Zažite pokojnú dovolenku v kúpeľnom mestečku Kehidakustány a ubytujte sa v Liliom Apartman Kehida len 1 km od termálnych kúpeľov Kehida Thermal Spa a 15 km od obľúbeného jazera Hevíz. Pre deti je tu detský kútik.
Zažite pokojnú dovolenku v kúpeľnom mestečku Kehidakustány a ubytujte sa v Liliom Apartman Kehida len 1 km od termálnych kúpeľov Kehida Thermal Spa a 15 km od obľúbeného jazera Hevíz. Pre deti je tu detský kútik.

Ubytovanie v pokojnej lokalite

Ak túžite po kľudnej dovolenke plnej oddychu, vyrazte do mestečka Kehidakustány a ubytujte sa v Liliom Apartman Kehida. Ubytovaní budete v komfortne zariadených izbách, ktorých súčasťou je klimatizácia, TV/SAT, mikrovlnná rúra a vlastné sociálne zariadenie s toaletou a sprchou alebo vaňou.

V reštaurácii sa tešte na tradičné aj medzinárodní špeciality, vrátane talianskych pizz a hamburgerov. Všetky jedlá sú pripravované z kvalitných a čerstvých surovín.

Liečivé a zážitkové kúpele s rozlohou 2 400 m²

Načerpajte novú energiu v liečivých a zážitkových kúpeľoch Kehida Thermal Spa, ktoré sa nachádzajú len 1 km (10 minút chôdze) od apartmánov.

Tešte sa na trojposchodový areál v stredomorskom štýle s atrakciami, na ktorých nezažijete nudu.

Nájdete tu 13 bazénov, 94 m dlhý tobogán, kamikadze a vonkajšie bazény s teplotou vody 34 - 36 °C. Pre rodiny s menšími deťmi je tu k dispozícii detský bazénik a vodné šmýkačky.

Voda v týchto kúpeľoch vyniká medzi ostatnými maďarskými kúpeľmi zložením, je bohatá na vápnik, magnézium, vodík, uhličitany a zaisťuje tak dokonalý odych.

Najobľúbenejšie termálne jezero v Maďarsku

Približne 15 km (cca 30 minút jazdy autom) od apartmánov sa nachádza najobľúbenejšie termálne jazero v Maďarsku - Hévíz. Jazero s rozlohou 4,4 ha s liečivými účinkami, kolonádou, záhradami a ďalšími kúpeľnými atrakciami je označované za národnú prírodnú pamiatku. Celodenné vstupné zakúpite za výhodnú cenu 4 500 HUF (cca 15 €).

Zaujímavosti v okolí

Ak si budete chcieť dať pauzu od kúpania, môžete sa vydať na prieskum okolia. Ktoré miesta stojí za to vidieť?

  • Balatonszentgyörgy (30 km) s loveckým zámkom CsillagVár, ktorý má unikátny tvar hviezdy. Ďalším lákadlom je expozícia voskových figurín.
  • Keszthely (24 km) je mesto plné histórie (zámok Keszthely, kláštor, radnica a mnoho múzeí - múzeum mučenia, múzeum cukrárstva, ...).
  • Zalaszántó (21 km) s budhistickou stupou z roku 1992 so stromom života a relikvií Buddhy.
Liliom Apartman Kehida

Liliom Apartman Kehida

Liliom utca 28 , Kehidakustány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
FA REST KH BAU Kft. IČ: 20-09-075137


+36 30 223 8633

lilivendeghazkehida@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie