Zamierte do najlepších hotelových kúpeľov v Budapešti. V Spa & Medical Centre Margaret Island si oddýchnete vo vnútorných aj vonkajších bazénoch, zohrejete sa v saunovom svete a deň si môžete spríjemniť aj masážami a liečebnými procedúrami. V rámci vstupu môžete navštíviť aj špičkové fitness s posilňovňou a skupinovými lekciami.

Spa & Medical Centre Margaret Island alebo Kúpeľné a zdravotné centrum Margitin ostrov je ideálnym miestom na oddych po dni strávenom objavovaním krás maďarskej metropoly.

Na ploche 3 200 m² tu nájdete skvelé vybavenie, profesionálny personál a prvotriednu úroveň kúpeľných a kozmetických procedúr. To všetko robí z tohto miesta najlepšie hotelové kúpele v Budapešti.

Súčasťou rozľahlej vodnej plochy sú rôzne plavecké aj terapeutické bazény. Nechýba ani vonkajší bazén so slnečnou terasou, kde si môžete vychutnať hrejivé slnečné lúče a prírodnú krásu Margitinho ostrova.

Zohriať telo si môžete v saunovom svete, ktorý zahŕňa 2 fínske sauny, parný kúpeľ, infračervenú saunu, aroma kabínu a relaxačnú zónu.

To všetko dopĺňa ešte soľná jaskyňa, Kneippov bazén, solárium a mnoho komfortných ošetrovacích kabín, kde si môžete dopriať nespočetné množstvo masáží a procedúr.

Pre milovníkov pohybu je tu špičkovo vybavené fitness centrum Health Club s rozlohou 400 m², ktoré ponúka zázemie pre skvelý tréning, služby profesionálnych koučov aj skupinové lekcie.