Doprajte si dovolenku pri najväčšom talianskom jazere Lago di Garda a ubytujte sa v 3* hoteli Albergo Deva. Tešte sa na chutnú polpenziu, vstup do vonkajšieho bazéna na ochutnávku olivových olejov. Dieťa do 4 r. zdarma.
Doprajte si dovolenku pri najväčšom talianskom jazere Lago di Garda a ubytujte sa v 3* hoteli Albergo Deva. Tešte sa na chutnú polpenziu, vstup do vonkajšieho bazéna na ochutnávku olivových olejov. Dieťa do 4 r. zdarma.

Dovolenka v obľúbenej lokalite pri jazere Lago do Garda

Vyrazte na nezabudnuteľnú dovolenku do slnečného Talianska k najväčšiemu talianskemu jazeru, ktoré vás zaručene oslní čistou vodou a veľkosťou - jazero je takmer 52 km dlhé. Ubytujte sa v hoteli Albergo Deva***, ktorý leží cca 3 km od centra mestečka Riva del Garda a jazera Lago di Garda na panoramatickom mieste obklopený zeleňou.

Izby hotela sú útulne zariadené. Nájdete tu TV/SAT, trezor a vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha).


Sezóna A 28.5. - 1.7. a 10.9. - 8.10.

Sezóna B: 2.7. - 29.7. a 27.8. - 9.9.

Sezóna C: 30.7. - 26.8.


Pre hostí je v hoteli k dispozícii bar, reštaurácia/pizzeria a nádherná záhrada s vonkajším bazénom, lehátkami a slnečníkmi. Raňajky prebiehajú formou bufetu, kde budete mať na výber zo slaných a sladkých pokrmov. Pri raňajkách navyše dostanete večerné menu a vyberiete si to, čo vám bude vyhovovať - ​​predjedlo, hlavné jedlo a dezert, alebo si namiesto ponúkaného menu zvoliť pizzu (okrem dňa, kedy je pizzeria zatvorená) a dezert. Večera je podávaná v najvyššom poschodí hotela a tak budete mať z terasy reštaurácie nádherný výhľad na jazero Lago di Garda.

Vodopády, jazerá a hory

Jazero Lago di Garda sa nachádza na severe Talianska na pomedzí Álp. Gardské jazero je najväčším talianskym jazerom, na ktorom sa romanticky rozprestierajú malé ostrovčeky. Panuje tu príjemné, stredomorské podnebie a vďaka priaznivým poveternostným podmienkam je Lago di Garda ideálnym miestom pre vodné športy ako je kitesurfing, windsurfing, plachtenie a pod.

Samotné mestečko Riva del Garda je veľmi živým a príjemným letoviskom - na každom rohu nájdete kaviarničky, reštaurácie, pizzerie a cukrárne s výbornou talianskou zmrzlinou.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Vodopády Varone - jedinečný zážitok pri romantických vodopádoch, ktoré sú obklopené upravenými záhradami.
  • Rímske kúpele Terme Romane - vymeňte na jeden deň jazero za výlet do histórie. Priamo v mestečku Riva del Garda nájdete tieto kúpele ako pozostatok doby rímskej.
  • Monte Baldo - kochajte sa pohľadom na najväčšie talianske jazero z parádnej výšky tejto hory a vyjdite rotačnou kabínou lanovky až takmer do nebies.
  • Jazerá Lago di Tenno, Lago di Ledro - vydať sa môžete aj k ďalším neďalekým jazerám, ktoré ponúkajú jedinečný zážitok.
  • Gardaland (zábavný park, Peschiera) - zažite skvelú atmosféru jedného z najväčších zábavných parkov v celej Európe - navštívte napríklad Čarovný dom, alebo sa zaveste hlavou dolu a spoznajte svet z inej perspektívy.
Hotel Albergo Deva *** (CK Nic než pryč)

Hotel Albergo Deva *** (CK Nic než pryč)

Località Deva, 3 , Riva del Garda
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: IČO:IT-02843790210


+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie