Luxusné ubytovanie v hoteli La Limonaia*** s výhľadom na jazero Lago di Garda v severnom Taliansku s polpenziou a bazénom. Užite si rodinnú dovolenku v populárnej lokalite plnej zaujímavostí. Termíny aj na leto 2016.
Luxusné ubytovanie v hoteli La Limonaia*** s výhľadom na jazero Lago di Garda v severnom Taliansku s polpenziou a bazénom. Užite si rodinnú dovolenku v populárnej lokalite plnej zaujímavostí. Termíny aj na leto 2016.

Dovolenka v hoteli s výhľadom na talianske jazero Lago di Garda

Premýšľate, ako urobiť sebe alebo vašim najbližším radosť? A čo napríklad pobytom pri najväčšom talianskom jazere Lago di Garda v hoteli La Limonaia***? Hostia si tu užijú skvelú dovolenku na kraji malebného mestečka Limone sul Garda, ktoré patrí k jedným z najvyhľadávanejších destinácií pre dovolenku v strednej Európe.

Hotelový komplex s prekrásnym výhľadom na jazero Lago di Garda je situovaný na kopci pod skalným útesom. Do historického centra mesta je to len cca 2,5 km (možnosť využiť hotelový autobus za 1 €). Verejná hlavná pláž pri centre mesta je vzdialená približne 2,5 km, ďalšia pláž, tá je však o poznanie menšia, leží od hotela 800 m. Hotel sa nachádza v rozľahlom parku s olivovníkmi, oleandrami, cyprusmi a prírodným vodopádom.

Izby sú elegantne zariadené a poskytnú vám príjemné prostredie pre strávenie vašej dovolenky. V reštaurácii hotela si pochutnáte na talianskej aj medzinárodnej kuchyni sprevádzanej výberom talianskych vín. Ďalej tu nájdete pizzeriu, bar a hlavne vyhliadkovú terasu s jedinečným pohľadom na jazero.

Typy izieb:

  • Dvojlôžková izba (cca 18 m², min. 2 dospelí / max. 2 dospelí + 1 dieťa): sprcha / WC, fén, SAT-TV, trezor, telefón, kúrenie, klimatizácia (cca 01.07. - 31.08.), balkón alebo terasa.
  • Rodinné izby (pripláca sa za nich v CK) (cca 18 m², min. / max. 2 dospelí + 2 deti) sú vybavené podobne ako dvojlôžkové izby. Navyše sú tu dve prístelky.

Dokúpiť si môžete aj vstup do wellness centra s parným kúpeľom, vaňou so slanou vodou, vitáriom, regeneračnou sprchou, Kneipp ochladzovacím bazénom, bio saunou, ľadovým vodopádom, vyhrievanou lavicou, soláriom, hydromasážami, vodopádom a posilňovňou.

Hotel je vybavený recepciou, spoločenskou miestnosťou, výťahom, barom, reštauráciou, kaviarňou a krytým bazénom. Hostia určite ocenia tiež parádny vonkajší bazén pri hoteli, v ktorom si môžu zaplávať, relaxovať alebo si proste len tak užiť výhľad na modrú hladinu jazera (hotelový bazén môžete využívať úplne zadarmo). Pre deti je tu detský bazén a ihrisko.

Nádherná príroda a možnosti vyžitia v oblasti Lago di Garda

Limone je typické Gardské letovisko, kde si cez deň môžete dopriať slniečko a kúpanie na krásnych plážach, večer zase príjemné prechádzky a ochutnávky miestnej kuchyne. Na promenáde okolo jazera môžete naraziť na olivovníky, agáve, palmy a tiež citrónovníky. Práve tie dali mestečku svoje meno - Limone.

Gardské jazero je najväčším talianskym jazerom, na ktorom sa romanticky rozprestierajú malé ostrovčeky. Panuje tu príjemné, stredomorské podnebie a vďaka priaznivým poveternostným podmienkam je Lago di Garda ideálnym miestom pre vodné športy ako kitesurfing, windsurfing, plachtenie, a pod.

Okolie jazera je taktiež perfektné pre výlety či jazdenie na bicykli.

Tipy na výlety v okolí:

  • Gardaland (zábavný park, Peschiera) - zažite skvelú atmosféru jedného z najväčších zábavných parkov v celej Európe - navštívte napríklad Čarovný dom alebo sa zaveste hlavou dolu a spoznajte svet z inej perspektívy.
  • Canevaworld - to je kombinácia atrakcií, filmových show a kaskadérskych prehliadok.
  • Arena di Verona - milovníci kultúry zajasajú, ponúka sa im totiž jedinečný pohľad na operu priamo pod holým nebom. Samotné mestečko Verona potom skrýva množstvo pamiatok a malebných krivoľakých uličiek, ktoré potešia každého turistu.
  • Monte Baldo - kochajte sa pohľadom na najväčšie talianske jazero z parádnej výšky tejto hory a vyvezte sa rotačnou kabínou lanovky takmer do nebies.
  • Múzeum vína či múzeum výroby olivového oleja.
Hotel La Limonaia *** (CK Nic než pryč)

Hotel La Limonaia *** (CK Nic než pryč)

Via Sopino Alto 3 , Limone Sul Garda BS
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: 02843790210


+420 776 608 308

info@slevoking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná