčšie súkromie. Na 30 m² nájdete kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou a toaletnými potrebami, 4 lôžka, TV, WiFi pripojenie a chladničku.

Na čom si pochutnáte?

Penzión nemá klasickú reštauráciu s celodenným stravovaním, podávajú sa len raňajky formou bufetu. To vám poskytne ideálnu príležitosť vyskúšať obľúbené reštaurácie v okolí a ochutnať tradičnú maďarskú kuchyňu.

Kde budete relaxovať?

Počas pobytu máte ideálnu príležitosť zažiť slávne kúpele Raba Quelle Spa, ktoré nedávno prešli rozsiahlou rekonštrukciou a hrdo sa radia medzi najmodernejšie kúpele a aquaparky na svete. Na ploche 4,5 hektára nájdete:

  • Vonkajší aquapark s 32 metrov vysokou toboganovou vežou, detskou šmýkačkou, vodným a lesným ihriskom, trojúrovňovým panoramatickým bazénovým systémom, detskými bazénmi a vírivkou s barom a hudbou.
  • Vnútorné bazény (zážitkové a plavecké) a dvojposchodový detský svet
  • Termálne kúpele s vnútornými a vonkajšími bazénmi
  • Saunový svet s fínskou saunou YIN-YANG, majstrovskou ceremoniálnou saunou ASZO, bylinkovou relaxačnou saunou SAKURA, infračervenou saunou Nikko, japonskou tichou saunou SENSU, meditačnou saunou FUJSI, exkluzívnou fínskou saunou RQ ROUGE, ponorným bazénom KOI, ochladzovacou nádržou, ľadovou studňou Garagara a relaxačným bazénom Medusa.
  • Ozdravné procedúry, fyzioterapia, reumatológia atď.
Katalinkert Panzió

Katalinkert Panzió

Sarkantyú köz 3 , Győr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Katalinkert Kft. IČ: 0809006845


+36 30 277 5592

katalinkert@t-online.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 1 600 Ft/noc - Parkovacia garáž vzdialená 500 m od hotela

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,6 km

Tipy na výlet

Kúpele Rába Quelle

Kúpele Rába Quelle Tip na výlet

Termálne a zážitkové kúpele Rába Quelle patria k tým najobľúbenejším v celom Maďarsku. Z hĺbky 2 000 m tu tryská liečivá voda s teplotou 37 - 63 °C a je vhodná pre všetkých, ktorí trpia chorobami kostí a kĺbov, prípadne majú problémy so svalmi. Priaznivo ovplyvňuje ťažkosti s trávením a účinná je aj v prípade zníženej funkcie štítnej žľazy.

V kúpeľoch nájdete 3 termálne a 5 zážitkových bazénov:

  • Zážitkový bazén v tvare valca
  • Zážitkový vonkajší veľký bazén so 68 metrov dlhým toboganom a jaskyňou
  • Zážitkový vonkajší relaxačný bazén
  • Zážitkový bazén s vodným barom
  • Zážitkový bazén s vodopádom, gejzírmi a masážou poležiačky
  • Veľký termálny bazén pre vodnú masáž poležiačky s tryskami masírujúcimi chrbát
  • Termálny bazén so šachovnicou, ktorý lieči a upokojuje
  • Termálny bazén s hviezdami s atmosférou pokojnej noci

Nechýba tu ani saunový svet, ktorého súčasťou je fínska sauna, exteriérový bazénik, parná kabína, perličkový kúpeľ, frigidárium a 2 infrakabíny, vyhrievaná kamenná lavica, aromaterapeutická sauna, soľná kabína, masážne kreslo a vírivka.

Kúpele sú otvorené celoročne, od pondelka do nedele v časoch 09:30 - 18:00 hodín. Keby ste chceli navštíviť kúpele aj v iné dni svojho pobytu, celodenný vstup vyjde dospelú osobu na 9 700 HUF (cca 25,50 €) a dieťa do 18 rokov na 7 300 HUF (cca 19 €).

Viac informácií
Mesto Györ
Mesto Györ
Xantus János ZOO
Xantus János ZOO
Pannonhalmské arciopátstvo
Pannonhalmské arciopátstvo