Zažite dokonalú dovolenku v Tirolsku! Čaká na vás Hotel Das Kronthaler **** v modernom alpskom štýle s jedinečnou polohou na samote, priamo na okraji lesa. Okúzli vás tu pôsobivá alpská panoráma, gurmánska polpenzia plus a wellness centrum s rozlohou 2 500 m² s bazénmi a saunami. Tešiť sa môžete aj na výlety krásnym národným parkom Karwendel alebo kúpanie v nádhernom jazere Achensee.

Vedeli ste, že..?

Na internetových portáloch, ako je HolidayCheck, je Das Kronthaler **** označovaný za jeden z najlepších hotelov v Rakúsku. Chválou je okrem iného zahŕňané vynikajúce jedlo a bezkonkurenčné wellness centrum. Pozitívne je opakovane vyzdvihovaný aj ústretový personál.


O ubytovaní

Hotel Das Kronthaler **** sa nachádza v pokojnej obci Achenkirch pri pravdepodobne najkrajšom tirolskom jazere – Achensee (1,6 km) a hneď pri zjazdovkách lyžiarskeho areálu Christum (400 m). Dokonalá dovolenka je tu zaručená bez ohľadu na ročné obdobie.

Jazero Achensee je tiež známe ako „Tirolské more“. To je dané prímorskou atmosférou jazera, ktorý by ste v srdci Álp nečakali. Na brehoch jazera sa nachádza množstvo skvelých pláží. Milovníci vodných športov využívajú tyrkysovo modrú hladinu na surfovanie a plachtenie, zatiaľ čo vyznávači pokojnejšej zábavy môžu zdolať alpský fjord na výletnej lodi.

Okolo jazera vedie zdanlivo nekonečná sieť turistických chodníkov a trás pre horské bicykle, ktoré vás prevedú majestátnym horským svetom prírodného parku Karwendel a Rofan. Prírodný park zaujme predovšetkým svojou mnohotvárnou krajinou. Vydajte sa na poznávaciu túru do priľahlého lesa alebo si vyskúšajte horolezectvo a vylezte na Hochiss (19,3 km), najvyššiu horu pohoria Rofan.

V zime na vás čakajú svahy ski areálu Christum, kde si prejdete 30 km udržiavaných zjazdoviek všetkých obťažností. Na dosah navyše budete mať na 200 km bežkárskych stôp. A ak vyrazíte na pobyt v predvianočnom období, nenechajte si ujsť vianočnú plavbu po jazere Achensee a kúzelné vianočné trhy, ktoré sa v okolí jazera organizujú.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v elegantnej dvojlôžkovej izbe M s dizajnovým interiérom, podlahami z ušľachtilého duba, prírodnými materiálmi a veľkými oknami. K vybaveniu izby patrí manželská posteľ, posedenie s pohovkou, televízia, písací stôl, kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatná toaleta. K dispozícii budete mať aj vlastný balkón s krásnym výhľadom na okolitú panorámu.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia je preslávená raňajkovými bufetmi, kde nesmie chýbať voňavý chlieb, výdatné syrové špeciality, vajíčka v rôznych úpravách a čerstvé nátierky. Súčasťou bufetu je aj mliečny a jogurtový bar, kútik s müsli a ovsenou kašou a mnoho ďalšieho.

Klasické menu zahŕňa originálne pokrmy slow food kuchyne, ľahké pochúťky aj tradičné kulinárske špeciality typické pre tento región. Večer si môžete vychutnať drink v hotelovom bare a zažiť jedinečný výhľad zo strešnej terasy.

Kde budete relaxovať?

V štýlovom wellness centre s plochou 2 500 m² si doprajete relax vo vnútornom a vonkajšom vyhrievanom bazéne s vodnou plochou 215 m² (28 -31 °C) a pokojnej odpočinkovej zóne. V luxusnom saunovom svete na vás čaká:

  • Veľká fínska sauna so saunovými rituálmi
  • Blahodarná soľná sauna s liečebnými účinkami
  • Bio sauna s tirolskými bylinami
  • Aromaterapeutický parný kúpeľ
  • Infrasauna Luise Trenkera

Niečo naviac

Dopriať si môžete tiež masáž či inú procedúru z pestrej ponuky. A pokiaľ sa chcete ponaťahovať, zavítajte do hotelového fitness centra.

Das Kronthaler ****

Das Kronthaler ****

Am Waldweg 105a , Achenkirch
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,1 km
Vzdialenosť od jazera
1,7 km
Zastávka
0,7 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
10,7 km

Tipy na výlet

Naturpark Karwendel

Naturpark Karwendel Tip na výlet

Vápencové pohorie Karwendel tvorí pôsobivú kulisu tirolského mesta Innsbruck. Miesto zasahuje až do Bavorska a len tirolská časť má rozlohu 730 km² a je pravdepodobne najväčšou chránenou prírodnou oblasťou Rakúska. Turistom sú mnohé miesta sprístupnené po turistických chodníkoch, na vrchol Haferkalspitze sa dokonca dostanete lanovkou priamo z Innsbrucku. Na svoje si tu prídu aj milovníci horskej cyklistiky a horolezectva.

Jazero Achensee
Jazero Achensee
Krimmelské vodopády
Krimmelské vodopády
Jazero Durlaßboden
Jazero Durlaßboden