Vydajte sa na túry na Šumavu, ktorá ponúka krásne hrady i prírodné zákutia. Ubytujte sa v rodinnom penzióne Plus, ktorý leží obci Vacov. V cene balíka je polpenzia a užiť si môžete aj saunovanie.
Vydajte sa na túry na Šumavu, ktorá ponúka krásne hrady i prírodné zákutia. Ubytujte sa v rodinnom penzióne Plus, ktorý leží obci Vacov. V cene balíka je polpenzia a užiť si môžete aj saunovanie.

Rodinný penzión v podhorí Šumavy

Rodinný penzión Plus sa nachádza v nádhernej tichej lokalite 730 m n.m. v malebnej obci Vacov v podhorí Šumavy. Nádherná príroda nabáda v lete k turistike, jazde na bicykli, kúpaní a ďalším aktivitám.

Penzión ponúka ubytovanie v izbách vybavených vlastným sociálnym zariadením, TV aj pripojením na internet.

Využite k večernému posedeniu pergolu a ugrilujte si niečo dobré pod zub.

Súčasťou penziónu sú tiež priestory na úschovu bicyklov.

Oddych po výlete

K vybaveniu penziónu patrí aj reštaurácia, kam po návrate z výšľapu zamierite na večeru, ráno sa tu zase patrične posilníte do ďalšieho dňa.

Odpočívať ale môžete aj v malom wellness centre, kam môžete mať pri výbere vhodnej varianty vstup na 90 minút zdarma. Nie je predsa nič lepšie, ako keď sa príjemne zmorení usadíte v saune alebo v bazéniku a doprajete svojim svalom regeneráciu .

Neďaleko penziónu (100 m) sa potom nachádza unikátna prírodná Kuželková dráha, ktorá je miestnou raritou. K dispozícii je ďalej aj kurt s umelým povrchom pre tenis, nohejbal a minifutbal.

Potulky Šumavou - hrad z rozprávky a Národný park

Nebojte sa, že by ste sa na Šumave nudili. Ba naopak, ocitli ste sa v turistickom raji s množstvom miest, ktoré stoja za zhliadnutie.

  • Hrad Kašperk je obľúbeným turistickým cieľom. Tento hrad navyše môžete poznať z rozprávky Anjel Pána.
  • Národný park Šumava a Boubínský prales sú miesta s obzorom plným kopcov, voňavými lesmi a krásnymi jazerami.
  • Čierne a Čertovo jazero sú síce o niečo ďalej, ale stoja za to. Najväčšie šumavské jazera opradené legendou o čertovi vám poskytnú krásny pohľad na vodnú hladinu.
  • Kvilda je najvyššie položená obec v Českej republike, ktorá je ideálnym cieľom pre všetkých cyklistov.
  • Navštívte dedinku Hoštice, ktorá je známa z českej trilógie Slunce, seno.
  • Na Šumave sa tiež nachádza veľa turistických a cykloturistických trás.

Pri svojej návšteve Českej republiky nezabudnite ani na trochu (alebo viac) tej gastroturistiky a spoznajte susednú krajinu tiež svojimi chuťovými pohárikmi. Ochutnajte regionálne pokrmy a zapite je skvelou pálenkou. Prečítajte si nášho gastroprůvodce a dozviete sa viac.

Penzion Plus

Penzion Plus

Vlkonice 122 , Vacov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Erika Maňasová IČ: 76027341


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie