Užite si relaxačnú dovolenku v pokojnej a tichej časti kúpeľného mesta Györ. Čakajú na vás raňajky/polpenzia, neobmedzený vstup do sauny a predovšetkým celodenný vstup do populárnych termálnych kúpeľov Rába Quelle.
Užite si relaxačnú dovolenku v pokojnej a tichej časti kúpeľného mesta Györ. Čakajú na vás raňajky/polpenzia, neobmedzený vstup do sauny a predovšetkým celodenný vstup do populárnych termálnych kúpeľov Rába Quelle.

Pohoda a pokoj na severe Maďarska

Rodinný penzión Kiskút Liget sa nachádza vo veľmi pokojnej a tichej časti kúpeľného mesta Györ.

Ubytovaní budete v komfortne zariadených izbách s možnosťou prístelky, kde nájdete káblovú televíziu, minibar a vlastnú kúpeľňu so sprchou. Tešiť sa môžete na výborné raňajky a v teplých dňoch iste oceníte záhradnú terasu, ktorá je skvelá na relax. Večere sa podávajú v neďalekom hoteli Konferencia ***.

Pre tých, ktorí sa radi nahrievajú v teple je vždy pripravená hotelová sauna, do ktorej máte neobmedzený vstup.

Relaxujte v termálnych kúpeľoch Györ

Tunajšie termálne a zážitkové kúpele Rába Quelle, do ktorých máte celodenný vstup zdarma, sa nachádza asi 3,5 km (10 minút jazdy) od penziónu a patrí k tým najobľúbenejším v celom Maďarsku. Z hĺbky 2 000 m tu tryská liečivá voda s teplotou 37 - 63 °C. Tá je vhodná pre všetkých, ktorí trpia chorobami kostí a kĺbov, prípadne majú problémy so svalmi. Priaznivo ovplyvňuje problémy s trávením a účinná je aj v prípade zníženej funkcie štítnej žľazy.

V kúpeľoch nájdete 3 termálne a 5 zážitkových bazénov, nechýbajú tu ani toboganmi a saunový svet. Súčasťou saunového sveta je fínska sauna, exteriérový bazénik, parná kabína, perličkový kúpeľ, frigidárium a 2 infrakabíny, vyhrievaná kamenná lavica , aromaterapeutická sauna, soľná kabína, masážne kreslo a jacuzzi vírivka.

Kúpele sú otvorené celoročne od nedele do štvrtka (9:00 - 20:00 hod), v piatok, sobotu a počas štátnych sviatkov (9:00 - 21:00 hod). Keby ste chceli navštíviť kúpele aj v ďalšie dni svojho pobytu, celodenný vstup vás vyjde na 3 150 HUF (cca 10,5€)/dospelá osoba a 2 100 HUF (cca 7€)/dieťa 3 - 14 rokov.

Spoznajte Györ

Györ je jedným z najkrajších maďarských miest, ktoré sa pýši krásnym barokovým centrom. Jeho história sa datuje až do 11. storočia, vďaka čomu tu nájdete kostoly s nádhernou architektúrou. Rodiny s deťmi tiež ocenia, že kúsok od hotela sa nachádza klzisko a zoo.

Kiskút Liget Panzió

Kiskút Liget Panzió

Kuskúti u. 41/A , Györ
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Rábakész Kft. IČ: 08-09-008172


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná