Zažite jedinečný zážitok v 4* hoteli Golden Park v Budapešti s bohatými raňajkami a neobmedzeným vstupom do fínskej sauny a fitness centra. Ľahká dostupnosť do centra Budapešti. Platnosť kupónu až do septembra 2017.
Zažite jedinečný zážitok v 4* hoteli Golden Park v Budapešti s bohatými raňajkami a neobmedzeným vstupom do fínskej sauny a fitness centra. Ľahká dostupnosť do centra Budapešti. Platnosť kupónu až do septembra 2017.

Užite si rodinnú dovolenku v známej Budapešti

Vydajte sa do Budapešti a ubytujte sa v 4* hoteli Golden Park, ktorý je ideálnym miestom pre všetkých, ktorí túžia po pohodlí. K tejto impozantnej budove hotela je aj veľmi dobrá dostupnosť, nachádza sa len 150 m od vlakovej stanice Keleti.

Budova hotela je naviac stará približne 100 rokov a aj napriek tomu, že v roku 2002 prebehla rekonštrukcia, dokázala si zachovať niektoré zaujímavé prvky.

Izby hotela sú veľmi luxusne vybavené. V každej izbe sa môžete tešiť na koberec alebo drevenú podlahu, zvukotesné okná, TV, trezor, telefón, WiFi pripojenie, vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha alebo vaňa) a fén.

V hotelovej reštaurácii ETNA II. sa môžete tešiť na raňajky formou bufetu, kde budete mať na výber zo širokej škály studených a teplých pokrmov. Ak dostanete chuť na drink či iný nápoj, navštívte Golden bar, ktorý sa nachádza hneď na prízemí a je otvorený až do neskorých nočných hodín.

Navštívte kúpele Veli Bej a Lukács

Kúpele Veli Bej patria k najstarším tureckým kúpeľom v meste. Relaxovať tu môžete v osemhrannom bazéne,ktorý je obklopený ďalšími štyrmi menšími bazénmi. Nechýba tu ani plavecký bazén, vírivky a mnoho sáun. Vo všetkých bazénoch je termálna liečivá voda.

Hneď o kúsok ďalej sa nachádzajú termálne kúpele Lukács, ktoré okrem odpočinku v liečivej termálnej vode ponúkajú aj radu liečebných procedúr.

Budapešť - mesto kultúry, histórie a termálov

Maďarská metropola na Dunaji ma bohatú históriu a je zaradená na zoznam pamiatok UNESCO - nielen preto je turisticky veľmi obľúbená. V Budapešti je nemožné prepadnúť nude, pretože je tu mnoho atrakcií a zaujímavostí.

Čo by ste rozhodne nemali vynechať?


Navštívte tradičné Vianočné trhy v Budapešti, ktoré zahŕňajú stánky s občerstvením, s vhodnými darčekmi pre vašich blízkych, ako aj koncerty a laser show. Najstarší a najkrajšie trhy nájdete na námestí Vörösmarty v srdci mesta, kde budú prebiehať od 11.11. 2016 do 1.1.2017.


  • Tropicarium - najväčšie morské akvárium v Európe.
  • Niektorý zo 123 termálnych prameňov a mnoho kúpeľov (Gellert, Rudas, Széchenyi...).
  • Sto rokov starú budovu Parlamentu so 700 miestnosťami.
  • Plavbu loďou po Dunaji.
  • Ľudový park s planetáriom.
Golden Park Hotel **** (HotelVoucherOnline.com)

Golden Park Hotel **** (HotelVoucherOnline.com)

Baross tér 10 , Budapešť
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 1 477 4777

booking@goldenparkhotel.hu

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie