Doprajte si dovolenku v centre Budapešti v novom pop artovom Hoteli T62 ***, ktorý sa môže pochváliť skvelým hodnotením. Pokochajte sa nádherným výhľadom, ráno si pochutnajte na lahodných raňajkách s vynikajúcou kávou a vyrazte za kultúrou. V cene je tiež fľaša vody v izbe a možnosť skoršieho check inu/neskoršieho check outu, podľa možností hotela.

Overené Travelkingom

“Pobyt v T62 Hoteli *** sme si užili od začiatku do konca. Izby aj všetky priestory majú pop-artový dizajn vyšperkovaný štýlovými maľbami a originálnym vybavením. Toto miesto tak odporúčam všetkým, ktorí vyhľadávajú jedinečné a zaujímavé ubytovanie. Bufetové raňajky boli vynikajúce a pestré, takže nás nabili energiou na celý deň v Budapešti. Obrovskou výhodou hotela je jeho umiestnenie v centre mesta, a tak sa k pamiatkam ľahko dostanete mestskou dopravou, alebo aj pešo.” Prečítajte si celú recenziu

Tomáš Polman - Obchodný tím
Osobne overené v: Marci 2023

O ubytovaní

Hotel T62 *** zariadený v modernom pop artovom štýle sa nachádza v centre Budapešti. Stačí prejsť slávny Széchenyiho reťazový most (3 km) a dostanete sa k ikonickému Budínskemu hradu aj Rybárskej bašte (4 km). Slávna Bazilika sv. Štefana a budova Parlamentu sú od hotela vzdialené zhruba 1 km. Obľúbeným cieľom turistov je aj neďaleká záhrada Városliget (2 km), v ktorej sa nachádza zoologická a botanická záhrada aj hrad Vajdahunyad. Do štvrte okolo Budínskeho hradu a k malebným brehom Dunaja sa vyberte za pamiatkami UNESCO.

Máte už všetky typické budapeštianske pamiatky prejdené? Možno vás zaujmú menej známe atrakcie. Navštívte labyrint podzemných chodieb Panoptikum (2,2 km), v ktorom bol kedysi väznený aj slávny Vlad Napichovač čiže Drakula. Vydajte sa do múzea Terror Háza (900 m), venovaného hrôzam nacistického a sovietskeho režimu, prezrite si železné topánky na brehu Dunaja (1,8 km), vyvezte sa zubačkou (2, 6 km), ktorá bola prvýkrát otvorená v roku 1870, až k hradu a preskúmajte jaskynný kostolík vytesaný do skaly Gellértovho kopca (3,4 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard (17 m²) s komfortnou manželskou posteľou či oddelenými lôžkami. Izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televízorom, WiFi pripojením, telefónom, rádiom, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom. Nechýba písací stôl a šatníková skriňa.

Pokiaľ máte radi dostatok priestoru, zvoľte si izbu Large, ktorá je priestrannejšia (27 m²). Navyše ponúka aj malú chladničku a set na prípravu kávy a čaju.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa podáva raňajky formou bohatého bufetu, ktorý sa každý deň obmieňa. Nájdete tu aj vegetariánske a bezlepkové pokrmy a navyše dostanete výbornú kávu. Počas dňa si môžete dopriať osviežujúci drink a ľahké občerstvenie v štýlovom hotelovom bare.

T62 Hotel ***

T62 Hotel ***

Teréz krt. 62. , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Domhotel Kft. IČ: 01-09-279414


+36 1 721 4560

csilla.hornyak@accenthotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 18 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
V okolí hotelu je několik možností, kde za poplatek zaparkovat

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
12,3 km

Tipy na výlet

Budapešť

BudapešťTip na výlet

Maďarská metropola je jedným z najkrajších miest Európy i sveta, v ktorom je navyše v ako jedinom veľkomeste na svete viac ako stovka termálnych prameňov a studní. Rozhodne stojí za dlhú návštevu, a to nielen kvôli pamiatkam, ako sú Kráľovský palác (nazývaný tiež Budínsky hrad), budova parlamentu, Margitin ostrov (Margit-sziget) či Rybárska bašta, ale tiež kvôli bohatému kultúrnemu životu, miestnym trhom, slávnym reštauráciám a ďalším turistickým lákadlám. Spomínaný Budínsky hrad sa nachádza pozdĺž brehu Dunaja, ktorý Budapešťou preteká, a je spoločne s Andrássyho triedou zapísaný na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Čo by ste v Budapešti rozhodne nemali vynechať?

  • Výstup k Matejovmu chrámu s vežou Rybárskej bašty a s nádherným výhľadom na mesto
  • Prehliadku majestátnej budovy parlamentu a jeho okolia
  • Prechádzku na Margitin ostrov uprostred Dunaja, ktorý je jedným veľkým, udržiavaným parkom
  • Preskúmanie jednej z najvýznamnejších ulíc Budapešti, Váci utca, ktorá je ukážkou meniacich sa architektonických štýlov 19. a 20. storočia
  • Návštevu niektorých z budapeštianskych kúpeľov, napríklad termálnych kúpeľov Széchenyi, kde sa lieči reumatizmus, poruchy pohybového, dýchacieho a tráviaceho ústrojenstva, artritída a neuritída a ďalšie
Viac informácií
Kúpele v Budapešti
Kúpele v Budapešti
Rybárska bašta
Rybárska bašta
Tropicarium
Tropicarium