Trblietajúca sa hladina jazera Lago di Garda, neobmedzený vstup do bazéna, polpenzia a skvelá talianska kuchyňa - toto je tá najlepšia dovolenka! Ubytovanie v Hoteli Rosa*** priamo na brehu jazera len kúsok od Malcesine.
Trblietajúca sa hladina jazera Lago di Garda, neobmedzený vstup do bazéna, polpenzia a skvelá talianska kuchyňa - toto je tá najlepšia dovolenka! Ubytovanie v Hoteli Rosa*** priamo na brehu jazera len kúsok od Malcesine.

Hotel priamo na brehu jazera

Hotel Rosa*** je situovaný priamo na brehu známeho talianskeho jazera Lago di Garda. Behom 5 minút jazdy sa odtiaľ dostanete do krásneho mestečka Malcesine.

Počas pobytu vás čaká ubytovanie v dvojposteľových izbách (cca 10 m², min./max. 2 dospelí) s výhľadom na svah a skaly s obmedzeným denným svetlom. Súčasťou izby je vlastné sociálne zariadenie so sprchou a WC, fén, kúrenie, trezor, telefón a TV. Za príplatok je možné ubytovanie v slnečných izbách s balkónom s výhľadom na jazero.

Tešte sa na polpenziu, počas ktorej ochutnáte talianske aj medzinárodné dobroty. Súčasťou hotela je veľká záhrada s bazénom, ktorý môžete využívať neobmedzene. Krásna je tiež terasa s dych vyrážajúcim výhľadom priamo na jazero.


Termíny

  • Sezóna A: 17.9. - 21.10.
  • Sezóna B: 28.5. - 2.7. a 10.9. - 17.9.
  • Sezóna C: 2.7. - 23.7. a 27.8. - 10.9.
  • Sezóna D: 23.7. - 26.8.

Lago di Garda: nádherná príroda, jazero i výlety

Malcesine je typickým gardským letoviskom, kde si cez deň doprajete slniečko a kúpanie na krásnych plážach, večer zase príjemné prechádzky po promenáde s prístavom a romantickými uličkami plnými obchodov, barov a reštaurácií, kde môžete vyskúšať vyhlásenú taliansku kuchyňu.

Mestečko ponúka mnoho možností vyžitia. Vydajte sa k hradu Castello Scaligero zo 13. storočia, kostolu Santa Maria di NAVEN, palácu Palazzo dei Capitani, alebo sa vyvezte modernou lanovkou na horu Monte Baldo a pokochajte sa výhľadom na jazero. Skvelým zážitkom je tiež plavba loďou po jazere a výlet do mesta plného citrónovníkov - Limone sul Garda.

Jazero Lago di Garda sa nachádza na severe Talianska na pomedzí Álp a patrí medzi najväčšie talianske jazero, na ktorom sa romanticky rozprestierajú malé ostrovčeky. Panuje tu príjemné stredomorské podnebie

Tipy na výlety v okolí:

  • Gardaland (zábavný park, Peschiera) - zažite skvelú atmosféru jedného z najväčších zábavných parkov v celej Európe - navštívte napríklad Čarovný dom, alebo sa zaveste hlavou dolu a spoznajte svet z inej perspektívy.
  • Canevaworld - to je kombinácia atrakcií, filmových show a kaskadérskych prehliadok.
  • Arena di Verona - milovníci kultúry zajasajú, ponúka sa im totiž jedinečný zážitok na operu priamo pod holým nebom. Samotné mestečko Verona potom skrýva množstvo pamiatok a malebných krivoľakých uličiek, ktoré potešia každého turistu.
  • Monte Baldo - kochajte sa pohľadom na najväčšie talianske jazero z parádnej výšky tejto hory a vyjdite rotačnou kabínou lanovky takmer do nebies.
  • Múzeum vína či múzeum výroby olivového oleja.
Hotel Rosa *** (CK Nic než pryč)

Hotel Rosa *** (CK Nic než pryč)

Val di Sogno 17 , Malcesine
Taliansko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná