Užite si netradičnú dovolenku s vôňou orientu ako vystrihnutú z Príbehov tisíc a jednej noci v Mesés Shiraz Hoteli **** Superior, ktorý bol ocenený prestížnou cenou World Luxury Hotel. Tešte sa na relax a mnoho aktivít.
Užite si netradičnú dovolenku s vôňou orientu ako vystrihnutú z Príbehov tisíc a jednej noci v Mesés Shiraz Hoteli **** Superior, ktorý bol ocenený prestížnou cenou World Luxury Hotel. Tešte sa na relax a mnoho aktivít.

Luxusný hotel 1 hodinu od slovenských hraníc

Doprajte si dokonalú dovolenku v orientálnom štýle len kúsok od slovenských hraníc. Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe Premium s veľkou francúzskou posteľou alebo s oddelenými posteľami. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchou alebo vaňou a toaletou.

K dispozícii budete mať tiež TV, župany, fén na vlasy a kozmetiku značky Damana, ktorá poteší určite predovšetkým dámy. Na izbe je možnosť jednej prístelky a niektoré izby možno vzájomne prepojiť, a vytvoriť tak rodinný apartmán.


Mesés Shiraz Hotel **** Superior bol zvolený najromantickejším hotelom v Maďarsku a prevzal cenu Zlatý zvonec. Na populárnom serveri Booking.com žne fantastické hodnotenie od návštevníkov 9,1 bodu


Ocenené koktaily aj káva

Ak si svoju dovolenku predstavujete vo vírivke alebo bazéne s vynikajúcim koktailom v ruke, hotel Shiraz je tá najlepšia voľba. Miestni barmani získali ocenenie v súťaži Jägermeister Masterclass, pripravia vám teda len tie najkvalitnejšie koktaily vycibrených chutí.

Nezačínate deň bez svojej rannej kávy? Miestni baristi sú tiež tí najlepší. Tento rok na udeľovaní cien Gastro Spring hotel zvíťazil v kategórii kávy. Personál miestnej reštaurácie, baru aj kaviarne sa kráľovsky postará o vaše chuťové poháriky.

Absolútny relax v orientálnom wellness

Po celú dobu pobytu máte neobmedzený vstup do hotelového wellness. Ponuka je tu veľmi pestrá a celé wellness je tematicky štylizované do atmosféry blízkeho východu. Môžete navštíviť arabské kúpele, perzský saunový svet s fínskou a infra saunou, marockú relaxačnú záhradu s vonkajšou saunou a vírivkou, iránsky hammam alebo vyskúšať Moorov kúpeľ či zaplávať si v bazéne so slanou vodou.

Počas celého dňa navyše vo wellness prebieha rozmanitý program. Hneď po raňajkách si užite kávovú alebo citrusovú seansu v saune, ďalej okúsite tradíciu iránskeho hammamu spoločne so servírovaným mätový čajom. Ak popoludní vyhladnete, dajte si pod zub čerstvé ovocie s pohárom ružovej alebo pomarančovej vody. Večer vás čaká pivná saunová seansa alebo skúste ochutnať rôzne vodné fajky v bare Casablanca.

Raj pre malé deti

Hotel má pripravené aktivity aj pre najmenších návštevníkov. Nachádzajú sa tu dve hotelové detské herne - herňa Gao pre staršie deti a Alladin pre mladšie. Deti sa môžu zúčastniť rôznych workshopov, pre deti aj s rodičmi je k dispozícii rodinné kino.

V cene balíčka je vstup zdarma do Mystery Parku so zábavným opičím mestom. Atrakcia sa nachádza v sesterskom hoteli Bambara vzdialenom asi 16 km. V hoteli Bambara navyše uvidíte aj malú ZOO, kde si deti môžu prezrieť surikaty a klokany.

Mesés Shiraz Hotel **** Superior

Mesés Shiraz Hotel **** Superior

Egerszalók , Széchényi út 31
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Shiraz Team Kft. IČ: 01-09-927978


+36 36 574 500

info@shirazhotel.hu

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná