Užite si luxusný pobyt v maďarskej metropole - Budapešti. Lion's Garden Hotel **** ponúka prepychové izby, raňajky formou bufetu v štýlovej reštaurácii, neobmedzený vstup do wellness a fitness centra aj množstvo ďalších výhod. 2 deti do 6 rokov majú pobyt zadarmo.

Overené Travelkingom

“Hotel Lion's Garden bol skvele vybavený a pobyt sme si veľmi užili. Čistá priestranná izba mala pôsobivý výhľad a ochotnému personálu na perách nikdy nechýbal úsmev. Bufetové raňajky s obrovským výberom pokrmov nás naplnili energiou na objavovanie Budapešti, ktorá ponúka obrovskú škálu možností. Odporúčame si vyšliapnuť na Gellértovu horu a prejsť sa na bicykli cez Margitin ostrov.” Prečítajte si celú recenziu

Markéta Zuziaková - Obchodný tím
Osobne overené v: Októbri 2022

O ubytovaní

Lion's Garden Hotel **** sa nachádza priamo v centre Budapešti neďaleko zastávky metra, autobusu i vlaku. Naproti hotela sa rozprestiera krásny park s hradom Vajdahunyad a zoologickou i botanickou záhradou (2 km). Na výlet sa vydajte k brehu Dunaja, kde nájdete múzeá, reštaurácie a lode ponúkajúce romantickú prechádzku. Počas pobytu v Budapešti by ste nemali vynechať návštevu Budínskeho hradu, budovy Parlamentu či Rybárskej bašty (6 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v elegantnej dvojlôžkovej izbe kategórie Superior (24 m²). Každá izba je veľmi moderná a je vybavená LCD televíziou, WiFi pripojením, telefónom, rádiom, klimatizáciou, trezorom, minibarom a vlastnou kúpeľňou so sprchou či vaňou a fénom. V izbe nájdete aj župan a papuče.

Zvoliť môžete tiež izbu Deluxe, tá je síce o trochu menšia (20 m²), oproti izbe Superior má ale navyše veľký balkón s výhľadom na mesto a denný prísun minerálnej vody zdarma.

Pre najnáročnejších hostí bude vhodná izba Executive (24 m²), okrem manželskej postele v nej nájdete aj pohovku, sadu na žehlenie, minerálnu vodu, drobné pochutiny a kapsulový kávovar. S rezerváciou tejto izby získate tiež prístup do hotelového business salónika, ktorý môžete využiť na prácu alebo na odpočinok.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii so špičkovým šéfkuchárom sa tešte na vynikajúce medzinárodné špeciality. Každé ráno sa posilníte raňajkami formou bohatého bufetu s čerstvým ovocím, zeleninou, šalátmi a čerstvými domácimi produktmi. K obed a večeru si vyberiete niektorú z delikates z jedálneho lístka. Na pohárik maďarského vína, prípadne na koktail či kávu, zamierte do baru. K dispozícii je tiež romantická záhrada s terasou.

Kde budete relaxovať?

Hotel sa pýši nádherným wellness centrom, kde si dokonale oddýchnete. Využite plavecký bazén (28 °C), vírivku (34 °C), fínsku saunu, ochladzovací bazénik a Kneippov chodník. Navštíviť môžete aj fitness centrum alebo si vychutnať jednu z množstva ponúkaných masáží.

Lion's Garden Hotel ****

Lion's Garden Hotel ****

Cházár András utca 4 , Budapest
Maďarsko

+36 1 273 2070

sales@lions-garden.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 13 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 15 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,5 km
Zastávka
90 m
Aquapark
12,5 km

Tipy na výlet

Budapešť

BudapešťTip na výlet

Maďarská metropola je jedným z najkrajších miest Európy i sveta, v ktorom je navyše v ako jedinom veľkomeste na svete viac ako stovka termálnych prameňov a studní. Rozhodne stojí za dlhú návštevu, a to nielen kvôli pamiatkam, ako sú Kráľovský palác (nazývaný tiež Budínsky hrad), budova parlamentu, Margitin ostrov (Margit-sziget) či Rybárska bašta, ale tiež kvôli bohatému kultúrnemu životu, miestnym trhom, slávnym reštauráciám a ďalším turistickým lákadlám. Spomínaný Budínsky hrad sa nachádza pozdĺž brehu Dunaja, ktorý Budapešťou preteká, a je spoločne s Andrássyho triedou zapísaný na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Čo by ste v Budapešti rozhodne nemali vynechať?

  • Výstup k Matejovmu chrámu s vežou Rybárskej bašty a s nádherným výhľadom na mesto
  • Prehliadku majestátnej budovy parlamentu a jeho okolia
  • Prechádzku na Margitin ostrov uprostred Dunaja, ktorý je jedným veľkým, udržiavaným parkom
  • Preskúmanie jednej z najvýznamnejších ulíc Budapešti, Váci utca, ktorá je ukážkou meniacich sa architektonických štýlov 19. a 20. storočia
  • Návštevu niektorých z budapeštianskych kúpeľov, napríklad termálnych kúpeľov Széchenyi, kde sa lieči reumatizmus, poruchy pohybového, dýchacieho a tráviaceho ústrojenstva, artritída a neuritída a ďalšie
Viac informácií
Kúpele v Budapešti
Kúpele v Budapešti
Rybárska bašta
Rybárska bašta
Tropicarium
Tropicarium