Menu plné dobrôt, wellness a to všetko v nádhernom prostredí, ktoré inšpirovalo K. H. Máchu. Ubytujte sa v mestečku Doksy v hoteli Grand *** a doprajte si poriadny zážitok. A možno príde na rad aj čokoládová torta!
Menu plné dobrôt, wellness a to všetko v nádhernom prostredí, ktoré inšpirovalo K. H. Máchu. Ubytujte sa v mestečku Doksy v hoteli Grand *** a doprajte si poriadny zážitok. A možno príde na rad aj čokoládová torta!

Pobyt v hoteli neďaleko Máchova jazera

Hotel Grand ***, ktorý je vzdialený asi 700 m od Máchova jazera, leží v malebnom mestečku Doksy. To sa nachádza v blízkosti hraníc s Nemeckom a Poľskom a zároveň iba 75 km od hlavného mesta Českej republiky Prahy .

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe vybavenej SAT/TV a vlastným sociálnym zariadením so sprchovacím kútom. K zapožičaniu je tu aj výbava nevyhnutná pre pobyt s deťmi, spoločenské hry, žehlička a fén.


Pobyt pre gurmánov

V reštaurácii, v ktorej sa podávajú pokrmy tradičnej slovenskej kuchyne aj zahraničné špeciality, sa tešte na slávnostnú večeru, pri ktorej rozmaznáte svoje chuťové bunky.

Menu pre gurmánov obsahuje:

  • Tekvicovú polievku z tekvice Hokaido s cesnakovými krutónmi
  • Mäsové variácie  - Marinované medové rebierka  - Pikantné krídelká  - Kuracie filetky na masle  - Plnená bravčová panenka sušenými slivkami a slaninou  - Bylinkový a barbecue dip, horčica, kečup, francúzsky chren a pečené bylinkové brabory
  • Dezert: domácu čokoládovú tortu so šľahačkou

V reštaurácii navyše hrá kapela v termíně 18.3.2017, takže o zábavu budete mať postarané.


Uvoľnenie vo wellness

Zrelaxujte sa v hotelovom wellness. Nie je predsa nad ten slastný pocit, kedy sa príjemne unavení jedlom ponoríte do teplej vody.

K dispozícii je tu vírivka, v ktorej starosti necháte jednoducho vybublať preč. Ďalej v hoteli nájdete aj rôzne druhy sáun a relaxačné lehátka pre odpočinok.

Využite svoj neobmedzený vstup alebo 10% zľavu (podľa vybranej varianty) a odpočiňte si.

Na prechádzku za históriou aj poéziou

Len kúsok od hotela sa nachádza Máchovo jazero, do ktorého prostredia zasadil K. H. Mácha svoj majstrovský kúsok Máj. Navštívte toto romantické miesto, jeho atmosféra vás dostane v ktoromkoľvek ročnom období. V zime je navyše ideálne na korčuľovanie. A ak ste milovníkmi bielej stopy, môžete sa vydať na bežky po upravených tratiach .

Máte radi históriu? Neďaleko hotela sa nachádza hrad Bezděz. Na prehliadkový okruh môžete vyraziť v dňoch 25. 3. - 28. 3.2017 a cez víkendy od 1.4.2017. Rozhodne stojí za návštevu, hrad je neprehliadnuteľnou dominantou miestnej krajiny, z ktorej budete mať nádherný výhľad.

Približne 15 km odtiaľto sa nachádza aj tajuplný hrad Houska, kde pre návštevníkov pripravili nočné prehliadky. Rovnako ako Bezděz sa otvára v posledných marcových dňoch.

Hotel Grand Doksy ***

Hotel Grand Doksy ***

Tyršovo nám. 434 , Doksy
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Granddoksy s.r.o. IČ: 04055021


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná