Relaxácia vo wellness, výlety po pamiatkach i prechádzky prírodou, čo viac si na dovolenke priať? Vyrazte do penziónu Solid Spa **** neďaleko Mladej Boleslavi, kde si oddýchnete v bazéne či v saune, posilníte s raňajkami vo forme bufetu a plní energie sa vydáte objavovať múzeá a historické miesta v Mladej Boleslavi alebo načerpať energiu do neďalekej CHKO Český raj.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Penzióne Solid Spa Superior **** sme si naozaj užili. Romantická výzdoba izby a pozornosť vo forme ovocia a čokolády nás potešila hneď pri príchode. Izba bola útulne a moderne zariadená. Pri raňajkách sme ocenili príjemné posedenie v pokojnej záhrade s výhľadom do prírody. Penzión má výbornú polohu pre podnikanie výletov do okolia a po návrate si môžete pekne oddýchnuť v saune. Z výletov odporúčam navštíviť hrad Kost, Mníchove Hradiště a krásou okolitú prírodu. My sme zvolili Příhrazské skaly, ktoré nie sú tak známe ako tie Prachovské, vďaka tomu nie sú preľudnené a výhľady sú tu rovnako očarujúce.” Prečítajte si celú recenziu

Zuzana Andělová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Auguste 2023

O ubytovaní

Penzion Solid Spa **** sa nachádza v pokojnej stredočeskej obci Řepov neďaleko Mladej Boleslavi. Zabudnite na starosti každodenného života a užite si výlety do prírody a za pamiatkami.

V centre Mladej Boleslavi (5 km) môžete navštíviť Mladoboleslavský hrad stojaci na ostrohu nad sútokom riek Klenice a Jizera, Múzeum Škoda Auto (4,8 km) a Múzeum Metoděja Vlacha (6 km). Po turistických alebo cyklistických trasách sa ľahko dostanete k zaujímavým výletným cieľom, ako je zámok Nový Valdštejn (6,3 km), zrúcanina Michalovického hradu (6,9 km) alebo zrúcanina Zvířetického hradu (11 km) s rozhľadňou. Peknými výletnými cieľmi sú aj Hrad Bezděz (26 km), zámok Bělá pod Bezdězem (18 km) a zámok Mníchovo Hradiště (18 km).

V neďalekom Českom raji môžete navštíviť zrúcaninu hradu Trosky (33 km), hrad Kost (19 km), zrúcaninu skalného hradu Valečov (18 km) alebo zrúcaninu hradu Hynšta (26 km). Za letným osviežením a zábavou sa vyberte k obľúbenému Máchovmu jazeru (33 km).

Kde budete spať?

Standardná dvojlôžková izba s vlastnou kúpeľňou je vybavená klimatizáciou, LCD TV, Wi-Fi pripojením a telefónom. Niektoré izby majú vlastný kuchynský kút. Do niektorých izieb je možné na požiadanie umiestniť prístelku.

Dvojlôžková izba Deluxe s vlastnou kúpeľňou ponúka ubytovanie vo vysokom komforte s vlastnou vírivkou a infračervenou saunou. V izbe je tiež LCD TV, Wi-Fi pripojenie, chladnička a pracovný stôl.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno vás čakajú bohaté bufetové raňajky. Za pekného počasia si môžete vychutnať príjemný začiatok dňa na terase.

Kde budete relaxovať?

Hostia môžu relaxovať v saune a krytom bazéne. Pre aktívnych hostí je k dispozícii fitness centrum.

Penzion Solid Spa Superior ****

Penzion Solid Spa Superior ****

Řepov 198, 29301 Řepov , Řepov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SOLID LINE, spol. s r.o. IČ: 42715725


+420 606 224 901

info@solidspa.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,3 km
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Mladá Boleslav

Mladá Boleslav Tip na výlet

Mladá Boleslav vám nedovolí prepadnúť nude. V meste vzdialenom asi 50 km od Prahy, ktoré je známe predovšetkým vďaka sídlu automobilky Škoda, na vás čaká kopec nevšedných zážitkov. Začať môžete v ŠKODA múzeu, kde si prehliadnete zbierku automobilov značiek Laurin & Klement a Škoda a dozviete sa množstvo zaujímavostí z automobilovej histórie. Pozriete sa však aj do súčasnosti, a to vďaka unikátnej exkurzii do výrobnej prevádzky závodu. Pri technických záležitostiach môžete zostať a pokračovat rovno do Leteckého múzea Metoděje Vlacha, kde sa zoznámite s históriou letectva.

Spokojní tu však budú nielen milovníci lietadiel a áut, ale aj priaznivci histórie. Nadchne ich predovšetkým hrad Mladá Boleslav s múzeom a výstavou Venkov v proměnách času. Objavíte tu tiež šesť krásnych kostolov, z ktorých za návštevu určite stojí pútne miesto kaplnka Božia Voda alebo kostol sv. Havla.

Čo ešte v Mladej Boleslavi podniknúť?

  • navštíviť hrad Michalovice
  • zájsť do botanickej záhrady a mini zoo
  • výjsť sa na vyhliadkovú vežu starej radnice
  • relaxovať na kúpalisku Mladá Boleslav
Hrad Trosky
Hrad Trosky
Park Mirakulum
Park Mirakulum
Máchovo jazero
Máchovo jazero