Vyskočte z vlaku každodenných starostí a užite si bazén, sauny, tenis, minigolf, biliard, relaxačné i skrášľovacie procedúry a all inclusive. To všetko v penzióne Eland, ktorý sídli v rozprávkovom prostredí NP Pieniny.
Vyskočte z vlaku každodenných starostí a užite si bazén, sauny, tenis, minigolf, biliard, relaxačné i skrášľovacie procedúry a all inclusive. To všetko v penzióne Eland, ktorý sídli v rozprávkovom prostredí NP Pieniny.

Wellness filmová dovolenka v NP Pieniny

Vydajte sa na dovolenku do očarujúceho regiónu Zamaguria. Penzión Eland nájdete v Spišskej Starej Vsi vzdialenej iba 9 km od Červeného Kláštora na hranici Pieninského národného parku a prírodnej rezervácie Prielom Dunajca.

Hostia budú ubytovaní v moderne zariadených izbách s TV a vlastným sociálnym zariadením. Z každej izby je naviac aj krásny výhľad do širokého okolia.

V reštaurácii penziónu si pochutnáte ako na slovenských, tak aj medzinárodných dobrotách - predovšetkým tých talianskych. Takže nech už patríte medzi milovníkov halušiek, cestovín či pizze, rozhodne si prídete na svoje.


Vyberte si ALL INCLUSIVE variant a tešte sa navyše na neobmedzenú konzumáciu nápojov v Lobby bare (denne, 12:00 - 21:00 hodín). Na výber budete mať:

  • Rôzne druhy kávy, čajov, minerálne vody, 4 druhy 50 % džúsov, Pepsi Colu, 7UP, Mirindu a Tonic
  • Sudové biele a červené víno, fľašu sektu pre dve osoby s konzumáciou v Lobby bare
  • Sudové pivo Bernard a nealkoholické pivo Bernard
  • Likéry: vaječný, čokoládový, karamelový, višňový, pomarančový, banánový, pepermintový
  • Destiláty: vodku, borovičku, slivovicu, hruškovicu, marhuľovicu, malinovicu, tuzemský rum, gin, karpatskú horkú, brandy, zázvorovicu a trenčianské hradné

Rozmaznávajte sa vo wellness

Súčasťou penziónu je aj Vitálny svet - komplex vodných a parných zariadení, v ktorých môžete rozmaznávať svoje telo. Patria sem sauny fínska, infra, parná a masážna s tryskami, ďalej vodná cesta, vodný dážď, box s fínskym vedrom a tepidárium.

Podľa variantu získate tiež najrôznejšie procedúry - od klasických relaxačných masáží, až po najrôznejšie skrášľovacie alebo očistné procedúry.

Súčasťou balíčka je tiež široká ponuka športových aktivít. Či už vás baví tenis, pingpong, minigolf alebo napríklad šípky, určite si prídete na svoje.

Hotel ELAND ***

Hotel ELAND ***

ul. SNP 219 , Spišská Stará Ves
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FOR PARTNERS, s. r. o. IČ: 48054089


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie