Pobyt v rodinnom Hoteli Amstel **** v historickom kúpeľnom meste Györ. Užite si lahodnú polpenziu a nespočetné množstvo ďalších výhod v hoteli priamo pri Dunaji. Do termálnych kúpeľov Rába Quelle to navyše budete mať iba 450 metrov.

Overené Travelkingom

“Hotel Amstel leží v pokojnej časti Györu. Je to rodinný hotel s úžasným a milým personálom, majú tu vynikajúcu kuchyňu a ten pocit, keď som si vychutnával pivo na slnečnej terase na brehu Dunaja, tak ten bol na nezaplatenie.”

Peter Kóša - Spolumajiteľ Travelkingu
Osobne overené v: Júni 2017

O ubytovaní

Kúpele nedávno prešli rozsiahlou rekonštrukciou, vďaka ktorej sa stali jedným z najmodernejších vodných parkov v Európe.

Mesto je plné barokových pamiatok, ktoré určite stoja za návštevu, ako napríklad Opatský dom z 18. storočia (1,2 km) alebo nádherné námestie Bécsi kapu tér (1 km). Vyberte sa do Zoo Xantus János (4,3 km) alebo na slávny Farmársky trh. Podniknite výlet aj do blízkeho Pannonhalmského arciopátstva (25 km), ktoré je zapísané na zozname kultúrneho dedičstva UNESCO, je jednou z najstarších pamiatok Maďarska a očarí vás záhradou s mnohými druhmi vzácnych kvetov.

Nádhernú prírodu môžete obdivovať aj v chránenej krajinnej oblasti Szigetköz (30 km), ktorú môžete preskúmať pešo, na bicykli, na lodi alebo z konského sedla. Čaká tu na vás aj množstvo zábavy napríklad v dobrodružnom parku Szigetköz (35,7 km) s bohatou sieťou lanových dráh, rôznymi prekážkami a ďalšími atrakciami alebo v zvernici Dodo (30,5 km), kde môžete vidieť diviaky, jelene, daniele a muflóny.

Kde budete spať?

Ubytujte sa v jednej z 22 útulných, moderne vybavených dvojlôžkových izieb. Všetky izby sú klimatizované a každá má vlastnú kúpeľňu. Okrem pohodlnej manželskej postele tu nájdete aj TV, telefón, malú chladničku a stôl s posedením.

Na čom si pochutnáte?

Restaurácia Amstel Hattyú je jedným z najobľúbenejších miest v meste. Môžete si tu vychutnať tradičné maďarské jedlá i jedlá medzinárodnej kuchyne s moderným nádychom. Dôraz sa kladie na sezónnosť, vysokú kvalitu a čerstvosť surovín a jedálny lístok odráža aj najnovšie gastronomické trendy.

Panzió Amstel ***

Panzió Amstel ***

Töltésszer u. 18 , Győr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
V.I.C Kft. IČ: 08-09-033040


+36 96 518 423

info@amstelhattyu.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
50 m
Aquapark
0,4 km

Tipy na výlet

Kúpele Rába Quelle

Kúpele Rába QuelleTip na výlet

Termálne a zážitkové kúpele Rába Quelle patria k tým najobľúbenejším v celom Maďarsku. Z hĺbky 2 000 m tu tryská liečivá voda s teplotou 37 - 63 °C a je vhodná pre všetkých, ktorí trpia chorobami kostí a kĺbov, prípadne majú problémy so svalmi. Priaznivo ovplyvňuje ťažkosti s trávením a účinná je aj v prípade zníženej funkcie štítnej žľazy.

V kúpeľoch nájdete 3 termálne a 5 zážitkových bazénov:

  • Zážitkový bazén v tvare valca
  • Zážitkový vonkajší veľký bazén so 68 metrov dlhým toboganom a jaskyňou
  • Zážitkový vonkajší relaxačný bazén
  • Zážitkový bazén s vodným barom
  • Zážitkový bazén s vodopádom, gejzírmi a masážou poležiačky
  • Veľký termálny bazén pre vodnú masáž poležiačky s tryskami masírujúcimi chrbát
  • Termálny bazén so šachovnicou, ktorý lieči a upokojuje
  • Termálny bazén s hviezdami s atmosférou pokojnej noci

Nechýba tu ani saunový svet, ktorého súčasťou je fínska sauna, exteriérový bazénik, parná kabína, perličkový kúpeľ, frigidárium a 2 infrakabíny, vyhrievaná kamenná lavica, aromaterapeutická sauna, soľná kabína, masážne kreslo a vírivka.

Kúpele sú otvorené celoročne, od pondelka do nedele v časoch 09:30 - 18:00 hodín. Keby ste chceli navštíviť kúpele aj v iné dni svojho pobytu, celodenný vstup vyjde dospelú osobu na 9 700 HUF (cca 25,50 €) a dieťa do 18 rokov na 7 300 HUF (cca 19 €).

Viac informácií
Mesto Györ
Mesto Györ
Xantus János ZOO
Xantus János ZOO
Kúpele Mosonmagyaróvár
Kúpele Mosonmagyaróvár