Láka vás dovolenka v Maďarsku? Vydajte sa do známeho kúpeľného mesta Győr a užite si všetky jeho krásy! O váš komfort sa postará moderný apartmán v Hoteli Garzon Plaza ****, bohaté raňajky formou bufetu a neobmedzený vstup do modernej wellness zóny. V okolí navyše čakajú známe kúpele Rába Quelle, krásna zoologická záhrada a ďalšie atrakcie.

O ubytovaní

Hotel Garzon Plaza **** sa nachádza v pokojnej časti maďarského Győru. Centrum mesta je plné barokovej architektúry a dominuje mu veža biskupského hradu a paláca Püspökvár (5,6 km). Nádherný panoramatický výhľad na historické centrum si užijete aj zo známych termálnych kúpeľov Rába Quelle (4,4 km), ktoré sa rozprestierajú na sútoku riek Rába a Mošonský Dunaj. Nedávno prešli rozsiahlou rekonštrukciou a v súčasnosti tak ide o jeden z najmodernejších aquaparkov v Európe. Deti aj dospelých určite poteší aj návšteva Zoo Xantus János (4,5 km), kde uvidíte okrem iného vzácne biele tigre.

Svoju dovolenku môžete obohatiť aj zaujímavými výletmi – vyrazte napríklad do Chránenej krajinnej oblasti Szigetköz (30,6 km), ktorej nádhernú prírodu môžete objavovať pešo, na bicykli, na lodi aj z konského sedla. Na veľkých aj malých dobrodruhov tu čaká aj dobrodružný park Mosonmagyaróvár (43 km) s labyrintom lanových dráh, lezeckými stenami, trampolínami, šmykľavkami a ďalšími atrakciami. Neďaleko Györu nájdete aj lokalitu zo Zoznamu UNESCO – Pannonhalmské arciopátstvo (19 km), ktoré patrí k najstarším maďarským pamiatkam a zaujme napríklad knižnicou so 360 000 zväzkami a bazilikou s kryptou.

Kde budete spať?

V hoteli vás privíta jedna z moderných izieb či apartmánov. K dispozícii budete mať kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, WiFi pripojenie, televíziu a minibar.

  • Apartmán Standard je jednoizbový apartmán vybavený manželskou posteľou, kuchynským kútom a jedálenským stolom pre dvoch. Izba neumožňuje prístelky.

  • Podkrovný apartmán Standard ponúkne manželskú posteľ, rozkladaciu pohovku, ktorá môže poslúžiť ako prístelka, kuchynský kút a jedálenský stôl.

  • Apartmán Superior je priestrannejší, nájdete v ňom manželskú posteľ, posedenie, veľký jedálenský stôl a kuchynský kút.

  • Suite je veľký apartmán so samostatnou spálňou s manželskou posteľou a obývacou izbou s pohovkou a kreslom, kuchynským kútom a veľkým jedálenským stolom.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová reštaurácia Húsevő vás pohostí modernou gastronómiou – tešiť sa môžete predovšetkým na steaky a ázijské špeciality, nechýbajú ale ani pokrmy pre vegetariánov a vegánov, či zaujímavá sezónna ponuka.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku vám poslúži wellness zóna s bazénom, vírivkou a saunou. Dopriať si môžete aj relaxačnú masáž, alebo si naopak užite aktívny relax vo vybavenom fitness centre.

Hotel Garzon Plaza ****

Hotel Garzon Plaza ****

Vasvári Pál utca 1/b , Győr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Garzon Pláza Kft IČ: 08-09-015113


+36-96/900-500

hotel@garzonplaza.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma - na ulici, na parkovisku 950 HUF/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Mesto Györ

Mesto Györ Tip na výlet

Mesto troch riek, maďarské priemyselné mesto Györ, leží na sútoku riek Mošonský Dunaj, Rába a Rabča zhruba v polovici cesty medzi Viedňou a Budapešťou. Jeho návštevu odporúčame v každom ročnom období, pretože má čo ponúknuť z každej sféry - môže sa pochváliť skvelými termálnymi kúpeľmi, bohatou históriou, krásnou prírodou, reštauráciami s maďarskými špecialitami a rozmanitými kultúrnymi akciami.

Čo nesmiete v Györi vynechať?

  • Vydajte sa na prechádzku po najkrajšom barokovom námestí v meste, Bécsi kapu tér (pri Viedenskej bráne).
  • Najkrajší barokový dom v meste je jednoznačne Opatský dom z 18. storočia.
  • Na Széchenyiho námestí stoja dve dominantné veže jezuitského kostola sv. Ignáca z Loyoly, ktoré by ste tiež nemali obísť bez povšimnutia.
  • Aj v Györi si môžete oddýchnuť v kúpeľoch - vyvierajú tu totiž ako v mnohých ďalších maďarských mestách termálne a liečivé pramene; práve preto sú tu kúpele.
  • Na prechádzku do zelene uprostred mesta zamierte do parku Batthyány tér.
Viac informácií
Kúpele Rába Quelle
Kúpele Rába Quelle
Xantus János ZOO
Xantus János ZOO
Pannonhalmské arciopátstvo
Pannonhalmské arciopátstvo